ALPHA MOTORHOMES NV

Contactgegevens ALPHA MOTORHOMES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPHA MOTORHOMES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPHA MOTORHOMES NV

Regio (region): Temse, België

Adres (address): Kapelanielaan 13A,9140, België

Telefoon (phone): 03 771 18 35 03 771 18 35

Fax (fax): 03 711 08 29 03 711 08 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPHA MOTORHOMES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPHA MOTORHOMES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPHA MOTORHOMES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPHA MOTORHOMES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPHA MOTORHOMES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPHA MOTORHOMES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPHA MOTORHOMES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPHA MOTORHOMES NV
Products information ALPHA MOTORHOMES NV

BTW identificatienummer (tax): BE03892700195
Ondernemingsnummer: 8714324951
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 422,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ALPHA MOTORHOMES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPHA MOTORHOMES NV
(Get full report from official database of BE for ALPHA MOTORHOMES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPHA MOTORHOMES NV
Addition kinds of activities for ALPHA MOTORHOMES NV

344300. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
353401. Liften en uitrusting | Elevators and equipment
01610100. Meloen boerderijen | Melon farms
23290104. Ski- en sneeuwkleding: mannen en jongens ' | Ski and snow clothing: men's and boys'
24210103. Vloeren (gekleed hout), naaldhout | Flooring (dressed lumber), softwood
34790212. Japanering van metaal | Japanning of metal
50630000. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
51530106. Wilde rijst | Wild rice
59450200. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
60199901. Centrale liquiditeitsfaciliteit | Central liquidity facility

Werken bij ALPHA MOTORHOMES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPHA MOTORHOMES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPHA MOTORHOMES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPHA MOTORHOMES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers chocolade Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant regio Lokeren is op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers voor het chocoladeseizoen. Je staat in voor de inpak aan de band.

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • Trappenplaatser (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een plaatser van trappen voor onze klant in Meulebeke. De firma is dé vakman voor het uitbekleden van betonnen trappen met massieve treden, parkettreden... Het takenpakket: Je vervaardigt trappen uit hout van het begin tot het einde in het atelier Je plaatst alle onderdelen van de trappen Je monteert alle onderdelen van de trappen, treden, tegentreden, hoekstijlen, leuningen in de werkplaats

  • Orderpicker - Magazijnier (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erpe-Mere – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Schelderode (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enqu?tes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

    Type: Vaste Job

    ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

Zoek naar antwoorden van ALPHA MOTORHOMES NV in sociale netwerken
Look for responds of ALPHA MOTORHOMES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPHA MOTORHOMES NV. Laat een reactie achter voor ALPHA MOTORHOMES NV. ALPHA MOTORHOMES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPHA MOTORHOMES NV. Leave a respond for ALPHA MOTORHOMES NV. ALPHA MOTORHOMES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPHA MOTORHOMES NV op de google maps. Adres en contacten ALPHA MOTORHOMES NV
Location of ALPHA MOTORHOMES NV on the google maps. Address and contacts of ALPHA MOTORHOMES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPHA MOTORHOMES NV ALPHA MOTORHOMES NV: SCALA CONSULTANTS | Meacci | ALKA - GAS NV | PC Consult SPRL | TELE-SNACK/TWINPACK

Other related companies as ALPHA MOTORHOMES NV: SCALA CONSULTANTS | Meacci | ALKA - GAS NV | PC Consult SPRL | TELE-SNACK/TWINPACK

ALPHA MOTORHOMES NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Temse, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPHA MOTORHOMES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03892700195. Het bedrijf ALPHA MOTORHOMES NV bevindt zich op het adres: Kapelanielaan 13A,9140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 422,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ALPHA MOTORHOMES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALPHA MOTORHOMES NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPHA MOTORHOMES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPHA MOTORHOMES NV, openstaande posities, locatie van ALPHA MOTORHOMES NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALPHA MOTORHOMES NV is a company, that was registered 1990 in Temse region, Belgium. Full name of company is ALPHA MOTORHOMES NV, company assigned to the tax number BE03892700195. The company ALPHA MOTORHOMES NV is located at the address: Kapelanielaan 13A,9140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 422,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ALPHA MOTORHOMES NV were not found.
The main activity of ALPHA MOTORHOMES NV is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPHA MOTORHOMES NV is not available. You also can look at reviews of ALPHA MOTORHOMES NV, open positions, location of ALPHA MOTORHOMES NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPHA MOTORHOMES NV, Temse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPHA MOTORHOMES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPHA MOTORHOMES NV, Temse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPHA MOTORHOMES NV, employees, financial statistics.