American Coach & Truck Import

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • American Coach & Truck Import
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • American Coach & Truck Import

Contactgegevens American Coach & Truck Import: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data American Coach & Truck Import: address, phone, fax, email, website, opening hours

American Coach & Truck Import

Regio (region): Boortmeerbeek, België

Adres (address): Wespelaarsebaan 144,3190, België

Telefoon (phone): 016 60 17 09; 016 60 32 81 016 60 17 09; 016 60 32 81

Fax (fax): 016 60 05 21 016 60 05 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) American Coach & Truck Import: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "American Coach & Truck Import"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "American Coach & Truck Import"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van American Coach & Truck Import, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen American Coach & Truck Import. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of American Coach & Truck Import, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees American Coach & Truck Import. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti American Coach & Truck Import
Products information American Coach & Truck Import

BTW identificatienummer (tax): BE01265319824
Ondernemingsnummer: 8145782470
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 239,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in American Coach & Truck Import zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor American Coach & Truck Import
(Get full report from official database of BE for American Coach & Truck Import)

Aanvulling soorten activiteiten voor American Coach & Truck Import
Addition kinds of activities for American Coach & Truck Import

355605. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
608200. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
24260102. Stoelen stoelen, hardhout | Chair seats, hardwood
38269912. Perimeters (optische instrumenten) | Perimeters (optical instruments)
57340203. Software, zaken en niet-spel | Software, business and non-game

Werken bij American Coach & Truck Import: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in American Coach & Truck Import: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor American Coach & Truck Import. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for American Coach & Truck Import. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het: instellen van nieuwe machines het onderhouden van bestaande machines  het verhelpen van storingen in het productieproces. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend voedingsbedrijf, gelegen in de regio van Herfelingen, zijn we op zoek naar een technieker voor de vast nachtploeg.  

  • Bediende weegbrug (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Gent, een bouwbedrijf in de Gentse Kanaalzone, zijn wij dringend op zoek naar een weegbrugbediende als vervanging voor een ziekte. Als weegbrugbediende zal je instaan voor het administratief beheer voor alle inkomende en uitgaande goederen op de site. Je bent op de hoogte van alle specificaties met betrekking tot leveranciers en soorten materialen. Je taken bestaan uit onderstaande zaken: Onthaal van leveranciers en transporteurs Beheer, codering en follow-up van weegdocumenten - weegbiljetten en verzending van leveringsbonnen Beheer en opvolging van vervoersdocumenten Toepassing van geldende normen ivm radio-activiteit, vervuiling, veiligheid,...

  • Machineoperator Persafdeling (M/V) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Bedienen van zes persmachines • Ombouwen en instellen van de verschillende machines • Kwaliteitscontrole • Intensieve opleiding door ervaren operator

  • Chauffeurs CE - werken met plateau en kraan (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf de Moorslede is op zoek naar chauffeurs CE voor de besturing en bediening van een plateauvrachtwagen met kraan. Je hebt de optie om internationaal te rijden, maar dit hoeft niet. Je werkt met een autolaadkraan. Hiervoor krijg je een korte opleiding zodat je de bediening ervan onder de knie krijgt. Je doet ongeveer 2 à 3 ritten per dag. Er is een extra premie voorzien voor deze chauffeurs en je krijgt maaltijdcheques.

  • Slijper/ draaier (2 ploegen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een kunststof verwerkend bedrijf te Tielt is op zoek naar een slijper/ draaier die zijn/haar meerwaarde kan betekenen aan het bedrijf: -je stelt en bedient de draaibank -maken van matrijsonderdelen voor het spuitgieten -aanpassingen en herstellingen uitvoeren aan matrijzen -bedienen van de rondslijpmachine

  • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • Student bouw - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • METSER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: PROOST MARC

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van metselwerken. Dit zowel voor nieuwbouw, privé- en vernieuwbouw, vooral toegespitst op villa- en woningbouw.

  • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

  • IT-Planet - Webmaster (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene info Startdatum: Zo snel mogelijk Duurtijd: 12 maand (+ mogelijks verlenging) Tijdsbesteding: Fulltime Locatie: Brussel centrum - nabij station Noord Zowel freelance- als bediende-contract mogelijk   Functieomschrijving Je bouwt functionele en gebruiksvriendelijke websites Je optimaliseert snelheid en capaciteit Je haalt bugs uit de pagina('s) en herstelt verbroken links of afbeeldingen Je update de content van de website en herziet SEO Je monitort en analyseert de website performantie    Jouw profiel Je behaalde een Bachelor of Master diploma (of gelijkwaardig door ervaring) Je beheerst zowel de Franse, Nederlandse als Engelse taal Je hebt een goede kennis van Web analytics en SEO Je hebt ervaring met Web standards Je hebt ervaring met website management tools Met een kennis van HTML/CSS, XML heb je alvast een streepje voor Je bent communicatief Kan out-of-the-box denken en komt met creatieve ideeën   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar...   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!     Interesse?   Staat deze opdracht je op het lijf geschreven? Aarzel dan zeker niet langer en solliciteer via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van American Coach & Truck Import in sociale netwerken
Look for responds of American Coach & Truck Import in social networks

Lees alle opmerkingen voor American Coach & Truck Import. Laat een reactie achter voor American Coach & Truck Import. American Coach & Truck Import bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for American Coach & Truck Import. Leave a respond for American Coach & Truck Import. American Coach & Truck Import on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie American Coach & Truck Import op de google maps. Adres en contacten American Coach & Truck Import
Location of American Coach & Truck Import on the google maps. Address and contacts of American Coach & Truck Import

Andere gerelateerde bedrijven als come American Coach & Truck Import American Coach & Truck Import: Aday SA | Facim BVBA | VLAR PAPIER | Chromasoom bvba | Nidur N.V.

Other related companies as American Coach & Truck Import: Aday SA | Facim BVBA | VLAR PAPIER | Chromasoom bvba | Nidur N.V.

American Coach & Truck Import is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Boortmeerbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is American Coach & Truck Import, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01265319824. Het bedrijf American Coach & Truck Import bevindt zich op het adres: Wespelaarsebaan 144,3190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 239,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in American Coach & Truck Import zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van American Coach & Truck Import is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van American Coach & Truck Import is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van American Coach & Truck Import, openstaande posities, locatie van American Coach & Truck Import op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

American Coach & Truck Import is a company, that was registered 2012 in Boortmeerbeek region, Belgium. Full name of company is American Coach & Truck Import, company assigned to the tax number BE01265319824. The company American Coach & Truck Import is located at the address: Wespelaarsebaan 144,3190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 239,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in American Coach & Truck Import were not found.
The main activity of American Coach & Truck Import is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of American Coach & Truck Import is not available. You also can look at reviews of American Coach & Truck Import, open positions, location of American Coach & Truck Import on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over American Coach & Truck Import, Boortmeerbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf American Coach & Truck Import, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about American Coach & Truck Import, Boortmeerbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company American Coach & Truck Import, employees, financial statistics.