LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA
Private companiesMotion Pictures • LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA

Contactgegevens LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA

Regio (region): Holsbeek, België

Adres (address): De Vunt 10A,3220, België

Telefoon (phone): 016 46 85 80 016 46 85 80

Fax (fax): 016 46 85 85 016 46 85 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA
Products information LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03985260009
Ondernemingsnummer: 6461303710
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 856,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA
(Get full report from official database of BE for LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA
Addition kinds of activities for LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA

0851. Bosbouwdiensten | Forestry services
20910306. Kabeljauw: verpakt in blikjes, potten, enz. | Codfish: packaged in cans, jars, etc.
34330106. Oliebrander, huishoudelijk of industrieel | Oil burners, domestic or industrial
37320103. Hydrofoil boten | Hydrofoil boats
37510200. Fietsen en aanverwante onderdelen | Bicycles and related parts
79991101. Handwerk instructies | Arts and crafts instruction
80629906. Ziekenhuis, professionele verpleegschool met ama residentie | Hospital, professional nursing school with ama residency

Werken bij LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • TIG lasser samensteller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als TIG-lasser samensteller.

  • Staalmonteur (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te As zijn wij op zoek naar een staalmonteur. Het bedrijf is gespecialiseerd in staalbouw bij particulieren (woningen). 

  • Elektricien (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

  • Asfaltmedewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma in de wegenbouw zijn wij op zoek naar ervaren asfaltmedewerkers. Heb jij ervaring in asfaltteringswerken? Ben jij een geboren wegenwerker? Solliciteer dan nu! Je takenpakket als asfalteerder zal bestaan uit: Het leggen van asfalt zowel manueel als machinaal Afwerking van de asfalt Assisteren van de machinisten

  • Teamleader assistant - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als assistent teamleader is je takenpakket opgesteld uit volgende taken: in ontvangst nemen van goederen containers laden en lossen inkomende goederen inspecteren orderpicking van bestellingen productieplanning helpen opstellen personeelsplanning opmaken kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften implementeren productierapporten opmaken en controleren

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wevelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • CREO Designer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: MIDES

    Type: Vaste Job

    Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

Zoek naar antwoorden van LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA. Laat een reactie achter voor LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA. LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA. Leave a respond for LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA. LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA op de google maps. Adres en contacten LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA
Location of LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA on the google maps. Address and contacts of LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA: Lardenoit Fiduciaire NV | Geodis Vitesse Overseas NV | Fashion Computers | Aannemingen De Groote sa | Emporio Med

Other related companies as LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA: Lardenoit Fiduciaire NV | Geodis Vitesse Overseas NV | Fashion Computers | Aannemingen De Groote sa | Emporio Med

LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Holsbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03985260009. Het bedrijf LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA bevindt zich op het adres: De Vunt 10A,3220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 856,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA, openstaande posities, locatie van LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA is a company, that was registered 2011 in Holsbeek region, Belgium. Full name of company is LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA, company assigned to the tax number BE03985260009. The company LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA is located at the address: De Vunt 10A,3220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 856,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA were not found.
The main activity of LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA is not available. You also can look at reviews of LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA, open positions, location of LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA, Holsbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA, Holsbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOFT 33 THE CREATIVE MULTIMEDIA HOUSE BVBA, employees, financial statistics.