TECSA SPRL SPRL

Contactgegevens TECSA SPRL SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECSA SPRL SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECSA SPRL SPRL

Regio (region): Brussel (Jette), België

Adres (address): de Moranvillestraat 6,1090, België

Telefoon (phone): 02 420 97 65 02 420 97 65

Fax (fax): 02 420 97 68 02 420 97 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECSA SPRL SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECSA SPRL SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECSA SPRL SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECSA SPRL SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECSA SPRL SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECSA SPRL SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECSA SPRL SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECSA SPRL SPRL
Products information TECSA SPRL SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04821044921
Ondernemingsnummer: 7695892333
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 700,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in TECSA SPRL SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECSA SPRL SPRL
(Get full report from official database of BE for TECSA SPRL SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECSA SPRL SPRL
Addition kinds of activities for TECSA SPRL SPRL

703203. Sportkampen | Sporting camps
753400. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
17110403. Zonne-energie contractant | Solar energy contractor
20990701. Box lunches, te koop op basis van premisses | Box lunches, for sale off premisses
31449900. Damesschoenen, behalve atletisch, nec | Women's footwear, except athletic, nec
59630205. Ijswagen | Ice cream wagon
59991000. Monumenten en grafstenen | Monuments and tombstones
79991601. Jachtgidsen | Hunting guides
80119900. Kantoren en klinieken van medische artsen, nec | Offices and clinics of medical doctors, nec

Werken bij TECSA SPRL SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECSA SPRL SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECSA SPRL SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECSA SPRL SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Revalidatie kust (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit mooie project zal je werken met cardiologische en locomotorische patiënten, en hen bijstaan tijdens hun revalidatie.  Jouw taken: - opvolging en ondersteuning patiënten - motiveren patiënten - vlotte overdracht garanderen - etc.  Ervaring in revalidatie, en kennis van cardio zijn een must.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. Je wordt ook ingeschakeld als heftruck/reachtruck chauffeur voor het laden en lossen van verschillende soorten producten en grondstoffen. Je werkt in een wekelijkse roulatiesysteem met je collega's (vroege/late)

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

  • tapijtafwerker/ster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een klant in waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerker/ster.

  • Technisch manager nl/fr M/V (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Adecco is op zoek naar een Technisch manager NL/FR M/V. Je staat in voor de organisatie van het onderhoud, de optimalisatie van de productiesite en het aansturen en begeleiden van de technisch medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van een preventief en curatief onderhoudsplan. Je bent in staat technische problemen op te lossen en deze verder te analyseren. Je volgt de KPI's en rendementen op en doet investeringsvoorstellen indien nodig. Je coördineert tussen de technische afdelingen in de Calandering afdeling.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Regio Oudenaarde en omgeving (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • STUDENT SLAGERIJ SPORADISCH WEEKEND (BASSEVELDE)

    Regio: BASSEVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die sporadisch kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

  • Servicetechnieker regio Anderlecht - Groot-Bijgaarden - Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TOYOTA MATERIAL HANDLING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment vorkheftrucks en magazijntrucks bij uiteenlopende klanten in jouw regio. Het uitvoeren van keuringen en het oplossen van storingen maakt ook deel uit van je werkzaamheden. Met een volledig uitgeruste service camionette werk je zelfstandig en ben je zelf verantwoordelijk voor de planning van je afspraken. Wil je lezen hoe een dag van een servicetechnieker bij Toyota er concreet uit ziet? Klik dan op deze https://toyota-forklifts.be/waarom-toyota/over-ons/nieuws/servicetechnieker/

  • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

Zoek naar antwoorden van TECSA SPRL SPRL in sociale netwerken
Look for responds of TECSA SPRL SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECSA SPRL SPRL. Laat een reactie achter voor TECSA SPRL SPRL. TECSA SPRL SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECSA SPRL SPRL. Leave a respond for TECSA SPRL SPRL. TECSA SPRL SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECSA SPRL SPRL op de google maps. Adres en contacten TECSA SPRL SPRL
Location of TECSA SPRL SPRL on the google maps. Address and contacts of TECSA SPRL SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come TECSA SPRL SPRL TECSA SPRL SPRL: Groep Wyckmans NV | Cardon C | ALKARO BVBA | EECKELOO, DEMEULENAERE & PARTNERS CV | Supportersclub Freddy Loix vzw

Other related companies as TECSA SPRL SPRL: Groep Wyckmans NV | Cardon C | ALKARO BVBA | EECKELOO, DEMEULENAERE & PARTNERS CV | Supportersclub Freddy Loix vzw

TECSA SPRL SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel (Jette), België. De volledige naam van het bedrijf is TECSA SPRL SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04821044921. Het bedrijf TECSA SPRL SPRL bevindt zich op het adres: de Moranvillestraat 6,1090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 700,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in TECSA SPRL SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TECSA SPRL SPRL is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECSA SPRL SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECSA SPRL SPRL, openstaande posities, locatie van TECSA SPRL SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TECSA SPRL SPRL is a company, that was registered 1988 in Brussel (Jette) region, Belgium. Full name of company is TECSA SPRL SPRL, company assigned to the tax number BE04821044921. The company TECSA SPRL SPRL is located at the address: de Moranvillestraat 6,1090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 700,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in TECSA SPRL SPRL were not found.
The main activity of TECSA SPRL SPRL is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TECSA SPRL SPRL is not available. You also can look at reviews of TECSA SPRL SPRL, open positions, location of TECSA SPRL SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECSA SPRL SPRL, Brussel (Jette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECSA SPRL SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECSA SPRL SPRL, Brussel (Jette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECSA SPRL SPRL, employees, financial statistics.