MAESSS MOTORHOMES NV

Contactgegevens MAESSS MOTORHOMES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAESSS MOTORHOMES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAESSS MOTORHOMES NV

Regio (region): Harelbeke, België

Adres (address): Steenbrugstraat 114,8530, België

Telefoon (phone): 056 22 51 44 056 22 51 44

Fax (fax): 056 21 61 31 056 21 61 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAESSS MOTORHOMES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAESSS MOTORHOMES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAESSS MOTORHOMES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAESSS MOTORHOMES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAESSS MOTORHOMES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAESSS MOTORHOMES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAESSS MOTORHOMES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAESSS MOTORHOMES NV
Products information MAESSS MOTORHOMES NV

BTW identificatienummer (tax): BE05724121093
Ondernemingsnummer: 4969085693
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 715,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in MAESSS MOTORHOMES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAESSS MOTORHOMES NV
(Get full report from official database of BE for MAESSS MOTORHOMES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAESSS MOTORHOMES NV
Addition kinds of activities for MAESSS MOTORHOMES NV

267599. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
382206. Apparaatcontroles, behalve airconditioning en koeling | Appliance controls,except air-conditioning and refrigeration
01719906. Kruisbesboerderij | Gooseberry farm
26210604. Envelop papier | Envelope paper
38269901. Automatische chemische analysatoren | Automatic chemical analyzers
38730000. Horloges, horloges, horloges en onderdelen | Watches, clocks, watchcases, and parts
49119908. Hydro elektrische stroomgeneratie | Hydro electric power generation
50130115. Pompen, olie en gas | Pumps, oil and gas
50330102. Vilt, geterd | Felts, tarred
59629900. Merchandising machine operators, nec | Merchandising machine operators, nec

Werken bij MAESSS MOTORHOMES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAESSS MOTORHOMES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAESSS MOTORHOMES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAESSS MOTORHOMES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

  • Winkelmedewerker gezocht voltijds regio Schoten M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Schoten is op zoek naar een fulltime winkelmedewerk(st)er. Hun activiteit verleent zich tot gespecialiseerde winkelverkoop van food en non-food (supermarkt).

  • Technical Sales Assistant M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar Technical Sales Assitant M/V. Als Technical Sales zal je verantwoordelijk zijn voor de effectieve en margebewuste verkoop en het leveren van technisch advies aan de klant. In communicatie met de klant en in samenwerking met de externe verkopers detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Je staat in voor het opstellen van offertes en de concrete opvolging hiervan. Je maakt duidelijke afspraken met de klant aangaande levertermijnen, aantallen, facturatie, etc. Verder werk je samen met de external sales aan projecten rond specifieke technische oplossingen.

  • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • SCHRIJNWERK: HOUTSKELETBOUW (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een ploegbaas schrijnwerker/plaatser houtskeletbouw om een team van 2 à 3 personen te leiden.

  • Huishoudhulpen regio Hever - Boortmeerbeek (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • student verkoop (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een bijverdienste als student? Beschikbaar tijdens de week of het weekend? Dan is dit miscchien iets voor jou! Voor een kledingzaak in Kuurne zoeken we studenten om mee te helpen in de winkel: aanvullen, plooien, terughangen van gepaste kledij, kassa.

  • Onderhoudsmechanicus (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    •Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. •Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. •Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. •Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

  • Logopedist(e) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in hartje Tienen. Onze visie is "een gezonde geest in een gezond lichaam", we werken met de combinatie beweging, voeding en mentaal. Het team bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, voedingsdeskundigen, psychotherapeuten en logopedisten. We bieden zowel begeleiding aan volwassenen en kinderen Wegens sterke groei van onze patiëntenbestand zijn we opzoek naar een gemotiveerde collega Logopedist(e) ter versterking van ons team. Als logopedist(e) werk je voornamelijk in de praktijk zelf maar in functie van de noden van de patiënt kan dit ook aan huis of op de school van de patiënt zijn. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Heb jij een Bachelor of Master diploma in de logopedische wetenschappen en heb je het zelfstandig statuut? Ben je flexibel en gemotiveerd? Kan je vlot communiceren en werk je graag samen als een hecht team? Spreek je bovendien naast de Nederlands taal ook een aardig woordje Frans? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Wij bieden jou: - Een zelfstandige activiteit in het hartje van Tienen - De mogelijkheid om je werkuren zelf te bepalen in samenspraak met het team en de patiënt - Je komt terecht in een jong en dynamisch team met toffe collega’s - Pas afgestudeerden zijn ook welkom Heb jij interesse: stuur dan je CV naar [email protected] .

