TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP
Private companiesInsurance Carriers • TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP

Contactgegevens TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP

Regio (region): Peer (Grote Brogel), België

Adres (address): Kaulillerweg 61,3990, België

Telefoon (phone): 011 63 34 93 011 63 34 93

Fax (fax): +32 (68) 570-58-18 +32 (68) 570-58-18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP
Products information TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP

BTW identificatienummer (tax): BE04354949951
Ondernemingsnummer: 9346862792
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 202,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP
(Get full report from official database of BE for TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP
Addition kinds of activities for TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP

25410202. Kluisjes, behalve gekoeld: hout | Lockers, except refrigerated: wood
34480106. Schermbehuizingen | Screen enclosures
37320104. Jetski's | Jet skis
46199902. Slurry pipeline operatie | Slurry pipeline operation
76992205. Geofysische apparatuur reparatie | Geophysical equipment repair

Werken bij TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ramen DAGWERK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar 1 monteur van ramen.

  • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Herselt zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker met heftruck en/of reachtruckattest: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens - Je ontvangt de goederen correct - Je registreert, stockeerd en zorgt voor de uitlevering van afgewerkte producten - Je voert kwaliteitscontroles uit - Je voert stock tellingen uit - Je bedient een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpalet - Je zorgt voor een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid Ben jij wat wij zoeken? Solliciteer dan via mail [email protected] of telefonisch op het nummer: 014 56 00 44.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hombeek M/V (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Michelbeke 15 u per week (MICHELBEKE)

    Regio: MICHELBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 15 uren per week voor een gastgezin wonende te Michelbeke .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk, er wordt ook gekookt en u doet boodschappen op regelmatige basis.U werkt op maandag woensdag en vrijdag en dit van 8-13 u.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Technische jobstudent - tekenaar - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Waregem op zoek naar een technische jobstudent - tekenaar om het Engineering Team te ondersteunen. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - het Engineering Team staat in voor het uittekenen van de opdrachten, hiernaast is het jouw taak op deze tekeningen te controleren en aan te passen waar nodig - je hebt een goede kennis van 3D tekenprogramma\\\'s, zoals Solidworks en Autocad, en je wenst je hierin verder te verdiepen, ongeacht een ultieme job om veel bij te leren

  • Student(e) Voedingsbeurs (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student Host(ess) M/V voor een beurs georganiseerd door onze klant actief in de voeding. Deze beurs zal doorgaan op 14 november in Groot-Bijgaarden (bereikbaar met openbaar vervoer) Taken: klaarzetten van de demo-producten op werktafels aanvullen van de producten klanten laten degusteren van de patisserieproducten opruimen van de werktafels

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • Student - handlanger bouw (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent om appartementen te poetsen. Ideaal is een team van min. 2 studenten die gezamenlijk periodiek beschikbaar zijn. (Bv wekelijks 1 dag , maakt niet uit welke dag). Vervoer kan de firma eventueel voorzien. Takenpakket: ofwel appartementen , hier of daar , te gaan kuisen ofwel ander kuiswerk ( voertuigen , machines, .. )

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • Leerkracht Nederlands (internationaal bedrijf - sector: logistics & inflight management) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar : Taaltrainers Nederlands Om intensieve lessen te geven binnen een internationaal bedrijf in Zaventem Sectors: logistics & inflight management Omschrijving: U staat in voor de lessen Nederlands voor de arbeiders van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten – niveau : beginner) ; U zorgt voor in-company trainingen en legt de nadruk op de professionele context ; U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en focust op de mondelinge vaardigheden ; U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject.

Zoek naar antwoorden van TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP in sociale netwerken
Look for responds of TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP. Laat een reactie achter voor TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP. TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP. Leave a respond for TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP. TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP op de google maps. Adres en contacten TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP
Location of TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP on the google maps. Address and contacts of TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP: TOYOTA-VAN BELLEGHEM | Bailleul NV | Avecom NV | DE ANTENNE | Haemelinck, Steve

Other related companies as TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP: TOYOTA-VAN BELLEGHEM | Bailleul NV | Avecom NV | DE ANTENNE | Haemelinck, Steve

TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Peer (Grote Brogel), België. De volledige naam van het bedrijf is TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04354949951. Het bedrijf TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP bevindt zich op het adres: Kaulillerweg 61,3990. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 202,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP, openstaande posities, locatie van TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP is a company, that was registered 1992 in Peer (Grote Brogel) region, Belgium. Full name of company is TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP, company assigned to the tax number BE04354949951. The company TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP is located at the address: Kaulillerweg 61,3990. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 202,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP were not found.
The main activity of TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP is not available. You also can look at reviews of TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP, open positions, location of TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP, Peer (Grote Brogel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP, Peer (Grote Brogel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRIUMPH/ CLAASSEN MOTORSHOP, employees, financial statistics.