Ateliers Lambaux SPRL

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Ateliers Lambaux SPRL
Private companiesHealth Services • Ateliers Lambaux SPRL

Contactgegevens Ateliers Lambaux SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ateliers Lambaux SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ateliers Lambaux SPRL

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Victor Hugostraat 56-60,1030, België

Telefoon (phone): 02 733 55 24 02 733 55 24

Fax (fax): 02 734 24 48 02 734 24 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ateliers Lambaux SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ateliers Lambaux SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ateliers Lambaux SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ateliers Lambaux SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ateliers Lambaux SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ateliers Lambaux SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ateliers Lambaux SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ateliers Lambaux SPRL
Products information Ateliers Lambaux SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08461364746
Ondernemingsnummer: 2008819580
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Ateliers Lambaux SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ateliers Lambaux SPRL
(Get full report from official database of BE for Ateliers Lambaux SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ateliers Lambaux SPRL
Addition kinds of activities for Ateliers Lambaux SPRL

308904. Boot of schoenproducten, kunststoffen | Boot or shoe products, plastics
23920102. Hassocks, textiel: gemaakt van aangekochte materialen | Hassocks, textile: made from purchased materials
35599909. Katoen ginning machines | Cotton ginning machinery
38610306. Lens tinten, camera | Lens shades, camera
73899941. Product sterilisatie service | Product sterilization service

Werken bij Ateliers Lambaux SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ateliers Lambaux SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ateliers Lambaux SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ateliers Lambaux SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur / Mecanicien (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma @ Oudenaarde die actief is in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Jouw taken bestaan er uit enerzijds het vervoeren van materiaal naar de werven alsook hoogtewerkers en dergelijke. Anderzijds zal je ook instaan (indien je niet naar werven moet) om de mechanische taken in het atelier te Oudenaarde.

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • Verhuizer (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

  • Koeltechnieker IKO M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is voor de regio van Antwerpen op zoek naar een nieuwe kracht. Voor deze vacature worden de volgende taken je toevertrouwd: Als koeltechnicus werk je op de onderhouds- en interventieafdeling van het departement industriële koeling; Na een grondige opleiding sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan industriële koelinstallaties; Samen met je team ga je op stap om koelinstallaties te onderhouden of een storing op de lossen; Je zal instaan voor zowel grote als kleine installaties CO² of Freon; Je spoort de fout op voert de reparatie uit en stelt de machine af; Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw industrie petrochemie... .

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Avelgem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bijverdienen als magazijnmedewerk(st)er (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Brabantia produceert huishoudartikelen. Als magazijnmedewerk(st)er doe je allerlei taken zoals orderpicken, inpakken, containers laden en lossen,... . Je kan zelfstandig werken en hebt oog voor detail.

  • MOTO MECHANIEKER (leidinggevend) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding in de werkplaats aan 4 mechaniekers moto Je herstelt moto s Bedrijfsprofiel: Voor een garage omgeving Hasselt-Zonhoven zijn we op zoek naar een MECHANICIEN VOOR MOTO S met ervaring

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • Freelance Recruiter (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: MOoN Recruitment

    Type: Zelfstandige activiteit

    MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

Zoek naar antwoorden van Ateliers Lambaux SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Ateliers Lambaux SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ateliers Lambaux SPRL. Laat een reactie achter voor Ateliers Lambaux SPRL. Ateliers Lambaux SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ateliers Lambaux SPRL. Leave a respond for Ateliers Lambaux SPRL. Ateliers Lambaux SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ateliers Lambaux SPRL op de google maps. Adres en contacten Ateliers Lambaux SPRL
Location of Ateliers Lambaux SPRL on the google maps. Address and contacts of Ateliers Lambaux SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Ateliers Lambaux SPRL Ateliers Lambaux SPRL: Grando-Massin SA | GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL | ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM | kamosi,karoline | noop

Other related companies as Ateliers Lambaux SPRL: Grando-Massin SA | GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL | ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM | kamosi,karoline | noop

Ateliers Lambaux SPRL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Ateliers Lambaux SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08461364746. Het bedrijf Ateliers Lambaux SPRL bevindt zich op het adres: Victor Hugostraat 56-60,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 163,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Ateliers Lambaux SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ateliers Lambaux SPRL is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ateliers Lambaux SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ateliers Lambaux SPRL, openstaande posities, locatie van Ateliers Lambaux SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ateliers Lambaux SPRL is a company, that was registered 1998 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is Ateliers Lambaux SPRL, company assigned to the tax number BE08461364746. The company Ateliers Lambaux SPRL is located at the address: Victor Hugostraat 56-60,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 163,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Ateliers Lambaux SPRL were not found.
The main activity of Ateliers Lambaux SPRL is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ateliers Lambaux SPRL is not available. You also can look at reviews of Ateliers Lambaux SPRL, open positions, location of Ateliers Lambaux SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ateliers Lambaux SPRL, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ateliers Lambaux SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ateliers Lambaux SPRL, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ateliers Lambaux SPRL, employees, financial statistics.