  • Software Advies - Senior Project Manager Finance (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie   Als projectmanager draag jij E2E verantwoordelijkheid voor het opleveren van je projecten binnen tijd, scope, budget en kwaliteit, en garandeert de verankering ervan binnen de organisatie. Wat verwachten wij van een Senior PM?   Als realisator: Faciliteer je de realisatie van de business case zonder er eigenaar van te zijn, binnen tijd- scope -budget - kwaliteit. Neem je verantwoordelijkheid voor het realiseren van de project doelstellingen binnen het gegeven mandaat. Vorm, leid en motiveer je het projectteam. Definieer, initieer en onderhoud je de projectstructuur en werking. Geef je dagelijkse leiding aan het project.  Als implementator: Creëer je de omgeving waar en voorzie je in de middelen waarmee alle partijen efficiënt en effectief kunnen samenwerken en opleveren Leid je het core team en extended team, zorg je voor de opvolging van de taken en stuur je het team voorwaarts.  Als regisseur: Rapporteer en leg je verantwoording af aan de project sponsor/stuurgroep Betrek je tijdig alle betrokken stakeholders Stuur je binnen het projectteam op samenhang en dynamiek Zorg je voor escalatie naar sponsor wanneer het project dreigt te ontsporen Leid je de verandering in goede banen via verander management    Gevraagde kennis & vaardigheden Je behaalde een masterdiploma en minimaal 10 jaar ervaring als Project Manager Je bent PMI Certified Je beschikt over ervaring met projectmethodologie en projectmanagement binnen de bank- en verzekeringswereld Je hebt affiniteit met IT, business process management Je hebt in het verleden ervaring opgebouwd in Financial en Risk project implementaties Kennis van Oracle Finance en Clarity zijn pluspunten Door jouw communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en assertiviteit ben je succesvol in het omgaan met verschillende stakeholders. Je beschikt over voldoende zelfzekerheid en je bent niet bang om vragen af te blokken van stakeholders die niet behoren tot je directe takenpakket. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en werkt autonoom met oog voor service. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Een grote dosis overtuigingskracht en assertiviteit. Kennis van en tenminste 5 jaar ervaring in stakeholder management. Resultaatsgericht, dynamisch en stressbestendig. Autonoom kunnen werken. Je bent dynamisch en flexibel ingesteld om in diverse omgevingen te werken. Je bent bovendien stressbestendig, hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid om de 'extra mile' te lopen. 

  • DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL-Language Centers (www.cll.be) ist eine Sprachschule, die Fremdsprachentraining für Unternehmen, öffentliche Einrichtungen, Erwachsene, Kinder und Jugendliche organisiert. CLL unterrichtet 27 Sprachen in seinen 4 Zentren, in staatlichen Behörden und in Unternehmen.*******Wir suchen zurzeit: DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) Für eine staatliche Behörde in Brüssel (Sektor : Politik) Status: freiberuflich Aufgaben: - Leitung von Deutschkursen in kleinen Gruppen - Lehrtätigkeit im Bereich Deutsch als Fremdsprache zur Vermittlung fachsprachlicher Deutschkenntnisse - Konversation & (Revision) Grammatik

Zoek naar antwoorden van MAESSS MOTORHOMES NV in sociale netwerken
Look for responds of MAESSS MOTORHOMES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAESSS MOTORHOMES NV. Laat een reactie achter voor MAESSS MOTORHOMES NV. MAESSS MOTORHOMES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAESSS MOTORHOMES NV. Leave a respond for MAESSS MOTORHOMES NV. MAESSS MOTORHOMES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAESSS MOTORHOMES NV op de google maps. Adres en contacten MAESSS MOTORHOMES NV
Location of MAESSS MOTORHOMES NV on the google maps. Address and contacts of MAESSS MOTORHOMES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MAESSS MOTORHOMES NV MAESSS MOTORHOMES NV: Carrosserie Fierens | Bureau d'Etudes | Partner Logistic | Bart Cools | Software Development Consulting bvba

Other related companies as MAESSS MOTORHOMES NV: Carrosserie Fierens | Bureau d'Etudes | Partner Logistic | Bart Cools | Software Development Consulting bvba

MAESSS MOTORHOMES NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Harelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is MAESSS MOTORHOMES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05724121093. Het bedrijf MAESSS MOTORHOMES NV bevindt zich op het adres: Steenbrugstraat 114,8530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 715,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in MAESSS MOTORHOMES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAESSS MOTORHOMES NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAESSS MOTORHOMES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAESSS MOTORHOMES NV, openstaande posities, locatie van MAESSS MOTORHOMES NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MAESSS MOTORHOMES NV is a company, that was registered 1994 in Harelbeke region, Belgium. Full name of company is MAESSS MOTORHOMES NV, company assigned to the tax number BE05724121093. The company MAESSS MOTORHOMES NV is located at the address: Steenbrugstraat 114,8530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 715,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in MAESSS MOTORHOMES NV were not found.
The main activity of MAESSS MOTORHOMES NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MAESSS MOTORHOMES NV is not available. You also can look at reviews of MAESSS MOTORHOMES NV, open positions, location of MAESSS MOTORHOMES NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAESSS MOTORHOMES NV, Harelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAESSS MOTORHOMES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAESSS MOTORHOMES NV, Harelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAESSS MOTORHOMES NV, employees, financial statistics.