DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA

Contactgegevens DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA

Regio (region): Fleurus, België

Adres (address): Chaussée de Charleroi 773,6220, België

Telefoon (phone): 071 81 11 70; 071 81 59 85 071 81 11 70; 071 81 59 85

Fax (fax): 071 81 83 12; 071 81 59 86 071 81 83 12; 071 81 59 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA
Products information DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA

BTW identificatienummer (tax): BE06265747070
Ondernemingsnummer: 9892059326
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 408,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA
(Get full report from official database of BE for DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA
Addition kinds of activities for DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA

177101. Stucco, gunite en grouting contractors | Stucco, gunite, and grouting contractors
738102. Detective diensten | Detective services
21419902. Tabakstammen | Tobacco stemming
28229905. Ethyleen-propyleenrubber, epdm-polymeren | Ethylene-propylene rubbers, epdm polymers
28420000. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
35770200. Keyboard-apparatuur, behalve drives | Key-tape equipment, except drives
35850401. Airconditioning condensatoren en condensatie-eenheden | Air conditioning condensers and condensing units
50230205. Vellen, textiel | Sheets, textile

Werken bij DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers DEELTIJDS regio Maasmechelen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Plukon, een voedingsverwerkend bedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar DEELTIJDSE productie-medewerkers op oproepbasis! Je staat hier o.a. in voor: uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden voltooien van snijwerk aan de fileerlijn verpakken en etiketteren van kippenvlees op schalen

  • Onderhoudstechnieker / mechanieker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een opleiding mechanica gevolgd en hebt een goeie technische kennis? Je zoekt een job als mechanieker in de regio van Gullegem? Dan hebben wij de job voor jou! We zijn op zoek naar een mecanicien voor het ombouwen en aanpassen van machines. Daarnaast sta je in voor het herstellen en onderhouden van het machinepark.

  • Machinesteller (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudenten zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Ben je student en vrij om op zaterdag te werken ? We zoeken nog 5 studenten om te werken van 7u tot 16u. Hulp in de productie en verpakking; Neem snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051.50.22.67 of mail ons [email protected]

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

  • Technical Support Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HEMMERSBACH GMBH

    Type: Vaste Job

    Voor het verder optimaliseren van onze IT support, zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer wiens taken voornamelijk bestaan uit 3 hoofdactiviteiten: Als Planner, zal je, IT requests & incidenten in het ticketing systeem coördineren Proactief SLA tracken, tijdlijn en ticket stroom correct monitoren Dispatch onsite engineers voor reparaties Je onderhoud een goed contact en communicatie met de onsite engineers en de klanten Als Project Assistant, zal je, Tickets in het intern Hemmersbach systeem analyzeren Verantwoordelijk gesteld worden voor het creëren van rapporten en deze overmaken Instaan voor het documentatie beheer en het opmaken van handleidingen In lijn werken aan de hand van onze interne procedures Als Mobile Engineer, zal je, Gebruikers helpen met hun problemen en verzoeken Fouten analyseren, installeren en configureren van zowel de hardware als nieuwe software (IMACD) en de user accounts via Active Directory beheren Meld uw aanpak en uw oplossingen via een ticketing systeem

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

Zoek naar antwoorden van DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA in sociale netwerken
Look for responds of DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA. Laat een reactie achter voor DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA. DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA. Leave a respond for DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA. DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA op de google maps. Adres en contacten DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA
Location of DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA on the google maps. Address and contacts of DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA: Tanesy J | Prolight Systems BVBA | Put NV | Schaeps BVBA | Noël Vermeulen B.V.B.A.

Other related companies as DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA: Tanesy J | Prolight Systems BVBA | Put NV | Schaeps BVBA | Noël Vermeulen B.V.B.A.

DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Fleurus, België. De volledige naam van het bedrijf is DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06265747070. Het bedrijf DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Charleroi 773,6220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 408,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA, openstaande posities, locatie van DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA is a company, that was registered 2004 in Fleurus region, Belgium. Full name of company is DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA, company assigned to the tax number BE06265747070. The company DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA is located at the address: Chaussée de Charleroi 773,6220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 408,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA were not found.
The main activity of DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA is not available. You also can look at reviews of DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA, open positions, location of DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA, Fleurus: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA, Fleurus: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA, employees, financial statistics.