ROGER MUNTERS & CIE

Particuliere bedrijvenBosbouw • ROGER MUNTERS & CIE
Private companiesForestry • ROGER MUNTERS & CIE

Contactgegevens ROGER MUNTERS & CIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER MUNTERS & CIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER MUNTERS & CIE

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Zuidstraat 101,1000, België

Telefoon (phone): 02 513 92 40 02 513 92 40

Fax (fax): 02 514 04 11 02 514 04 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER MUNTERS & CIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER MUNTERS & CIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER MUNTERS & CIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER MUNTERS & CIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER MUNTERS & CIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER MUNTERS & CIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER MUNTERS & CIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER MUNTERS & CIE
Products information ROGER MUNTERS & CIE

BTW identificatienummer (tax): BE04870758056
Ondernemingsnummer: 6459106445
Hoofdstad (capital): 754,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 444,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ROGER MUNTERS & CIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER MUNTERS & CIE
(Get full report from official database of BE for ROGER MUNTERS & CIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER MUNTERS & CIE
Addition kinds of activities for ROGER MUNTERS & CIE

2051. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
275999. Commercieel drukwerk, nec, nec | Commercial printing, nec, nec
07610000. Boerenarbeiders | Farm labor contractors
24991006. Spigots, hout | Spigots, wood
28229901. Acrylrubber, polyacrylaat | Acrylic rubbers, polyacrylate
34699915. Spinning metaal voor de handel | Spinning metal for the trade
67999900. Beleggers, nec, nec | Investors, nec, nec
73891700. Makelaarsdiensten | Brokers' services

Werken bij ROGER MUNTERS & CIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER MUNTERS & CIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER MUNTERS & CIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER MUNTERS & CIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

  • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

  • ELEKTRICIEN M/V (OOSTKERKE)

    Regio: OOSTKERKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als elektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur. Je hebt een variatie aan taken: je voert bekabelingswerken uit, stuurt de (hulp)elektriciens aan, je zoekt fouten op in de kasten + kabelgoten/kabels.

  • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

  • SCHRIJNWERKER (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker/daktimmerman : kan je gevelbekleding plaatsen plaats je dakconstructies voor zowel nieuwbouw als renovatie plaats je en werk je binnendeuren af

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Winkelbediende student m/v weekends (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • Jobstudent bediening (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE POTTEKIJKER

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakanties zijn wij op zoek naar toffe studenten om ons team te versterken. Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je geeft hen de menukaart en neemt even later hun bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels op.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • zelfstandig psycholoog (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: DE SPRINGBAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het uitbouwen van een multidisciplinaire praktijk voor kinderen en jong volwassenen , De Springbal, zijn wij op zoek naar een kinderpsycholoog. Je werkt op zelfstandige basis maar in samenspraak met het team (kiné en logo) en onze visie. Wij zoeken een collega om ons bij te staan in het opsporen én begeleiden van leerproblemen en ontwikkelingsproblemen zoals ASS, AD(H)D, gedragsproblemen, intelligentieonderzoek.... Ook voor ontwikkelen van eigen ideeën is er zeker plaats binnen onze praktijk. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling. Uren zijn in opbouw.

  • Zelfstandige uitbater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Domino Woon-Zorgcentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht: ZELFSTANDIGE UITBATER voor cafetaria/restaurant gelegen in ons gebouw voor assistentiewoningen Tichelhof, Tichelrei 1 te Gent.

Zoek naar antwoorden van ROGER MUNTERS & CIE in sociale netwerken
Look for responds of ROGER MUNTERS & CIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER MUNTERS & CIE. Laat een reactie achter voor ROGER MUNTERS & CIE. ROGER MUNTERS & CIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER MUNTERS & CIE. Leave a respond for ROGER MUNTERS & CIE. ROGER MUNTERS & CIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER MUNTERS & CIE op de google maps. Adres en contacten ROGER MUNTERS & CIE
Location of ROGER MUNTERS & CIE on the google maps. Address and contacts of ROGER MUNTERS & CIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER MUNTERS & CIE ROGER MUNTERS & CIE: Hoevehotel | VAN PRAET INTERIEUR & KANTOOR bvba | Aclagro Recycling Wondelgem | Vanhulle Tegelcenter nv | Oxygen

Other related companies as ROGER MUNTERS & CIE: Hoevehotel | VAN PRAET INTERIEUR & KANTOOR bvba | Aclagro Recycling Wondelgem | Vanhulle Tegelcenter nv | Oxygen

ROGER MUNTERS & CIE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER MUNTERS & CIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04870758056. Het bedrijf ROGER MUNTERS & CIE bevindt zich op het adres: Zuidstraat 101,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 754,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 444,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ROGER MUNTERS & CIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROGER MUNTERS & CIE is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER MUNTERS & CIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER MUNTERS & CIE, openstaande posities, locatie van ROGER MUNTERS & CIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ROGER MUNTERS & CIE is a company, that was registered 2010 in Brussel region, Belgium. Full name of company is ROGER MUNTERS & CIE, company assigned to the tax number BE04870758056. The company ROGER MUNTERS & CIE is located at the address: Zuidstraat 101,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 754,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 444,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ROGER MUNTERS & CIE were not found.
The main activity of ROGER MUNTERS & CIE is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER MUNTERS & CIE is not available. You also can look at reviews of ROGER MUNTERS & CIE, open positions, location of ROGER MUNTERS & CIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER MUNTERS & CIE, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER MUNTERS & CIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER MUNTERS & CIE, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER MUNTERS & CIE, employees, financial statistics.