AJD-HOBBY SA

Contactgegevens AJD-HOBBY SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AJD-HOBBY SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AJD-HOBBY SA

Regio (region): Neupré (Rotheux-Rimière), België

Adres (address): Route du Condroz 205-207,4120, België

Telefoon (phone): 04 371 32 37 04 371 32 37

Fax (fax): 04 371 20 46 04 371 20 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AJD-HOBBY SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AJD-HOBBY SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AJD-HOBBY SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AJD-HOBBY SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AJD-HOBBY SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AJD-HOBBY SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AJD-HOBBY SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AJD-HOBBY SA
Products information AJD-HOBBY SA

BTW identificatienummer (tax): BE06265747070
Ondernemingsnummer: 9892059326
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 408,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AJD-HOBBY SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AJD-HOBBY SA
(Get full report from official database of BE for AJD-HOBBY SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AJD-HOBBY SA
Addition kinds of activities for AJD-HOBBY SA

27820402. Ontvangstboeken | Receipt books
30889905. Toiletinrichtingen, kunststoffen | Toilet fixtures, plastics
30890209. Bloempotten, kunststoffen | Flower pots, plastics
34480000. Geprefabriceerde metalen gebouwen en componenten | Prefabricated metal buildings and components
38410414. Sokken, chirurgisch | Probes, surgical
50990703. souvenirs | Souvenirs
51910108. Fosfaatsteen, grond | Phosphate rock, ground
58120600. Pizza restaurants | Pizza restaurants

Werken bij AJD-HOBBY SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AJD-HOBBY SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AJD-HOBBY SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AJD-HOBBY SA. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser samensteller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als TIG-lasser samensteller.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces aan de hand van instructies Parameters instellen en opvolgen. Manueel afwegen en toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer.

  • Monteur Handpallettrucks M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het assembleren van handpallettrucks (100/150 per dag): montage van hendel pomp en frames. Voorbereiden van transport en/of afhalingen voor klanten. De toegeleverde componenten wegzetten en controleren. Uithalen van de componenten uit de rekken voor montage.

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • Huishoudhulp/Poetshulp Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO MARKE - BELLEGEM (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Marke - Bellegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulpen dienstencheques (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Actief nv Diest is op zoek naar extra gemotiveerde huishoudhulp (m/v) Hou je van orde? Hou je van netheid? Dan ben jij de poetshulp die wij zoeken! Tevreden gezinnen, een goede verdienste, dichtbij huis, Ben je helemaal overtuigd? Kom dan vandaag nog langs bij ons op kantoor.

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • DAKWERKER (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: STADAK

    Type: Vaste Job

    Voor de opbouw en afbraak van hellende daken.

  • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

  • Masseur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MASUMI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

  • Flexijob - Zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

    Type: Flexijob

    Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Kom je in aanmerking voor een flexijob of ben je student + 18 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Momenteel is de vraag het grootst naar medewerkers op zaterdag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach naar onze klanten zijn noodzakelijk.

Zoek naar antwoorden van AJD-HOBBY SA in sociale netwerken
Look for responds of AJD-HOBBY SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AJD-HOBBY SA. Laat een reactie achter voor AJD-HOBBY SA. AJD-HOBBY SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AJD-HOBBY SA. Leave a respond for AJD-HOBBY SA. AJD-HOBBY SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AJD-HOBBY SA op de google maps. Adres en contacten AJD-HOBBY SA
Location of AJD-HOBBY SA on the google maps. Address and contacts of AJD-HOBBY SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AJD-HOBBY SA AJD-HOBBY SA: ACS SPRL | Verpoorten NV | Eurintex BVBA | Multi Design | Studio 100

Other related companies as AJD-HOBBY SA: ACS SPRL | Verpoorten NV | Eurintex BVBA | Multi Design | Studio 100

AJD-HOBBY SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Neupré (Rotheux-Rimière), België. De volledige naam van het bedrijf is AJD-HOBBY SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06265747070. Het bedrijf AJD-HOBBY SA bevindt zich op het adres: Route du Condroz 205-207,4120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 408,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AJD-HOBBY SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AJD-HOBBY SA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AJD-HOBBY SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AJD-HOBBY SA, openstaande posities, locatie van AJD-HOBBY SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AJD-HOBBY SA is a company, that was registered 2004 in Neupré (Rotheux-Rimière) region, Belgium. Full name of company is AJD-HOBBY SA, company assigned to the tax number BE06265747070. The company AJD-HOBBY SA is located at the address: Route du Condroz 205-207,4120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 408,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AJD-HOBBY SA were not found.
The main activity of AJD-HOBBY SA is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AJD-HOBBY SA is not available. You also can look at reviews of AJD-HOBBY SA, open positions, location of AJD-HOBBY SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AJD-HOBBY SA, Neupré (Rotheux-Rimière): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AJD-HOBBY SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AJD-HOBBY SA, Neupré (Rotheux-Rimière): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AJD-HOBBY SA, employees, financial statistics.