Andy Jacobs Design SPRL

Contactgegevens Andy Jacobs Design SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Andy Jacobs Design SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Andy Jacobs Design SPRL

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Fourmoisstraat 9,1050, België

Telefoon (phone): 02 537 27 29 02 537 27 29

Fax (fax): 02 534 02 48 02 534 02 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Andy Jacobs Design SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Andy Jacobs Design SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Andy Jacobs Design SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Andy Jacobs Design SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Andy Jacobs Design SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Andy Jacobs Design SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Andy Jacobs Design SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Andy Jacobs Design SPRL
Products information Andy Jacobs Design SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08143035888
Ondernemingsnummer: 7193542480
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 526,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Andy Jacobs Design SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Andy Jacobs Design SPRL
(Get full report from official database of BE for Andy Jacobs Design SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Andy Jacobs Design SPRL
Addition kinds of activities for Andy Jacobs Design SPRL

252199. Houten kantoormeubelen, nec | Wood office furniture, nec
265300. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
09129900. Finfish, nec | Finfish, nec
26720107. Zeep geïmpregneerde papieren en papier wasdoeken | Soap impregnated papers and paper washcloths
36749906. Moleculaire apparaten, vaste toestand | Molecular devices, solid state
50630501. Alarmsystemen, niet inbegrepen | Alarm systems, nec

Werken bij Andy Jacobs Design SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Andy Jacobs Design SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Andy Jacobs Design SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Andy Jacobs Design SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicemonteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

  • Horeca medewerker weekend (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    't Plezante land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog gemotiveerde horeca medewerkers. Je helpt mee met het bereiden van de verschillende maaltijden en volgt daarbij de nodgie hygiëne regels. (HACCP). Je staat mee in voor het afruimen, afwassen, schoonmaken en afsluiten bij sluitingstijd. Je volgt mee de voorraad op en zorgt voor het plaasten van de nodige bestellingen. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor een net restaurant waar bezoekers met plezier een hapje komen eten en met de grootste zorg bediend worden.

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • LESGEVER ZWEMMEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OLUMPIA

    Type: Studentenjob

    De vzw Olumpia (www.olumpia.be) zoekt kandida(a)t(en) lesgevers voor haar zwem(conditie)school voor een deeltijdse medewerking (A.O., studentenjob, verenigingswerker, vrijwilligerswerk met vergoeding). De trainingen/lessen gaan door in het Stedelijk Zwembad Magdalena te Kortrijk tijdens de schoolweken (geen activiteiten tijdens de schoolvakanties).

  • Jobstudent medewerker fotoshoot (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het maken van fotoshoots van de nieuwe collecties kledij. Deze foto's worden vervolgens op onze website geplaatst. Daarnaast help je sporadisch ook mee in de winkel bij de verkoop en het bedienen van de klanten.

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • PPM Consultant (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THREON

    Type: Vaste Job

    Bij Threon voorzien we onze klanten van een platform, gebaseerd op MS Project Server (PPM), dat een goed beheer van hun projecten toelaat (bijvoorbeeld op vlak van resource management, time tracking, delen van risico’s,…). Om maximaal aan de klanten hun noden te voldoen, breiden we dit platform ook zelf uit met onze klantspecifieke uitbreidingen en interfaces (Beste Practice Packs (BBP)). Als PPM Consultant zal je enerzijds onze oplossingen samen met onze functionele consultants gaan implementeren. Je zal de technische componenten configureren of rapporten ontwikkelen. Dit laat hen toe om de juiste conclusies te trekken en, indien nodig, de nodige acties te ondernemen. Anderzijds zal je service verlenen aan klanten door additionele features te configureren. JOUW TAKENPAKKET Samen met de klant breng je hun rapporteringsnoden in kaart. Je denkt hierbij creatief met hen mee vanuit jouw kennis van de tools Je ontwikkelt kwalitatieve rapporten in SQL Server Reporting Services, Excel (SQL back-end) en Power BI die tegemoet komen aan de vraag van de klant Je voert de nodige testen uit en valideert jouw opleveringen met de klant Je denkt samen met de klant na over hoe de kwaliteit van de datarapportering verbeterd kan worden Interesse? Contacteer ons op [email protected].

  • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

  • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

  • QUALITY ASSURANCE (QA) GMP/GDP SPECIALIST - PARTNERS (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674920-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a QA Specialist Partners experienced with working in GMP/GDP environments, and who has managed partnerships within Pharma industry. Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. QA Specialist Partners GMP/GDP Pharma - Brussels As QA Specialist for partners, you oversee the client's activities with its partners from a QA point of view, and you are a point of reference for Quality Assurance. You create & review the quality agreements, and you assist with SOPs, deviation, change control and complaints handling with the different partners. You also ensure the partners comply with GMP, GDP and regulatory requirements. Our QA Specialist is also the support person for launches of global products with partners. Are you convinced you are the QA Specialist that we are looking for? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre and upload your CV today through our website!

Zoek naar antwoorden van Andy Jacobs Design SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Andy Jacobs Design SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Andy Jacobs Design SPRL. Laat een reactie achter voor Andy Jacobs Design SPRL. Andy Jacobs Design SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Andy Jacobs Design SPRL. Leave a respond for Andy Jacobs Design SPRL. Andy Jacobs Design SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Andy Jacobs Design SPRL op de google maps. Adres en contacten Andy Jacobs Design SPRL
Location of Andy Jacobs Design SPRL on the google maps. Address and contacts of Andy Jacobs Design SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Andy Jacobs Design SPRL Andy Jacobs Design SPRL: RealBank SA | TOMANSKI | Honden Unief Leuven VZW | QUIEPS INDUSTRIAL PACKING NV | Visé Pneu S.A.

Other related companies as Andy Jacobs Design SPRL: RealBank SA | TOMANSKI | Honden Unief Leuven VZW | QUIEPS INDUSTRIAL PACKING NV | Visé Pneu S.A.

Andy Jacobs Design SPRL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Andy Jacobs Design SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08143035888. Het bedrijf Andy Jacobs Design SPRL bevindt zich op het adres: Fourmoisstraat 9,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 526,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Andy Jacobs Design SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Andy Jacobs Design SPRL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Andy Jacobs Design SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Andy Jacobs Design SPRL, openstaande posities, locatie van Andy Jacobs Design SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Andy Jacobs Design SPRL is a company, that was registered 2002 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Andy Jacobs Design SPRL, company assigned to the tax number BE08143035888. The company Andy Jacobs Design SPRL is located at the address: Fourmoisstraat 9,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 526,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Andy Jacobs Design SPRL were not found.
The main activity of Andy Jacobs Design SPRL is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Andy Jacobs Design SPRL is not available. You also can look at reviews of Andy Jacobs Design SPRL, open positions, location of Andy Jacobs Design SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Andy Jacobs Design SPRL, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Andy Jacobs Design SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Andy Jacobs Design SPRL, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Andy Jacobs Design SPRL, employees, financial statistics.