Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.

Contactgegevens Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Citadelpark,9000, België

Telefoon (phone): 09 221 17 03 09 221 17 03

Fax (fax): 09 221 71 09 09 221 71 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.
Products information Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.

BTW identificatienummer (tax): BE01116180419
Ondernemingsnummer: 2856140136
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.
(Get full report from official database of BE for Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.
Addition kinds of activities for Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.

0752. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
07210407. Besproeiingssysteem operatie, geen water | Irrigation system operation, not providing water
20770102. Veermaaltijd, behalve als diervoeder | Feather meal, except as animal feed
22110109. Vellen en lakens, katoen | Sheets and sheetings, cotton
27599919. Handelszegels: drukwerk, nsk | Trading stamps: printing, nsk
28990105. Essentiële oliën | Essential oils
54210200. Vleesmarkten, inclusief vriezervoorzieners | Meat markets, including freezer provisioners

Werken bij Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.. Looking for open vacancies in other companies

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

  • Winkelbediende Dreamland regio Zottegem (Lede, Denerleeuw, Ninove en Zottegem) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Industrieel elektricien (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

  • Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in de regio Waasland zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker. Functie: Actief werken / leiden van de vele technische verbeteringsprocessen in het bedrijf. Oplossen en voorkomen van pannes. Uitbouw van preventief onderhoudssysteem van onze technische installaties

  • Student supermarkt iedere vrijdag namiddag (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Zutendaal zoeken we een vaste student die iedere vrijdag van 13.00 tot 19.00 kan meewerken. Je zal vooral worden ingezet voor het aanvullen van de voedingswaren in de winkel.

  • Jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige voor weekendwerk te Residentie Huis aan Zee (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: WZC Huis aan Zee

    Type: Studentenjob

    Woon- en zorgcentrum Huis aan Zee zoekt meerdere zorgkundigen voor uitbreiding equipe: Als student verpleging of als zorgkundige sta je in voor de dagelijkse zorg van de bewoners. Je zorgt voor de hygiëne, voeding, rust en beweging en geeft de bewoners zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je dient de zorgen toe op een adequate manier rekening houdend met de mogelijkheden en de autonomie van de bewoner. Je werkt in teamverband samen met de collega's en werkt onder de leiding van en rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke. Je staat garant voor een professionele, deskundige en warme zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners & familie. Je besteedt hierbij aandacht aan de vertrouwelijkheid van de informatie. Je registreert de uitgevoerde zorgen in het zorgdossier van de bewoners. Je draagt zorg voor de infrastructuur en het materiaal.

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

  • Kinderverzorgster op ZELFSTANDIGE basis (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: 'T PARKSKE TANIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker / medewerker als begeleider in de kinderopvang . U verzorgt en begeleidt kinderen tussen 0 en 3 jaar .U zorgt voor gevarieerde activiteiten en hebt aandacht voor de noden van elk kind ( verzorging, rust, hygiene,geborgenheid, voeding) in een huiselijke omgeving .

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

  • Verpleegkundige in de thuiszorg, Brugge - Knokke (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • flexijob weekend slagerij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SLAGERIJ-TRAITEUR CANNAERT

    Type: Flexijob

    Flexijob voor winkel gevraagd tijdens het weekend, dit afwisselend met de andere flexijobs, de zaterdagvoormiddag ,namiddag en zondagvoormiddag

Zoek naar antwoorden van Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. in sociale netwerken
Look for responds of Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.. Laat een reactie achter voor Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.. Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.. Leave a respond for Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.. Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. op de google maps. Adres en contacten Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.
Location of Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. on the google maps. Address and contacts of Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.

Andere gerelateerde bedrijven als come Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.: De Saveur E | Godiva SA | DTP-Service Neerpelt | Anite Belgium NV | Bedelec B.V.B.A.

Other related companies as Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.: De Saveur E | Godiva SA | DTP-Service Neerpelt | Anite Belgium NV | Bedelec B.V.B.A.

Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01116180419. Het bedrijf Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. bevindt zich op het adres: Citadelpark,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 208,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K., openstaande posities, locatie van Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. is a company, that was registered 2015 in Gent region, Belgium. Full name of company is Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K., company assigned to the tax number BE01116180419. The company Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. is located at the address: Citadelpark,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 208,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. were not found.
The main activity of Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. is not available. You also can look at reviews of Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K., open positions, location of Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K., Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K., Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K., employees, financial statistics.