A Verbeke & Zonen NV

Contactgegevens A Verbeke & Zonen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Verbeke & Zonen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Verbeke & Zonen NV

Regio (region): Tielt, België

Adres (address): Robert Tavernierlaan 1,8700, België

Telefoon (phone): 051 40 24 41 051 40 24 41

Fax (fax): 051 40 37 75; 050 31 17 63 051 40 37 75; 050 31 17 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Verbeke & Zonen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Verbeke & Zonen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Verbeke & Zonen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Verbeke & Zonen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Verbeke & Zonen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Verbeke & Zonen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Verbeke & Zonen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Verbeke & Zonen NV
Products information A Verbeke & Zonen NV

BTW identificatienummer (tax): BE08363586425
Ondernemingsnummer: 4789459228
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 641,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A Verbeke & Zonen NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Verbeke & Zonen NV
(Get full report from official database of BE for A Verbeke & Zonen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Verbeke & Zonen NV
Addition kinds of activities for A Verbeke & Zonen NV

267501. Kartonnen uitsnijdingen, panelen en funderingen: sterven | Cardboard cut-outs, panels, and foundations: die-cut
911102. Uitvoerende kantoren, staat en lokaal | Executive offices, state and local
20510104. Brood, bruin; | Bread, brown; boston and other (canned)
34630102. Pomp- en compressor smeedstukken, nonferrous | Pump and compressor forgings, nonferrous
51220301. Diergeneesmiddelen | Animal medicines
63119900. Levensverzekering, nv | Life insurance, nec

Werken bij A Verbeke & Zonen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Verbeke & Zonen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Verbeke & Zonen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Verbeke & Zonen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Autocad-tekenaar te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met je collega’s tekenaars en je werkt onder leiding van de leidinggevende CAD CAM. Taken: In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct. Je zal dus de ontwerpen van de architect moeten omzetten in tekeningen. met als specifieke taken: ? Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) ? Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen. ? Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) ? Stuklijsten maken in excel ? Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst ? As built dossiers opstellen na afwerking van het project ? Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • ORDERPICKER BIJ SAMSONITE - 2 PLOEGEN- ZEER HOOG LOON (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken we een orderpicker die snel beschikbaar is voor opstart. Je zal op verschillende afdelingen ingezet worden: Laden en lossen, orderpicking, verwerking leveringen... Functie in 2 ploegen (6u-14u-22u) + HOOG LOON 14.84€ basis / uur!!!!

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gezellige bistro in Aarschot met prachtige ligging zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/keukenmedewerker. Je staat de chef bij in zijn dagelijkse activiteiten in de keuken. Zo sta je in voor: Assistentie van de kok Slaatjes maken Voorbereidingen treffen

  • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

  • Huishoudhulp Brugge M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • HUISHOUDHULP REGIO AFFLIGEM (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • Jobstudent kapper (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

  • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: ERWIN HIMPENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

  • Medewerker databeheer & IT support (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Met jouw groot verantwoordelijkheidsgevoel doe je het volledige beheer van alle data in het ERP pakket (Microsoft Dynamics AX). Hiervoor kan je rekenen op de nodige ondersteuning van de product administrator voor de technische know how van onze producten. * Je maakt artikelnummers aan, voegt specificaties toe en houdt de database up to date. * Jij wordt voor jouw collega’s de key user AX en biedt zo de eerstelijnsondersteuning. * Met jouw zin voor nauwkeurigheid bereid je ook de prijslijsten voor in Excel. * Je biedt dagelijkse ondersteuning bij het beheer van de IT systemen en helpt je collega’s bij bijvoorbeeld opstartproblemen met PC, netwerkproblemen, programma’s installeren, mailproblemen etc. * Je neemt de fysieke installaties ( printers, Portables, desktops,) voor jouw rekening en biedt ondersteuning aan de IT manager bij beheer van Sharepoint, netwerk, server, telefonie, mailing etc... * Aan het einde van de dag staat dankzij jou iedere komma en punt in de database correct en ben je trots op jouw service die je bood en de behaalde deadlines. Hiervoor kon je rekenen op ondersteuning van de IT manager.

  • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: BOARDHOUSE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van A Verbeke & Zonen NV in sociale netwerken
Look for responds of A Verbeke & Zonen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Verbeke & Zonen NV. Laat een reactie achter voor A Verbeke & Zonen NV. A Verbeke & Zonen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Verbeke & Zonen NV. Leave a respond for A Verbeke & Zonen NV. A Verbeke & Zonen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Verbeke & Zonen NV op de google maps. Adres en contacten A Verbeke & Zonen NV
Location of A Verbeke & Zonen NV on the google maps. Address and contacts of A Verbeke & Zonen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A Verbeke & Zonen NV A Verbeke & Zonen NV: Willo Hans | COOLS SECURITY ROESELARE | Soft Power SPRL | Preview Visuele Communicatie BVBA | Baert NV

Other related companies as A Verbeke & Zonen NV: Willo Hans | COOLS SECURITY ROESELARE | Soft Power SPRL | Preview Visuele Communicatie BVBA | Baert NV

A Verbeke & Zonen NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Tielt, België. De volledige naam van het bedrijf is A Verbeke & Zonen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08363586425. Het bedrijf A Verbeke & Zonen NV bevindt zich op het adres: Robert Tavernierlaan 1,8700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 641,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A Verbeke & Zonen NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A Verbeke & Zonen NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Verbeke & Zonen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Verbeke & Zonen NV, openstaande posities, locatie van A Verbeke & Zonen NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A Verbeke & Zonen NV is a company, that was registered 1986 in Tielt region, Belgium. Full name of company is A Verbeke & Zonen NV, company assigned to the tax number BE08363586425. The company A Verbeke & Zonen NV is located at the address: Robert Tavernierlaan 1,8700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 641,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A Verbeke & Zonen NV were not found.
The main activity of A Verbeke & Zonen NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A Verbeke & Zonen NV is not available. You also can look at reviews of A Verbeke & Zonen NV, open positions, location of A Verbeke & Zonen NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Verbeke & Zonen NV, Tielt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Verbeke & Zonen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Verbeke & Zonen NV, Tielt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Verbeke & Zonen NV, employees, financial statistics.