MOTOR SERVICE SELBACH-MSS

Contactgegevens MOTOR SERVICE SELBACH-MSS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOTOR SERVICE SELBACH-MSS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOTOR SERVICE SELBACH-MSS

Regio (region): Lier, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 342,2500, België

Telefoon (phone): 03 489 23 11 03 489 23 11

Fax (fax): 03 489 13 31 03 489 13 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOTOR SERVICE SELBACH-MSS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOTOR SERVICE SELBACH-MSS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOTOR SERVICE SELBACH-MSS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOTOR SERVICE SELBACH-MSS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOTOR SERVICE SELBACH-MSS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOTOR SERVICE SELBACH-MSS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOTOR SERVICE SELBACH-MSS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOTOR SERVICE SELBACH-MSS
Products information MOTOR SERVICE SELBACH-MSS

BTW identificatienummer (tax): BE08092498779
Ondernemingsnummer: 3776794433
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 800,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MOTOR SERVICE SELBACH-MSS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOTOR SERVICE SELBACH-MSS
(Get full report from official database of BE for MOTOR SERVICE SELBACH-MSS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOTOR SERVICE SELBACH-MSS
Addition kinds of activities for MOTOR SERVICE SELBACH-MSS

20110403. Lard, van geslachte karkassen op het terrein | Lard, from carcasses slaughtered on site
20240202. Pudding pops, bevroren | Pudding pops, frozen
26310303. Corrugatiemedium | Corrugating medium
30899926. Auto-onderdelen, plastic | Automotive parts, plastic
38290504. Ion kamers | Ion chambers
39910203. Verf kwasten | Varnish brushes
51440000. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
51990601. Zakken, textiel | Bags, textile
87340103. Gelaste gezamenlijke röntgenfoto | Welded joint radiographing

Werken bij MOTOR SERVICE SELBACH-MSS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOTOR SERVICE SELBACH-MSS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOTOR SERVICE SELBACH-MSS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOTOR SERVICE SELBACH-MSS. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem, Bevel, Grobbendonk, Nijlen Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Student gezocht voor elke vrijdag (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Hasselt zijn wij op zoek naar studenten die op vrijdag kunnen werken. Je zal tewerkgesteld worden op de logistieke afdeling binnen de firma.

  • Jobstudent grafisch ontwerp (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar een jobstudent webdesign om het team te versterken. In eerste instantie tijdens de zomervakantie, maar daarna zijn ook andere vakanties weekends en/of weekdagen een optie. · Je bouwt mee aan de website aan de hand vaneen grafische en/of technische invulling. · Je werkt brochures, flyers en ander drukwerk uit. · Je werkt de grafische/technische kant van de nieuwsbrief en promoties uit

  • Ondernemende Office Administrator (m/v) NL/FR (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Rainbow Resources Mechelen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een administratieve duizendpoot die een team van consultants en trainers kan ondersteunen. Je doet dit op vele verschillende manieren: je bereid documenten voor, creëert rapporten en volgt 1 keer per maand de facturatie op. Je assisteert ook bij de organisatie van trainingen, je legt bijvoorbeeld de lokalen en de catering vast. Een job met veel variatie waar geen enkele dag dezelfde zal zijn!

  • calculator/medewerker commerciële binnendienst (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    KBS Systems biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om brandverspreiding te voorkomen en de gevolgen van een brand zo gering mogelijk te houden. Denk aan oa. brandwerende deuren, afdichtingen en omkastingen. Taakomschrijving: · Je interpreteert de prijsvraag van de klanten en kan hen kritisch begeleiden in de juiste keuze · Je kan de aanvraag technisch inschatten, plannen interpreteren, lastenboeken ontleden en omrekenen naar een correcte offerte · Je staat klanten te woord bij eventuele vragen over de offerte · Je staat ook in nauw contact met de leveranciers en gaat zo op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

  • Project Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio SINT TRUIDEN (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Cocon

    Type: Zelfstandige activiteit

    CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

  • Kinesist / Kinesitherapeut (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GEERT MORIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega! Je past kinesitherapeutische behandelingen en aquarevalidatie toe bij mensen met een motorische beperking. Dit voor alle doelgroepen, kinderen, volwassenen en ouderen.

Zoek naar antwoorden van MOTOR SERVICE SELBACH-MSS in sociale netwerken
Look for responds of MOTOR SERVICE SELBACH-MSS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOTOR SERVICE SELBACH-MSS. Laat een reactie achter voor MOTOR SERVICE SELBACH-MSS. MOTOR SERVICE SELBACH-MSS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOTOR SERVICE SELBACH-MSS. Leave a respond for MOTOR SERVICE SELBACH-MSS. MOTOR SERVICE SELBACH-MSS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOTOR SERVICE SELBACH-MSS op de google maps. Adres en contacten MOTOR SERVICE SELBACH-MSS
Location of MOTOR SERVICE SELBACH-MSS on the google maps. Address and contacts of MOTOR SERVICE SELBACH-MSS

Andere gerelateerde bedrijven als come MOTOR SERVICE SELBACH-MSS MOTOR SERVICE SELBACH-MSS: Baille J Ets SPRL | Vandenameele F | PARASIT CLEAN SPRL | Palestra Wellnesscenter | DENCO BVBA

Other related companies as MOTOR SERVICE SELBACH-MSS: Baille J Ets SPRL | Vandenameele F | PARASIT CLEAN SPRL | Palestra Wellnesscenter | DENCO BVBA

MOTOR SERVICE SELBACH-MSS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Lier, België. De volledige naam van het bedrijf is MOTOR SERVICE SELBACH-MSS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08092498779. Het bedrijf MOTOR SERVICE SELBACH-MSS bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 342,2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 800,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MOTOR SERVICE SELBACH-MSS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOTOR SERVICE SELBACH-MSS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOTOR SERVICE SELBACH-MSS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOTOR SERVICE SELBACH-MSS, openstaande posities, locatie van MOTOR SERVICE SELBACH-MSS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MOTOR SERVICE SELBACH-MSS is a company, that was registered 2015 in Lier region, Belgium. Full name of company is MOTOR SERVICE SELBACH-MSS, company assigned to the tax number BE08092498779. The company MOTOR SERVICE SELBACH-MSS is located at the address: Antwerpsesteenweg 342,2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 800,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MOTOR SERVICE SELBACH-MSS were not found.
The main activity of MOTOR SERVICE SELBACH-MSS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MOTOR SERVICE SELBACH-MSS is not available. You also can look at reviews of MOTOR SERVICE SELBACH-MSS, open positions, location of MOTOR SERVICE SELBACH-MSS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOTOR SERVICE SELBACH-MSS, Lier: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOTOR SERVICE SELBACH-MSS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOTOR SERVICE SELBACH-MSS, Lier: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOTOR SERVICE SELBACH-MSS, employees, financial statistics.