BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA
Private companiesPaper and Allied Products • BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA

Contactgegevens BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA

Regio (region): Esneux, België

Adres (address): Avenue de la Station 16,4130, België

Telefoon (phone): 04 380 20 11 04 380 20 11

Fax (fax): 04 380 32 42 04 380 32 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA
Products information BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA

BTW identificatienummer (tax): BE03376617431
Ondernemingsnummer: 4050903320
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 186,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA
(Get full report from official database of BE for BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA
Addition kinds of activities for BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA

769910. Reparatie van muziekinstrumenten | Musical instrument repair services
35370211. Palletladers en -laders | Pallet loaders and unloaders
35969900. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium, nec | Scales and balances, except laboratory, nec
39959900. Begraafbakken, nec | Burial caskets, nec
79991503. Plezier Rit | Amusement ride

Werken bij BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker platte daken regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Limburg zijn wij op zoek naar ervaren dakwerkers gespecialiseerd in platte daken. Jouw functie: Je hebt al ervaring als dakwerker en platte daken Je wilt buiten werken Je kan werken in koude en warme weersomstandigheden Je voert algemene dakwerken uit Je voert timmerwerken uit Je controleert waterdichtheid Je maakt dakranden, hangt goten en voorziet ventilatiegaten Je hebt kennis van roofing en isolatie Je hebt een geldig VCA attest Je bent een echte teamplayer Je kan zelfstandig werken Je rijdt met de ploegbaas mee naar de werven en terug naar het afzetpunt

  • JUNIOR SALES SPECIALIST (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vilvoorde * Engels * Automotive Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een Sales Support. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team te versterken. Als Sales Support maak je deel uit van de Sales afdeling. Je zal de vertegenwoordigers administratief ondersteunen door o.a. bestellingen te verwerken, offertes en rapporten op te maken en andere uiteenlopende taken te verrichten. Daarnaast zal je het aanspreekpunt zijn van de belangrijkste klant en zal je hem bijstaan bij vragen.

  • Tankparkoperator (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tankparkoperator (M/V) Je zal instaan voor het overpompen van vloeistoffen, dit van zowel wagons/tankwagens/schepen naar de opslagtanks, maar ook omgekeerd.

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Studentenjobs directiechauffeur (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: STUDENT DRIVE SERVICE

    Type: Studentenjob

    Je brengt de klant naar zijn afspraken met diens wagen. Je verzorgt de planning van de verplaatsing. Je staat in voor het onderhoud van de wagen, incusief reinigen. Je staat in voor logistieke taken, b.v. ophalen van dringende briefwisseling.

  • Planner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: NDQ

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

  • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio LONDERZEEL/VLAAMS-BRABANT) (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: LON2018

  • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA. Laat een reactie achter voor BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA. BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA. Leave a respond for BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA. BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA op de google maps. Adres en contacten BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA
Location of BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA on the google maps. Address and contacts of BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA: Bodart | KEW | De Wolf Tuincenter BVBA | Pauwels Software | Proximedia

Other related companies as BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA: Bodart | KEW | De Wolf Tuincenter BVBA | Pauwels Software | Proximedia

BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Esneux, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03376617431. Het bedrijf BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA bevindt zich op het adres: Avenue de la Station 16,4130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 186,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA, openstaande posities, locatie van BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA is a company, that was registered 2007 in Esneux region, Belgium. Full name of company is BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA, company assigned to the tax number BE03376617431. The company BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA is located at the address: Avenue de la Station 16,4130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 186,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA were not found.
The main activity of BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA is not available. You also can look at reviews of BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA, open positions, location of BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA, Esneux: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA, Esneux: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU D'AFFAIRES EBEN-LEENDERS SA, employees, financial statistics.