Het Huis Van Alijn

Contactgegevens Het Huis Van Alijn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Het Huis Van Alijn: address, phone, fax, email, website, opening hours

Het Huis Van Alijn

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Kraanlei 65,9000, België

Telefoon (phone): 09 269 23 50 09 269 23 50

Fax (fax): 09 269 23 58 09 269 23 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Het Huis Van Alijn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Het Huis Van Alijn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Het Huis Van Alijn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Het Huis Van Alijn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Het Huis Van Alijn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Het Huis Van Alijn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Het Huis Van Alijn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Het Huis Van Alijn
Products information Het Huis Van Alijn

BTW identificatienummer (tax): BE08926086425
Ondernemingsnummer: 7601959228
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Het Huis Van Alijn zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Het Huis Van Alijn
(Get full report from official database of BE for Het Huis Van Alijn)

Aanvulling soorten activiteiten voor Het Huis Van Alijn
Addition kinds of activities for Het Huis Van Alijn

461999. Pijpleidingen, nec, nec | Pipelines, nec, nec
01759902. Abrikozenboomgaard | Apricot orchard
02919900. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren, nec | General farms, primarily animals, nec
25220400. Kantoortafels en tafels, behalve hout | Office desks and tables, except wood
27410203. Globe covers (kaarten): uitgeverij en drukwerk | Globe covers (maps): publishing and printing
35370201. Vliegtuigen laadliften | Aircraft loading hoists
35550100. Drukpersen | Printing presses
50750102. Luchtfilters | Air filters
50830309. Landbereiding machines, landbouw | Land preparation machinery, agricultural

Werken bij Het Huis Van Alijn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Het Huis Van Alijn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Het Huis Van Alijn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Het Huis Van Alijn. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Je bent in voortdurend contact met hem via telefoon en mail. Je specifieke taken als Customer service medewerker (m/v) zijn: ondersteuning salesteam bestellingen verwerken: aannemen en ingeven in het ERP-systeem telefonische oproepen en schriftelijke aanvragen van klanten en buitendienstmedewerkers beantwoorden (i.v.m. artikelreferenties, productbeschikbaarheid, status van een bestelling, duplicaat van factuur of afleveringsbon...) klachtenbehandeling: aannemen, registreren en opvolgen technische fiches aanvullen en updaten salescatalogus helpen opstellen en aanvullen met de meest recente en relevante informatie

  • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

  • Account Manager Oost België ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode wordt je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van dealers binnen het Outdoor gamma . De groep van (Premium) Ambassadors vormen de jouw toegewezen klantengroep in de regio Oost-België (Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Je bewaakt de huidige omzet en bouwt verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe Outdoor klanten in jouw regio. Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet, spoort marktveranderingen op en rapporteert deze aan je management. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd. Je staat in voor zowel de opleiding als de technische ondersteuning van al je klanten. Je neemt actief deel aan de maandelijkse sales meetings op het hoofdkantoor en aan de beurzen in België. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Belux.

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • Poetshulp Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

  • Bewakingsagent Winkels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FACT SECURITY

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een bewakingsagent voor in het centrum van Antwerpen en rond Antwerpen. Je staat in voor de controle van de winkel ter preventie van winkeldiefstal. Je voert controleacties uit aan de uitgang.

  • Zelfstandig afgevaardigde (regio Limburg) (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: MAUEN P.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met schuldinvorderingen voor kredietverzekeraars. Wij zijn officieel lid van het BVI. Categorie van het beroep: Betwiste zaken Je functie: Huisbezoeken uitvoeren zowel bij particulieren als bij bedrijven om een minnelijke schikking te treffen in verband met openstaande schuldvorderingen.

  • Freelance docent Bamboemassage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Tekenaar Revit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar Revit met ervaring in het uittekenen van bouwkunde of technische installaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van Het Huis Van Alijn in sociale netwerken
Look for responds of Het Huis Van Alijn in social networks

Lees alle opmerkingen voor Het Huis Van Alijn. Laat een reactie achter voor Het Huis Van Alijn. Het Huis Van Alijn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Het Huis Van Alijn. Leave a respond for Het Huis Van Alijn. Het Huis Van Alijn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Het Huis Van Alijn op de google maps. Adres en contacten Het Huis Van Alijn
Location of Het Huis Van Alijn on the google maps. Address and contacts of Het Huis Van Alijn

Andere gerelateerde bedrijven als come Het Huis Van Alijn Het Huis Van Alijn: Houtman Zakenkantoor BVBA | GROEP GORIS NV | Vanderheyden Jacinta | APRA Verzekeringsgroep | J.S.Trans

Other related companies as Het Huis Van Alijn: Houtman Zakenkantoor BVBA | GROEP GORIS NV | Vanderheyden Jacinta | APRA Verzekeringsgroep | J.S.Trans

Het Huis Van Alijn is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Het Huis Van Alijn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08926086425. Het bedrijf Het Huis Van Alijn bevindt zich op het adres: Kraanlei 65,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 691,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Het Huis Van Alijn zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Het Huis Van Alijn is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Het Huis Van Alijn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Het Huis Van Alijn, openstaande posities, locatie van Het Huis Van Alijn op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Het Huis Van Alijn is a company, that was registered 1997 in Gent region, Belgium. Full name of company is Het Huis Van Alijn, company assigned to the tax number BE08926086425. The company Het Huis Van Alijn is located at the address: Kraanlei 65,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 691,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Het Huis Van Alijn were not found.
The main activity of Het Huis Van Alijn is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Het Huis Van Alijn is not available. You also can look at reviews of Het Huis Van Alijn, open positions, location of Het Huis Van Alijn on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Het Huis Van Alijn, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Het Huis Van Alijn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Het Huis Van Alijn, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Het Huis Van Alijn, employees, financial statistics.