LEPAGE ENTREPRISE SA

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • LEPAGE ENTREPRISE SA

Contactgegevens LEPAGE ENTREPRISE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEPAGE ENTREPRISE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEPAGE ENTREPRISE SA

Regio (region): Charleroi (Jumet), België

Adres (address): Rue de l'Aurore 2A,6040, België

Telefoon (phone): 071 28 57 00 071 28 57 00

Fax (fax): 071 28 57 01 071 28 57 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEPAGE ENTREPRISE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEPAGE ENTREPRISE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEPAGE ENTREPRISE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEPAGE ENTREPRISE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEPAGE ENTREPRISE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEPAGE ENTREPRISE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEPAGE ENTREPRISE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEPAGE ENTREPRISE SA
Products information LEPAGE ENTREPRISE SA

BTW identificatienummer (tax): BE09263366699
Ondernemingsnummer: 1448516845
Hoofdstad (capital): 605,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 726,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in LEPAGE ENTREPRISE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEPAGE ENTREPRISE SA
(Get full report from official database of BE for LEPAGE ENTREPRISE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEPAGE ENTREPRISE SA
Addition kinds of activities for LEPAGE ENTREPRISE SA

516910. Noncorrosive producten en materialen | Noncorrosive products and materials
10990103. Beryl mijnbouw | Beryl mining
25420201. Bar armaturen, behalve hout | Bar fixtures, except wood
26210308. Specialiteitenpapieren | Specialty papers
30899911. Handschoenen of mittens, kunststof | Gloves or mittens, plastics
37149911. Picknick beddengoed | Pickup truck bed liners
75190102. Verhuur van motorhuizen | Motor home rental

Werken bij LEPAGE ENTREPRISE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEPAGE ENTREPRISE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEPAGE ENTREPRISE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEPAGE ENTREPRISE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • Elektromonteur Middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van elektrische installaties conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant. Samen met je collega's werk je op verschillende werven en krijg je de kans om in te staan voor het trekken van kabels, het plaatsen van de kabels in de buizen en kabelgoten, het plaatsen en aansluiten van stopcontacten, schakelaars, ...   • Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties, het plaatsen van nieuwe installaties • Werken volgens de veiligheidsnormen (deelname aan toolboxmeetings, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, …) • Communicatie met werfleider en projectleider inzake werkprocedures en uit te voeren taken • Werken volgens de regels van het arbeidsreglement en het veiligheidsreglement alsook de geldende wetgeving • Samenwerken met collega’s en onderaannemers • Je werk is kwaliteits- en rendementsvol

  • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

  • schrijnwerker (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker voer je volgende taken uit: plaatsen van dakconstructies plaatsen van trappen plaatsen van maatmeubilair plaatsen van ramen en deuren

  • Voorlader koerier (deeltijds) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn wij dringend op zoek naar een voorlader. U zal instaan voor de pakketjes van de band te nemen en op de juiste locatie te zetten. U zal de camionetten laden volgens de bonnen. U werkt van 03h tot 08h in de ochtend. U doet voornamelijk manueel pick en pack werk.

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Huldenberg en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoogstraten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student voor receptie te Wommelgem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Het betreft een bedrijf actief in de bouwsector, gesitueerd te Wommelgem. In deze functie zal je instaan voor de bemanning van de receptie. Je concrete taken en verantwoordelijkheden zijn de volgende: Onthaal van klanten Klanten verder helpen met vragen Verzorgen van communicatie tussen collega's en klanten Telefonie en mail beheren Allround administratieve ondersteuning Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

Zoek naar antwoorden van LEPAGE ENTREPRISE SA in sociale netwerken
Look for responds of LEPAGE ENTREPRISE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEPAGE ENTREPRISE SA. Laat een reactie achter voor LEPAGE ENTREPRISE SA. LEPAGE ENTREPRISE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEPAGE ENTREPRISE SA. Leave a respond for LEPAGE ENTREPRISE SA. LEPAGE ENTREPRISE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEPAGE ENTREPRISE SA op de google maps. Adres en contacten LEPAGE ENTREPRISE SA
Location of LEPAGE ENTREPRISE SA on the google maps. Address and contacts of LEPAGE ENTREPRISE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LEPAGE ENTREPRISE SA LEPAGE ENTREPRISE SA: GARAGE LEBEAU NV | Alkor Draka | Bruininkx Jan BVBA | Drukkerij Heremans B.V.B.A. | MICHEL VAN DER MEIREN

Other related companies as LEPAGE ENTREPRISE SA: GARAGE LEBEAU NV | Alkor Draka | Bruininkx Jan BVBA | Drukkerij Heremans B.V.B.A. | MICHEL VAN DER MEIREN

LEPAGE ENTREPRISE SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Charleroi (Jumet), België. De volledige naam van het bedrijf is LEPAGE ENTREPRISE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09263366699. Het bedrijf LEPAGE ENTREPRISE SA bevindt zich op het adres: Rue de l'Aurore 2A,6040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 605,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 726,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LEPAGE ENTREPRISE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEPAGE ENTREPRISE SA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEPAGE ENTREPRISE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEPAGE ENTREPRISE SA, openstaande posities, locatie van LEPAGE ENTREPRISE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LEPAGE ENTREPRISE SA is a company, that was registered 1997 in Charleroi (Jumet) region, Belgium. Full name of company is LEPAGE ENTREPRISE SA, company assigned to the tax number BE09263366699. The company LEPAGE ENTREPRISE SA is located at the address: Rue de l'Aurore 2A,6040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 605,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 726,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LEPAGE ENTREPRISE SA were not found.
The main activity of LEPAGE ENTREPRISE SA is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEPAGE ENTREPRISE SA is not available. You also can look at reviews of LEPAGE ENTREPRISE SA, open positions, location of LEPAGE ENTREPRISE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEPAGE ENTREPRISE SA, Charleroi (Jumet): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEPAGE ENTREPRISE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEPAGE ENTREPRISE SA, Charleroi (Jumet): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEPAGE ENTREPRISE SA, employees, financial statistics.