Interface Fabrics

Contactgegevens Interface Fabrics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Interface Fabrics: address, phone, fax, email, website, opening hours

Interface Fabrics

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Marksesteenweg 58A,8500, België

Telefoon (phone): 056 22 72 66 056 22 72 66

Fax (fax): +32 (13) 119-48-98 +32 (13) 119-48-98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Interface Fabrics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Interface Fabrics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Interface Fabrics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Interface Fabrics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Interface Fabrics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Interface Fabrics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Interface Fabrics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Interface Fabrics
Products information Interface Fabrics

BTW identificatienummer (tax): BE05400848388
Ondernemingsnummer: 9232604980
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 382,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Interface Fabrics zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Interface Fabrics
(Get full report from official database of BE for Interface Fabrics)

Aanvulling soorten activiteiten voor Interface Fabrics
Addition kinds of activities for Interface Fabrics

239601. Kleding en andere bekledingen, behalve millinery | Apparel and other linings, except millinery
50330105. Siding, behalve hout | Siding, except wood
50630503. Brandalarmsystemen | Fire alarm systems
86999907. Food co-operative | Food co-operative
96519902. Bureaus van normen, overheid | Bureaus of standards, government

Werken bij Interface Fabrics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Interface Fabrics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Interface Fabrics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Interface Fabrics. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

  • Magazijnier reachtruck (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

  • Mecanicien (m/v) – Spoorwerkzaamheden (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als mecanicien en op zoek naar een nieuwe job? Voor een bedrijf actief in spoorwerkzaamheden is Actief Interim Gent op zoek naar jou! Als mecanicien zal je bij deze firma eerst een doorgedreven opleiding krijgen in hun spoorwegactiviteiten en zal je nadien ingezet worden voor preventief en curatief onderhoud van het spoorwegmaterieel. Jij zal instaan voor technische interventies en herstellingen van de aanwezige machines zowel op elektrisch, pneumatisch en mechanisch vlak. Bovendien zal jij de machines ook monteren en demonteren op de werven en in het atelier. Bij deze werkzaamheden volg jij steeds de voorgeschreven veiligheidsregels.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • STUDENT job tot midden december - Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Haacht zijn we op zoek naar een student die een bedrijf in Haacht kan ondersteunen. Je zal 1 à 2 halve dagen per week (niet in de weekends) werken, tot midden december. Jouw takenpakket bestaat eruit software te kopiëren. Je moet hierbij precies te werk kunnen gaan, alsook nadien de gekopiëerde software controleren op fouten.

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • Kassamedewerker (wekelijks) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DOE HET ZELF

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van onze klanten aan de kassa. Je houdt de kassa bij en staat eveneens in voor administratieve taken.

  • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

  • junior developers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Brain²

    Type: Vaste Job

    Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

  • Automechanicus (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een automechanicus Algemeen onderhoud en nazicht van A-Z uitvoeren Defecten kunnen detecteren en herstellen

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van Interface Fabrics in sociale netwerken
Look for responds of Interface Fabrics in social networks

Lees alle opmerkingen voor Interface Fabrics. Laat een reactie achter voor Interface Fabrics. Interface Fabrics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Interface Fabrics. Leave a respond for Interface Fabrics. Interface Fabrics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Interface Fabrics op de google maps. Adres en contacten Interface Fabrics
Location of Interface Fabrics on the google maps. Address and contacts of Interface Fabrics

Andere gerelateerde bedrijven als come Interface Fabrics Interface Fabrics: Kestelin & Associés SPRL | De Kaft (Tweedehandszaak) | Emery & Cie | Belbus | VERLINDEN ERIK BVBA

Other related companies as Interface Fabrics: Kestelin & Associés SPRL | De Kaft (Tweedehandszaak) | Emery & Cie | Belbus | VERLINDEN ERIK BVBA

Interface Fabrics is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Interface Fabrics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05400848388. Het bedrijf Interface Fabrics bevindt zich op het adres: Marksesteenweg 58A,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 382,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Interface Fabrics zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Interface Fabrics is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Interface Fabrics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Interface Fabrics, openstaande posities, locatie van Interface Fabrics op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Interface Fabrics is a company, that was registered 2005 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Interface Fabrics, company assigned to the tax number BE05400848388. The company Interface Fabrics is located at the address: Marksesteenweg 58A,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 382,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Interface Fabrics were not found.
The main activity of Interface Fabrics is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Interface Fabrics is not available. You also can look at reviews of Interface Fabrics, open positions, location of Interface Fabrics on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Interface Fabrics, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Interface Fabrics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Interface Fabrics, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Interface Fabrics, employees, financial statistics.