De Pauw Meubelatelier

Contactgegevens De Pauw Meubelatelier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Pauw Meubelatelier: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Pauw Meubelatelier

Regio (region): Oostkamp, België

Adres (address): Lieverstedestraat 4A,8020, België

Telefoon (phone): 0495 24 24 22 0495 24 24 22

Fax (fax): 050 37 38 71 050 37 38 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Pauw Meubelatelier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Pauw Meubelatelier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Pauw Meubelatelier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Pauw Meubelatelier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Pauw Meubelatelier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Pauw Meubelatelier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Pauw Meubelatelier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Pauw Meubelatelier
Products information De Pauw Meubelatelier

BTW identificatienummer (tax): BE08410827636
Ondernemingsnummer: 7592071533
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in De Pauw Meubelatelier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Pauw Meubelatelier
(Get full report from official database of BE for De Pauw Meubelatelier)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Pauw Meubelatelier
Addition kinds of activities for De Pauw Meubelatelier

335300. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
346203. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
14990501. Pyrophylliet mijnbouw | Pyrophyllite mining
31990107. Stirrups, hout of metaal | Stirrups, wood or metal
34919901. Boiler gauge cocks | Boiler gauge cocks
38250000. Instrumenten om elektriciteit te meten | Instruments to measure electricity
38250309. Galvanometers | Galvanometers
65310000. Makelaars en managers | Real estate agents and managers

Werken bij De Pauw Meubelatelier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Pauw Meubelatelier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Pauw Meubelatelier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Pauw Meubelatelier. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

  • PHP Developer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden-Zolder gaat Flexpoint op zoek naar een PHP Developer die zelfstandig zijn plan kan trekken. Het takenpakket zal bestaan uit: - Web-based applicaties ontwikkelen - Mobile app development - Testen, onderhouden en verbeteren van PHP-toepassingen - Vertalen van klantwensen naar concrete PHP-oplossingen - Optreden als troubleshooter in voorkomende gevallen

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • Magazijnier (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    na een training ben je mee verantwoordelijk voor het magazijnbeheer je staat de klanten te woord stelt offertes op en verwerkt deze ook je verwerkt bestellingen en leveringen je regelt verzendingen

  • Chauffeur C - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken jou om als chauffeur C aan de slag te gaan bij Van Marcke in Kortrijk! Als Chauffeur C lever je aan klanten. Dat kunnen installateurs van badkamers & keukens zijn of consumenten, zoals jij en ik! Het harde werk schrikt jou niet af want je gaat zelf laden en lossen met behulp van een elektrische transpallet. Je vertrekt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Kortrijk. Belangrijk om weten is dat de vrachtwagen niet mee naar huis kan worden genomen. Interesse? Check of je voldoet aan onderstaande profielvereisten! Ja!? Solliciteer dan snel!

  • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Studentenjob verkoop supermarkt - Nijlen - avondwerk en/of weekendwerk (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt doorheen de week (vb. avonduren na school, of op woensdagnamiddag) of tijdens het weekend (zaterdag/en of zondag).

  • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

  • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

Zoek naar antwoorden van De Pauw Meubelatelier in sociale netwerken
Look for responds of De Pauw Meubelatelier in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Pauw Meubelatelier. Laat een reactie achter voor De Pauw Meubelatelier. De Pauw Meubelatelier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Pauw Meubelatelier. Leave a respond for De Pauw Meubelatelier. De Pauw Meubelatelier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Pauw Meubelatelier op de google maps. Adres en contacten De Pauw Meubelatelier
Location of De Pauw Meubelatelier on the google maps. Address and contacts of De Pauw Meubelatelier

Andere gerelateerde bedrijven als come De Pauw Meubelatelier De Pauw Meubelatelier: Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans | COMMEINE TOM | Nollekens N.V. | NRG Belgium N.V. | Jong VLD Brugge

Other related companies as De Pauw Meubelatelier: Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans | COMMEINE TOM | Nollekens N.V. | NRG Belgium N.V. | Jong VLD Brugge

De Pauw Meubelatelier is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Oostkamp, België. De volledige naam van het bedrijf is De Pauw Meubelatelier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08410827636. Het bedrijf De Pauw Meubelatelier bevindt zich op het adres: Lieverstedestraat 4A,8020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 437,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in De Pauw Meubelatelier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Pauw Meubelatelier is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Pauw Meubelatelier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Pauw Meubelatelier, openstaande posities, locatie van De Pauw Meubelatelier op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Pauw Meubelatelier is a company, that was registered 2012 in Oostkamp region, Belgium. Full name of company is De Pauw Meubelatelier, company assigned to the tax number BE08410827636. The company De Pauw Meubelatelier is located at the address: Lieverstedestraat 4A,8020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 437,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in De Pauw Meubelatelier were not found.
The main activity of De Pauw Meubelatelier is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Pauw Meubelatelier is not available. You also can look at reviews of De Pauw Meubelatelier, open positions, location of De Pauw Meubelatelier on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Pauw Meubelatelier, Oostkamp: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Pauw Meubelatelier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Pauw Meubelatelier, Oostkamp: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Pauw Meubelatelier, employees, financial statistics.