P.M.R. SPRL-BVBA

Contactgegevens P.M.R. SPRL-BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.M.R. SPRL-BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.M.R. SPRL-BVBA

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Zomerstraat 108,1050, België

Telefoon (phone): 02 626 28 10 02 626 28 10

Fax (fax): 02 640 12 84 02 640 12 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.M.R. SPRL-BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.M.R. SPRL-BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.M.R. SPRL-BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.M.R. SPRL-BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.M.R. SPRL-BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.M.R. SPRL-BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.M.R. SPRL-BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.M.R. SPRL-BVBA
Products information P.M.R. SPRL-BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08179840087
Ondernemingsnummer: 2051391601
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 544,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in P.M.R. SPRL-BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.M.R. SPRL-BVBA
(Get full report from official database of BE for P.M.R. SPRL-BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.M.R. SPRL-BVBA
Addition kinds of activities for P.M.R. SPRL-BVBA

20990000. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
24310106. Deurbekleding, hout | Door trim, wood
32290706. Lenzen, lantaarn, zaklamp, koplamp, enz .: glas | Lenses, lantern, flashlight, headlight, etc.: glass
33510105. Strip, koper en koperlegering | Strip, copper and copper alloy
38430112. Boren, tandheelkunde | Drills, dental

Werken bij P.M.R. SPRL-BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.M.R. SPRL-BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.M.R. SPRL-BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.M.R. SPRL-BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider 3 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwevegem zoeken we dringend medewerkers voor de poederlakafdeling. Je bent actief in een grote productie van metalen afsluitingen. Je taken: stukken monteren, op- en afnemen van de afsluitingen aan de poederlaklijn.

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • Jobstudent - Schoonmaakmedewerker weekend (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Bredene zijn wij op zoek naar een jobstudent voor de schoonmaak (m/v) - Je staat in voor het onderhoud van vakantiewoningen - Je takenpakket bestaat uit : sanitair reinigen, ramen wassen, bedden opmaken, vuilniszakken wegdragen, af en toe een oven uitschrobben, ... - Je wil alles steeds netjes hebben - Je bent flexibel - Je hebt een fiets ter beschikking

  • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

  • Jobstudent Vertaler Nederlands / Frans (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Pauwels zijn wij op zoek naar een jobstudent vertaler die zich zal bezig houden met het vertalen van de website van het Nederlands naar het Frans.

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • 3e bachelor- of masterstudent Elektromechanica in Essen gezocht (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je ondersteunt 2 à 3 dagen per week het team werkvoorbereiding van het bedrijf, dat gelegen is in Essen. Je zal vooral technische dossiers in orde brengen, via Access en Excel, QA/QC documentatie verzamelen en opslaan en bestellingen doen van materialen onder begeleiding van de werkvoorbereider.

  • Commercieel Technisch Medewerker (LINKHOUT)

    Regio: LINKHOUT

    Bedrijf: TELE BREVA

    Type: Vaste Job

    Voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Technical / Commercial Advisor op gebied van camerabewaking (IP) - Intercom - Toegangscontrole - Inbraak - Brand - PLC. In deze functie: - Ondersteun je de commerciële dienst (uitwerken prijsvragen op commercieel/technisch gebied). - Verdiep je je in de technieken die onze firma aanbelangen. - Ondersteun je indien nodig projecten op locatie. - Is kennis van IP technologie een must.

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • collaborateur fast food (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

  • Afwasser M/V (SCHELLEBELLE)

    Regio: SCHELLEBELLE

    Bedrijf: DRIEGHE - DE MULDER

    Type: Flexijob

    Voor onze brasserie 'de Plaetse' in Schellebelle, zijn wij op zoek naar een toffe nieuwe medewerker. Voor de afwas op vrijdagavond en zondag, in de drukkere periodes komt daar woensdag en donderdagavond bij. Zijn wij opzoek naar een medewerker die ordelijk en net hoog in het vaandel draagt. Iemand die zin heeft om in een toffe omgeving terecht te komen. Wij zoeken een flexijobber. Is afwassen jouw passie en wil je graag iets bijverdienen, aarzel niet en contacteer ons. Bekijk ook zeker even onze website www.deplaetse-schellebelle.be

Zoek naar antwoorden van P.M.R. SPRL-BVBA in sociale netwerken
Look for responds of P.M.R. SPRL-BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.M.R. SPRL-BVBA. Laat een reactie achter voor P.M.R. SPRL-BVBA. P.M.R. SPRL-BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.M.R. SPRL-BVBA. Leave a respond for P.M.R. SPRL-BVBA. P.M.R. SPRL-BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.M.R. SPRL-BVBA op de google maps. Adres en contacten P.M.R. SPRL-BVBA
Location of P.M.R. SPRL-BVBA on the google maps. Address and contacts of P.M.R. SPRL-BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come P.M.R. SPRL-BVBA P.M.R. SPRL-BVBA: GUCCI-SN 3 | Immony C.I.B. | Valbusko C.V. CV | Autoverhuur Bijnens BVBA | Sidem Service

Other related companies as P.M.R. SPRL-BVBA: GUCCI-SN 3 | Immony C.I.B. | Valbusko C.V. CV | Autoverhuur Bijnens BVBA | Sidem Service

P.M.R. SPRL-BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is P.M.R. SPRL-BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08179840087. Het bedrijf P.M.R. SPRL-BVBA bevindt zich op het adres: Zomerstraat 108,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 544,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in P.M.R. SPRL-BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P.M.R. SPRL-BVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.M.R. SPRL-BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.M.R. SPRL-BVBA, openstaande posities, locatie van P.M.R. SPRL-BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

P.M.R. SPRL-BVBA is a company, that was registered 2010 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is P.M.R. SPRL-BVBA, company assigned to the tax number BE08179840087. The company P.M.R. SPRL-BVBA is located at the address: Zomerstraat 108,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 544,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in P.M.R. SPRL-BVBA were not found.
The main activity of P.M.R. SPRL-BVBA is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of P.M.R. SPRL-BVBA is not available. You also can look at reviews of P.M.R. SPRL-BVBA, open positions, location of P.M.R. SPRL-BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.M.R. SPRL-BVBA, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.M.R. SPRL-BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.M.R. SPRL-BVBA, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.M.R. SPRL-BVBA, employees, financial statistics.