A la Tentation SA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • A la Tentation SA
Private companiesLegal Services • A la Tentation SA

Contactgegevens A la Tentation SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A la Tentation SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A la Tentation SA

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Koningsgalerij 27-33,1000, België

Telefoon (phone): 02 512 30 60 02 512 30 60

Fax (fax): 02 512 99 32 02 512 99 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A la Tentation SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A la Tentation SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A la Tentation SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A la Tentation SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A la Tentation SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A la Tentation SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A la Tentation SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A la Tentation SA
Products information A la Tentation SA

BTW identificatienummer (tax): BE04110504150
Ondernemingsnummer: 2798461914
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 595,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A la Tentation SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A la Tentation SA
(Get full report from official database of BE for A la Tentation SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A la Tentation SA
Addition kinds of activities for A la Tentation SA

22990602. Carboniseren van wol, mohair en dergelijke vezels | Carbonizing of wool, mohair, and similar fibers
23859903. Luierdeksels, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Diaper covers, waterproof: made from purchased materials
33399913. Selenium-raffinage (primair) | Selenium refining (primary)
35310808. Grader attachments, elevating | Grader attachments, elevating
50870100. Beauty salon en kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Beauty salon and barber shop equipment and supplies
95310403. Behuisingsprogramma's, provincie overheid | Housing programs, county government

Werken bij A la Tentation SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A la Tentation SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A la Tentation SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A la Tentation SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende Nike (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Start People Inhouse Nike - Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende bij Nike ELC ben je verantwoordelijk voor day-to-day administratieve taken, waarbij de input van data je belangrijkste taak zal zijn. Deze functie vereist een goede kennis Excel.

  • Vloerder (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Randstad Construct biedt werk aan een vloerder met ervaring. Je komt terecht op de afdeling badkamerrenovaties: badkamers uitbreken chape plaatsen vloeren tegels zetten cementeren Randstad Construct biedt een job optie vast in een enthousiast, groeiend bedrijf met jonge, toffe ploegen.

  • Huishoudelijke hulp (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Stabroek, Berendrecht, Zandvliet, Hoevenen.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

  • Vertaler tolk gezocht! (student) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vertalingen Nederlands-Frans Mogelijkheid om vanuit thuis te werken Interesse ? Neem asap contact met ons op 056/48.37.07

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • Teamleader Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterke groei gekend de laatste 3 jaar Modern, ruim kantoor Goeie work-life balance Voor deze functie zoeken we iemand die gebeten is door het technische aspect van Beleggingen. Jouw takenpakket omvat: Jij bent de expert die een grote affiniteit heeft met beleggingen, maar ook beschikt over technische vaardigheden Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Adviseurs Beleggingen verspreid over de 5 kantoren. Je fungeert dan ook als sparringpartner en draagt proactief ideeën aan om de processen te optimaliseren. Je beantwoordt alle complexe technische vragen.

  • Tekenaar/ontwerper (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: COMETAL

    Type: Vaste Job

    Meewerken met het verwerken van al de dossiers die de studiedienst moet behandelen. De aanvraag van de klant inzichtelijk vertalen naar een interne dossieropbouw. De vraagstelling conceptueel analyseren. Op basis van het ontwerp van de klant een bekistingsplan opmaken met modulaire systeembekisting of bekisting op maat ontwerpen. Bekisting op maat eerst conceptueel uitwerken en na de toekenning van de opdracht verder tot in detail uitwerken. U maakt hiervoor gebruik van Autocad, Inventor, Vault, ESA PT, MS Office, … Technische calculaties, prijs calculaties en nacalculaties opmaken. Offerte en eventueel bijhorende commerciële en technische documenten opmaken. Wanneer de offerte een order wordt, de werkvoorbereiding, productieplannen, … opmaken. Het verloop van het project zowel in planning, kwaliteit als budget opvolgen. Fungeren als eerste contactpersoon voor technische vragen van ons commercieel team in Frankrijk. Ondersteuning bieden aan de vertegenwoordigers bij onderhandelingen met de klanten. Bij technisch moeilijke projecten de klant en vertegenwoordiger bijstaan in raad en daad. Verbeteringen aanbrengen op huidige producten (R&D). Bereid zijn om op verplaatsing te gaan. Administratie verzorgen die eigen is aan de afdeling. Uitwerken van nieuwe ideeën, nieuwe systemen en nieuwe mogelijkheden. De tijdsbesteding per taak kan zeer sterk verschillen over te tijd.

  • Technisch Tekenaar (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Weelde zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar Solidworks Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de productietekeningen in 3D in de metaalsector Het uitwerken van het volledige productiedossier gebeurt na goedkeuring van jou concepttekeningen, hierbij zal je zowel de leveranciers als de eigen productie aansturen Het uitwerken van detailtekeningen met vermelding van relevante maatgeving en toleranties

  • fascia therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde fascia therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • FLEXIJOBBER DONDERDAG- EN VRIJDAGNAMIDDAG (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Flexijob

    Voor onze traiteurszaak gelegen in Rollegem zijn we op zoek naar een ervaren keukenmedewerker die onder het regime van een flexijob kan werken. Je werkt op donderdag en vrijdag van 14u30 tot 19u30. Je helpt bij het bereiden van de koude en warme schotels, wraps...

Zoek naar antwoorden van A la Tentation SA in sociale netwerken
Look for responds of A la Tentation SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A la Tentation SA. Laat een reactie achter voor A la Tentation SA. A la Tentation SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A la Tentation SA. Leave a respond for A la Tentation SA. A la Tentation SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A la Tentation SA op de google maps. Adres en contacten A la Tentation SA
Location of A la Tentation SA on the google maps. Address and contacts of A la Tentation SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A la Tentation SA A la Tentation SA: CDC Automatisatie | Dataprint NV | PENSON P-DE BACKER FR BVBA | Cominotto NV | Visionaris sprl

Other related companies as A la Tentation SA: CDC Automatisatie | Dataprint NV | PENSON P-DE BACKER FR BVBA | Cominotto NV | Visionaris sprl

A la Tentation SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is A la Tentation SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04110504150. Het bedrijf A la Tentation SA bevindt zich op het adres: Koningsgalerij 27-33,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 595,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A la Tentation SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A la Tentation SA is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A la Tentation SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A la Tentation SA, openstaande posities, locatie van A la Tentation SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A la Tentation SA is a company, that was registered 2013 in Brussel region, Belgium. Full name of company is A la Tentation SA, company assigned to the tax number BE04110504150. The company A la Tentation SA is located at the address: Koningsgalerij 27-33,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 595,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A la Tentation SA were not found.
The main activity of A la Tentation SA is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A la Tentation SA is not available. You also can look at reviews of A la Tentation SA, open positions, location of A la Tentation SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A la Tentation SA, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A la Tentation SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A la Tentation SA, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A la Tentation SA, employees, financial statistics.