MICROFILM-TECHNIK BVBA

Contactgegevens MICROFILM-TECHNIK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICROFILM-TECHNIK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICROFILM-TECHNIK BVBA

Regio (region): Willebroek, België

Adres (address): Dendermondsesteenweg 111 Bus 34,2830, België

Telefoon (phone): 03 866 25 25 03 866 25 25

Fax (fax): +32 (60) 687-76-81 +32 (60) 687-76-81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICROFILM-TECHNIK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICROFILM-TECHNIK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICROFILM-TECHNIK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICROFILM-TECHNIK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICROFILM-TECHNIK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICROFILM-TECHNIK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICROFILM-TECHNIK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICROFILM-TECHNIK BVBA
Products information MICROFILM-TECHNIK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01196105957
Ondernemingsnummer: 4248931884
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 109,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in MICROFILM-TECHNIK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICROFILM-TECHNIK BVBA
(Get full report from official database of BE for MICROFILM-TECHNIK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICROFILM-TECHNIK BVBA
Addition kinds of activities for MICROFILM-TECHNIK BVBA

226102. Chemische coating of behandeling van katoenen breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of cotton broadwoven fabrics
382702. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
26550201. Flessen, papiervezel: gemaakt van gekochte materialen | Bottles, paper fiber: made from purchased material
35359900. Transportbanden en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
37110400. Bus en andere grote speciaal voertuig assemblage | Bus and other large specialty vehicle assembly

Werken bij MICROFILM-TECHNIK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICROFILM-TECHNIK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICROFILM-TECHNIK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICROFILM-TECHNIK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Je staat in voor de onderhoudswerken en herstellingen aan het machinepark en gebouwen. Je lost efficiënt storingen op en zorgt voor verbetering van de installaties.

  • Verkoop speelgoedwinkel 29uur per week (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toffe, zeer goed draaiende speelgoedwinkel in Keerbergen zoeken we vanuit Actief Interim een winkelmedewerker. Momenteel, door de samenstelling van het team, gaat het over een deeltijdse opdracht van +/- 29uur / week

  • HR Consultant m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Operator Productie (VLETEREN)

    Regio: VLETEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Vleteren zijn wij op zoek naar een ervaren operator (m/v) Preventief en curatief onderhoud en herstellingen van de productie en verpakkingslijnen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

  • LESGEVER KLEUTERZWEMMEN (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks kleuterzwemmen op vrijdag (start 9/11) van 13:45-14:45uur in Maldegem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Allround planning officer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

  • IT verantwoordelijke met sterk ERP / SQL kennis (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je communiceert met de gebruikers over functionaliteiten, problemen en knelpunten. Je ondersteunt de functioneel analist om verzoeken en wijzigingen te valideren en in uitvoering te brengen. Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van ons e-business platform en CRM. Je integreert het e-business platform in de ERP systemen bij de gebruikers. Je bent bereid om af en toe (kleine) verplaatsingen te maken naar onze andere vestigingen.

  • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

    Type: Flexijob

    Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

Zoek naar antwoorden van MICROFILM-TECHNIK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MICROFILM-TECHNIK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICROFILM-TECHNIK BVBA. Laat een reactie achter voor MICROFILM-TECHNIK BVBA. MICROFILM-TECHNIK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICROFILM-TECHNIK BVBA. Leave a respond for MICROFILM-TECHNIK BVBA. MICROFILM-TECHNIK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICROFILM-TECHNIK BVBA op de google maps. Adres en contacten MICROFILM-TECHNIK BVBA
Location of MICROFILM-TECHNIK BVBA on the google maps. Address and contacts of MICROFILM-TECHNIK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MICROFILM-TECHNIK BVBA MICROFILM-TECHNIK BVBA: Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie | Dienst Opvanggezinnen L.K. VZW | Helco N.V | altSYS s.a. | duvalguillaume

Other related companies as MICROFILM-TECHNIK BVBA: Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie | Dienst Opvanggezinnen L.K. VZW | Helco N.V | altSYS s.a. | duvalguillaume

MICROFILM-TECHNIK BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Willebroek, België. De volledige naam van het bedrijf is MICROFILM-TECHNIK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01196105957. Het bedrijf MICROFILM-TECHNIK BVBA bevindt zich op het adres: Dendermondsesteenweg 111 Bus 34,2830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 109,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in MICROFILM-TECHNIK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICROFILM-TECHNIK BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICROFILM-TECHNIK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICROFILM-TECHNIK BVBA, openstaande posities, locatie van MICROFILM-TECHNIK BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MICROFILM-TECHNIK BVBA is a company, that was registered 1988 in Willebroek region, Belgium. Full name of company is MICROFILM-TECHNIK BVBA, company assigned to the tax number BE01196105957. The company MICROFILM-TECHNIK BVBA is located at the address: Dendermondsesteenweg 111 Bus 34,2830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 109,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in MICROFILM-TECHNIK BVBA were not found.
The main activity of MICROFILM-TECHNIK BVBA is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MICROFILM-TECHNIK BVBA is not available. You also can look at reviews of MICROFILM-TECHNIK BVBA, open positions, location of MICROFILM-TECHNIK BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICROFILM-TECHNIK BVBA, Willebroek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICROFILM-TECHNIK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICROFILM-TECHNIK BVBA, Willebroek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICROFILM-TECHNIK BVBA, employees, financial statistics.