ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL
Private companiesNational Security and International Affairs • ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL

Contactgegevens ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Berthelotstraat 130,1190, België

Telefoon (phone): 02 734 17 99; 0477 27 99 46 02 734 17 99; 0477 27 99 46

Fax (fax): 02 734 99 73 02 734 99 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL
Products information ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05457977294
Ondernemingsnummer: 4877624511
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 769,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL
(Get full report from official database of BE for ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL
Addition kinds of activities for ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL

503902. Glas bouwmaterialen | Glass construction materials
511302. Wegwerpplaten, kopjes, servetten en eetgerei | Disposable plates, cups, napkins, and eating utensils
20150908. Verscheidenheid van vleeswaren (vers eetbare organen), pluimvee | Variety meats (fresh edible organs), poultry
22990305. Garen: vlas, jute, hennep en ramie | Yarn: flax, jute, hemp, and ramie
35230110. Haying machines: maaiers, harken, stapelaars, enz. | Haying machines: mowers, rakes, stackers, etc.
35249900. Gras- en tuinapparatuur, niet inbegrepen | Lawn and garden equipment, nec
39910000. Borstels en borstels | Brooms and brushes
73891705. Jachtmakelaars | Yacht brokers

Werken bij ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator M/V te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een operator m/v met reeds ervaring in een productieomgeving? Is werken in een 3-ploegensysteem geen probleem voor jou? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die we zoeken. Je bent als operator verantwoordelijk voor het bediene van een afwerking-en verzegelmachine. Onze klant, gespecialiseerd in het verpakkingen, is op zoek naar een machine operator die naast het bedienen van de machine ook zal instaan voor kwaliteitscontrole van de geproduceerde dozen.

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Magazijnmedewerker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Calculator (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Analyseren en voorcalculeren van dossiers - Voorbereiden van technische dossiers - Onderhandelen met leveranciers - Opvolgen van offertes (1ste lijn) - Overdragen van dossiers naar het projectteam - Doorgroeimogelijkheid tot (Key) Account Manager

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Machine arbeider in revisiebedrijf (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: GROSEMANS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van metaalbewerkings machines,revisie brandstof motoren Boor en slijp machines Bewerken van cilinderkoppen

  • Psycholoog/ Psychologe (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren. Indien gewenst, kan er ook met volwassenen (gezinnen) gewerkt worden. Je zult meedraaien in het team van psychotherapeuten die er reeds is. Takenpakket: Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • fytotherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een fytotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

  • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SERVINDUS

    Type: Flexijob

    Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

Zoek naar antwoorden van ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL. Laat een reactie achter voor ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL. ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL. Leave a respond for ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL. ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL op de google maps. Adres en contacten ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL
Location of ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL on the google maps. Address and contacts of ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL: A.C.L. Hasselt NV | Beyens NV | Access Security SPRL | GITES LAVAL | A.E.R.D.Q

Other related companies as ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL: A.C.L. Hasselt NV | Beyens NV | Access Security SPRL | GITES LAVAL | A.E.R.D.Q

ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05457977294. Het bedrijf ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL bevindt zich op het adres: Berthelotstraat 130,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 769,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL, openstaande posities, locatie van ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL is a company, that was registered 2015 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL, company assigned to the tax number BE05457977294. The company ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL is located at the address: Berthelotstraat 130,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 769,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL were not found.
The main activity of ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL is not available. You also can look at reviews of ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL, open positions, location of ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCHETYPE sprl & Y GILBERT SPRL, employees, financial statistics.