ENZO IMPORT

Contactgegevens ENZO IMPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENZO IMPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENZO IMPORT

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Grand'Route 142,7000, België

Telefoon (phone): 065 82 44 03 065 82 44 03

Fax (fax): 065 82 54 64 065 82 54 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENZO IMPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENZO IMPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENZO IMPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENZO IMPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENZO IMPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENZO IMPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENZO IMPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENZO IMPORT
Products information ENZO IMPORT

BTW identificatienummer (tax): BE03768280029
Ondernemingsnummer: 8030700683
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 666,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ENZO IMPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENZO IMPORT
(Get full report from official database of BE for ENZO IMPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENZO IMPORT
Addition kinds of activities for ENZO IMPORT

145500. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
386199. Fotografische apparatuur en benodigdheden, nec | Photographic equipment and supplies, nec
721900. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec
14239902. Gneiss, gebroken en gebroken-steengroeven | Gneiss, crushed and broken-quarrying
26750207. Fotografische matten, mounts en mappen | Photographic mats, mounts, and folders
34329901. Kranen en spijkers, metaal en kunststof | Faucets and spigots, metal and plastic
65310201. Begraafplaats management service | Cemetery management service
95120402. Land-, minerale- en natuurbescherming, staatsregering | Land, mineral, and wildlife conservation, state government

Werken bij ENZO IMPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENZO IMPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENZO IMPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENZO IMPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker met affiniteit in de bakkerij-sector. *Je helpt de klanten met een glimlach verder *Je hebt al kennis van diverse bakkerij-gerelateerde producten *Je doet de inventarisering en plaatst bestellingen waar nodig *Wanneer het druk is spring je bij aan de kassa

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Inpakker Chocolade - 2 ploegen te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een fantastisch bedrijf te Lokeren, actief in de voeding, zijn we op zoek naar een inpakker (m/v).  Je komt terecht in een uitdagende functie in een jonge, dynamisch groeiende KMO met een familiale werksfeer waar trots, goed gevoel, wij samen, gelijkwaardigheid en respect de kernwaarden zijn. Je kan jezelf volledig vinden in de missie van het bedrijf:  “Make people happy” Als inpakker sta jij in voor de volgende taken: Chocolade figuren en lolly’s inpakken Aanvoeren van verpakkingsmateriaal Kwaliteitscontrole aan de lijn Reinigen van de lijnen, machines en directe omgeving (vloer) Bij technische problemen de verantwoordelijke verwittigen Afwassen van gebruikte materialen Verloning: € 13.03 per uur + VP: €0,50/ u - LP: €0,58 /u Bedrijfsprofiel: Een modern chocoladebedrijf te Lokeren.

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • Jobstudenten gezocht bij Panos Gent-Zuid (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemoteveerde student. Dringend iemand nodig die maandag overdag kan werken. Studenten die in de ochtend kunnen werken. Ook andere momenten kunnen ingevuld worden.

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Studentenjob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

  • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

  • Storingstechnieker in Eeklo 3 ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Om onze productieplant te versterken in Eeklo zijn wij op zoek naar een storingtechnieker. Rapporterend aan de machineverantwoordelijke, bent u mee verantwoordelijk voor de technische aspecten van een aantal productielijnen. Je staat in voor zowel preventieve als dringende herstellings- en/of onderhoudswerken aan een beperkt aantal productielijnen Je bent verantwoordelijk voor het correct afstemmen van de productielijnen in samenspraak met machineverantwoordelijken, meestergasten, operatoren en kwaliteitsdiensten Je staat in voor de omstellingen volgens de productspecificaties Je herstelt wisselstukken en bereidt machineonderdelen voor Je staat mee in voor aanpassingen inzake veiligheid en geeft technische bijstand tijdens proeven

  • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

  • Productiemedewerker voeding - 2ploegen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Boortmeerbeek dat gespecialiseerd is in het maken van koekjes zijn we op zoek naar inpakmedewerk(st)ers. Takenpakket: - Het verpakken van de producten. - De visuele kwaliteitscontrole. - De dozen plooien en stapelen. - Het proper houden van de werkomgeving. Je werkt in een 2 ploegenstelsel, alsook dagdienst.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Ieper voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • enthousiast kelner flexi (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: IN DEN BONTEN OS

    Type: Flexijob

    Restaurant "In den Bonten Os" is al jarenlang een vaste waarde in Bonheiden, ze zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste kelner FLEXI . Je werkt daarbij steeds samen met de zaakvoerder of soms met een collega. Je voert een gevarieerd takenpakket uit : je staat in voor de mise-en-place van de zaal, de ontvangst van gasten, het opnemen van bestellingen, bediening en afruimen, het afrekenen, etc.

Zoek naar antwoorden van ENZO IMPORT in sociale netwerken
Look for responds of ENZO IMPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENZO IMPORT. Laat een reactie achter voor ENZO IMPORT. ENZO IMPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENZO IMPORT. Leave a respond for ENZO IMPORT. ENZO IMPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENZO IMPORT op de google maps. Adres en contacten ENZO IMPORT
Location of ENZO IMPORT on the google maps. Address and contacts of ENZO IMPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come ENZO IMPORT ENZO IMPORT: De Witte Merel BVBA | Pacific Hotel Oostende | Vrancken J & Zn BVBA | BUSINESS EUROTEAM | Patrick Mast

Other related companies as ENZO IMPORT: De Witte Merel BVBA | Pacific Hotel Oostende | Vrancken J & Zn BVBA | BUSINESS EUROTEAM | Patrick Mast

ENZO IMPORT is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is ENZO IMPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03768280029. Het bedrijf ENZO IMPORT bevindt zich op het adres: Grand'Route 142,7000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 666,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ENZO IMPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENZO IMPORT is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENZO IMPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENZO IMPORT, openstaande posities, locatie van ENZO IMPORT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ENZO IMPORT is a company, that was registered 1987 in Mons region, Belgium. Full name of company is ENZO IMPORT, company assigned to the tax number BE03768280029. The company ENZO IMPORT is located at the address: Grand'Route 142,7000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 666,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ENZO IMPORT were not found.
The main activity of ENZO IMPORT is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ENZO IMPORT is not available. You also can look at reviews of ENZO IMPORT, open positions, location of ENZO IMPORT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENZO IMPORT, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENZO IMPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENZO IMPORT, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENZO IMPORT, employees, financial statistics.