Zone Rouge Moto SPRL

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Zone Rouge Moto SPRL
Private companiesFood and Kindred Products • Zone Rouge Moto SPRL

Contactgegevens Zone Rouge Moto SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zone Rouge Moto SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zone Rouge Moto SPRL

Regio (region): Andenne (Landenne), België

Adres (address): Rue de Velaine 164,5300, België

Telefoon (phone): 085 82 79 48 085 82 79 48

Fax (fax): 085 82 31 86 085 82 31 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zone Rouge Moto SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zone Rouge Moto SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zone Rouge Moto SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zone Rouge Moto SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zone Rouge Moto SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zone Rouge Moto SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zone Rouge Moto SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zone Rouge Moto SPRL
Products information Zone Rouge Moto SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02312316894
Ondernemingsnummer: 2236236572
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 397,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Zone Rouge Moto SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zone Rouge Moto SPRL
(Get full report from official database of BE for Zone Rouge Moto SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zone Rouge Moto SPRL
Addition kinds of activities for Zone Rouge Moto SPRL

596200. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
22629900. Afwerkende planten, kunstmatige, nec | Finishing plants, manmade, nec
24110305. Sliding logs | Skidding logs
26210702. Omslagpapier | Cover paper
26211005. Tube voorraad | Tube stock
26759903. Liners voor vrachtwagens: versterkt met metalen strook | Liners for freight car doors: reinforced with metal strip
28990112. Orris olie | Orris oil
33540202. Buisbloemen, geëxtrudeerd, aluminium | Tube blooms, extruded, aluminum
87410101. Administratief beheer | Administrative management

Werken bij Zone Rouge Moto SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zone Rouge Moto SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zone Rouge Moto SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zone Rouge Moto SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier: groothandel zonnepanelen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld in groothandel van zonnepanelen en omvormers, actief sinds 2005. Functie: magazijnier: inkomende goederen sorteren en stockeren manueel orderpicken (geen gebruik van scanners mogelijk) goederen verzamelen met behulp van een elektrische transpallet bestelling inputten in pc orders naar pickingzone brengen en via wikkelaar klaarmaken voor verzending

  • Operator - vaste nacht (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator in 2 ploegen sta je in voor verschillende werkposten doorheen het productieproces van kunststof.

  • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • chauffeur (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • Calculator bouwsector voor stabiel bedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als calculator bestudeer je het bestek op vlak van technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je staat er voor in om prijsaanvragen op te maken naar leveranciers en onderaannemers. Je verzorgt de rekenkundige en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers/leveranciers. Je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • BARBIER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: PARREIN MARC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

  • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • Front-End Ontwikkelaar - Angular Expert (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Senior/Medior Front End developer with solid expertise in Angular for a partner operating in the Electronics sector. They are developing a unique solution for their clients to manage their assets. Job Description Angular 6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootstrap, SOAP, Rest Team of 7 developers composed of UX/UI designers and Front-end developers You have a analatycal mind Your goal is to write clean and simple codes You want to challenge yourself You will work also a little with Nodejs Profile You have at least 3 years experience as a Front End developer You are enthousiastic and flexible You are an Angular (JS / 5/6) expert You are a team player You speak Dutch and English Details 6 months contract Possibility to learn new technologies Friendly and challenging atmosphere Possibility to extend your contract

  • Flexijob McDonald's Weekend (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 8 uur per week kunnen werken, (vrijdagavond, zaterdagmiddag en/of avond-, zondagmiddag- en/of avond, kan eventueel aangevuld worden in de week)

Zoek naar antwoorden van Zone Rouge Moto SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Zone Rouge Moto SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zone Rouge Moto SPRL. Laat een reactie achter voor Zone Rouge Moto SPRL. Zone Rouge Moto SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zone Rouge Moto SPRL. Leave a respond for Zone Rouge Moto SPRL. Zone Rouge Moto SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zone Rouge Moto SPRL op de google maps. Adres en contacten Zone Rouge Moto SPRL
Location of Zone Rouge Moto SPRL on the google maps. Address and contacts of Zone Rouge Moto SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Zone Rouge Moto SPRL Zone Rouge Moto SPRL: Houthoff Buruma | Long Life Toiture | ATELIERS PIRET SA | INTRADES NV (CORNIX) | Centre Européen de Langue Française

Other related companies as Zone Rouge Moto SPRL: Houthoff Buruma | Long Life Toiture | ATELIERS PIRET SA | INTRADES NV (CORNIX) | Centre Européen de Langue Française

Zone Rouge Moto SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Andenne (Landenne), België. De volledige naam van het bedrijf is Zone Rouge Moto SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02312316894. Het bedrijf Zone Rouge Moto SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Velaine 164,5300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 397,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Zone Rouge Moto SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zone Rouge Moto SPRL is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zone Rouge Moto SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zone Rouge Moto SPRL, openstaande posities, locatie van Zone Rouge Moto SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zone Rouge Moto SPRL is a company, that was registered 1989 in Andenne (Landenne) region, Belgium. Full name of company is Zone Rouge Moto SPRL, company assigned to the tax number BE02312316894. The company Zone Rouge Moto SPRL is located at the address: Rue de Velaine 164,5300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 397,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Zone Rouge Moto SPRL were not found.
The main activity of Zone Rouge Moto SPRL is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Zone Rouge Moto SPRL is not available. You also can look at reviews of Zone Rouge Moto SPRL, open positions, location of Zone Rouge Moto SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zone Rouge Moto SPRL, Andenne (Landenne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zone Rouge Moto SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zone Rouge Moto SPRL, Andenne (Landenne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zone Rouge Moto SPRL, employees, financial statistics.