JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN

Contactgegevens JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Goswin de Stassartstraat 153,2800, België

Telefoon (phone): 015 29 06 60 015 29 06 60

Fax (fax): 015 29 08 76 015 29 08 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN
Products information JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN

BTW identificatienummer (tax): BE04378295898
Ondernemingsnummer: 3196990966
Hoofdstad (capital): 844,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 506,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN
(Get full report from official database of BE for JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN
Addition kinds of activities for JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN

799909. Animal shows / circussen | Animal shows/circuses
24269905. Ronden of rungs, ladder: hardhout | Rounds or rungs, ladder: hardwood
35310406. Betonbewerking apparatuur | Concrete grouting equipment
36430105. Sokken, elektrisch | Sockets, electric
38220503. Sequencing controles voor elektrische warmte | Sequencing controls for electric heat
39520102. Kleurpotloden: krijt, gips, houtskool, fusains, pastel, was, enz. | Crayons: chalk, gypsum, charcoal, fusains, pastel, wax, etc.
39990817. Klatergoud | Tinsel
51220304. Biotherapeutics | Biotherapeutics

Werken bij JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN. Looking for open vacancies in other companies

  • Combifunctie Chauffeur CE - Mesttransport + Asvalttransport (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE wordt er verwacht dat je zowel asvalt als mest vervoert. Bij het mesttransport kom je terecht in boerderijomgevingen. Je moet mestputten leegtrekken, maar fysiek valt dit mee omdat de put meestal dicht bij de vrachtwagen ligt. Voor het asvalttransport rijdt je met een kipwagen waarbij het manoeuvreren belangrijk is. Dit is echter geen fysiek zware taak omdat er een zelflossend systeem voorzien is. Je start tussen 4 en 6 uur 's ochtends. Je rijdt ongeveer 9 tot 10 uur per dag, maar dit kan soms meer zijn..

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een vaste zaalmedewerker. Heb je zin om te werken in een jong team! Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: ENERGIEF

    Type: Vaste Job

    Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

  • RESERVE Industrieel reinigers Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Deinze & Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: KONVERT INTERIM

    Type: Werfreserve

    Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

Zoek naar antwoorden van JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN in sociale netwerken
Look for responds of JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN. Laat een reactie achter voor JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN. JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN. Leave a respond for JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN. JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN op de google maps. Adres en contacten JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN
Location of JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN on the google maps. Address and contacts of JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN: DRS SA | TNT Contract Logistics Belgium NV | PENWORLD/ROMBOUTS-NEYRINCK & Co | Batiselect | Bruno Genin

Other related companies as JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN: DRS SA | TNT Contract Logistics Belgium NV | PENWORLD/ROMBOUTS-NEYRINCK & Co | Batiselect | Bruno Genin

JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04378295898. Het bedrijf JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN bevindt zich op het adres: Goswin de Stassartstraat 153,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 844,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 506,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN, openstaande posities, locatie van JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN is a company, that was registered 1989 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN, company assigned to the tax number BE04378295898. The company JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN is located at the address: Goswin de Stassartstraat 153,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 844,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 506,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN were not found.
The main activity of JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN is not available. You also can look at reviews of JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN, open positions, location of JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOODS MUSEUM V. DEPORTATIE EN, employees, financial statistics.