ACE & KING MOTORCYCLES BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • ACE & KING MOTORCYCLES BVBA
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • ACE & KING MOTORCYCLES BVBA

Contactgegevens ACE & KING MOTORCYCLES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACE & KING MOTORCYCLES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACE & KING MOTORCYCLES BVBA

Regio (region): Zonnebeke, België

Adres (address): Beselarestraat 251 Bus A,8980, België

Telefoon (phone): +32 (53) 476-32-29 +32 (53) 476-32-29

Fax (fax): +32 (3) 427-50-87 +32 (3) 427-50-87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACE & KING MOTORCYCLES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACE & KING MOTORCYCLES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACE & KING MOTORCYCLES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACE & KING MOTORCYCLES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACE & KING MOTORCYCLES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACE & KING MOTORCYCLES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACE & KING MOTORCYCLES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACE & KING MOTORCYCLES BVBA
Products information ACE & KING MOTORCYCLES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07220184326
Ondernemingsnummer: 6235534667
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 131,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ACE & KING MOTORCYCLES BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACE & KING MOTORCYCLES BVBA
(Get full report from official database of BE for ACE & KING MOTORCYCLES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACE & KING MOTORCYCLES BVBA
Addition kinds of activities for ACE & KING MOTORCYCLES BVBA

504300. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
801105. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal
07830204. Chirurgie diensten, sierboom | Surgery services, ornamental tree
22950302. Matten, gelakt glas | Mats, varnished glass
34290501. Klemmen en koppelingen, slang | Clamps and couplings, hose
35599920. Verfmachines | Paint making machinery
35669903. Reductie versnellingen en versnellingen voor turbines, behalve auto | Reduction gears and gear units for turbines, except auto
36210110. Krachtgeneratoren | Power generators
39910303. Haarpotloden (kunstenaarsborstels) | Hair pencils (artists' brushes)

Werken bij ACE & KING MOTORCYCLES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACE & KING MOTORCYCLES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACE & KING MOTORCYCLES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACE & KING MOTORCYCLES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Magazijniers gezocht, twee ploegen, mooie verloning! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij magazijniers , met name orderpickers én heftruckchauffeurs. Orderpicken bij Volvo Logistics gebeurt op basis van het voicepickingsysteem. Via een headset krijg je orders door die volgens vaste precedures afgehandeld worden. Stockeerders/heftruckchauffeurs bergen goederen op volgens de geldende routines en voeren daarbij horende registraties uit. Zij bufferen goederen uit en vullen de picklocaties optimaal aan. Zij kennen adressen toe aan nieuwe stuknummers en zijn ook inzetbaar binnen de andere processen van goederenbehandelaar.

  • dakwerkers m / v (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DAKWERKERS M / V met ervaring zowel platte als hellende daken zowel nieuwbouw als renovatie traditioneel, prefab , isoleren, dakramen , koepels ... alle dakwerken

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van ACE & KING MOTORCYCLES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ACE & KING MOTORCYCLES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACE & KING MOTORCYCLES BVBA. Laat een reactie achter voor ACE & KING MOTORCYCLES BVBA. ACE & KING MOTORCYCLES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACE & KING MOTORCYCLES BVBA. Leave a respond for ACE & KING MOTORCYCLES BVBA. ACE & KING MOTORCYCLES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACE & KING MOTORCYCLES BVBA op de google maps. Adres en contacten ACE & KING MOTORCYCLES BVBA
Location of ACE & KING MOTORCYCLES BVBA on the google maps. Address and contacts of ACE & KING MOTORCYCLES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ACE & KING MOTORCYCLES BVBA ACE & KING MOTORCYCLES BVBA: GASON SA | De Tuinvriend HDS NV | Icor Benelux Fiduciaire | Fermalux SA | Malysse N.V.

Other related companies as ACE & KING MOTORCYCLES BVBA: GASON SA | De Tuinvriend HDS NV | Icor Benelux Fiduciaire | Fermalux SA | Malysse N.V.

ACE & KING MOTORCYCLES BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Zonnebeke, België. De volledige naam van het bedrijf is ACE & KING MOTORCYCLES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07220184326. Het bedrijf ACE & KING MOTORCYCLES BVBA bevindt zich op het adres: Beselarestraat 251 Bus A,8980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 131,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ACE & KING MOTORCYCLES BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACE & KING MOTORCYCLES BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACE & KING MOTORCYCLES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACE & KING MOTORCYCLES BVBA, openstaande posities, locatie van ACE & KING MOTORCYCLES BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACE & KING MOTORCYCLES BVBA is a company, that was registered 1994 in Zonnebeke region, Belgium. Full name of company is ACE & KING MOTORCYCLES BVBA, company assigned to the tax number BE07220184326. The company ACE & KING MOTORCYCLES BVBA is located at the address: Beselarestraat 251 Bus A,8980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 131,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ACE & KING MOTORCYCLES BVBA were not found.
The main activity of ACE & KING MOTORCYCLES BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACE & KING MOTORCYCLES BVBA is not available. You also can look at reviews of ACE & KING MOTORCYCLES BVBA, open positions, location of ACE & KING MOTORCYCLES BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACE & KING MOTORCYCLES BVBA, Zonnebeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACE & KING MOTORCYCLES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACE & KING MOTORCYCLES BVBA, Zonnebeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACE & KING MOTORCYCLES BVBA, employees, financial statistics.