ACERO-INTERIEUR

Contactgegevens ACERO-INTERIEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACERO-INTERIEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACERO-INTERIEUR

Regio (region): Moorslede, België

Adres (address): Gentsestraat 83,8890, België

Telefoon (phone): 051 77 01 06; 0477 55 57 56 051 77 01 06; 0477 55 57 56

Fax (fax): +32 (63) 640-37-47 +32 (63) 640-37-47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACERO-INTERIEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACERO-INTERIEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACERO-INTERIEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACERO-INTERIEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACERO-INTERIEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACERO-INTERIEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACERO-INTERIEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACERO-INTERIEUR
Products information ACERO-INTERIEUR

BTW identificatienummer (tax): BE02716888427
Ondernemingsnummer: 1121398925
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ACERO-INTERIEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACERO-INTERIEUR
(Get full report from official database of BE for ACERO-INTERIEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACERO-INTERIEUR
Addition kinds of activities for ACERO-INTERIEUR

13110302. Olie schaal mijnbouw | Oil shale mining
27599909. Flexografisch drukwerk | Flexographic printing
32110402. Glasplaat | Sheet glass
35949900. Vloeistofpompen en motoren, anders | Fluid power pumps and motors, nec
50440203. Duplicatiemachines | Duplicating machines

Werken bij ACERO-INTERIEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACERO-INTERIEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACERO-INTERIEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACERO-INTERIEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

  • Operator MIG lassen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

  • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

  • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

  • HUISHOUDHULP (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PROPIO

    Type: Dienstenchequebaan

    U onderhoudt de woningen van de u toegewezen klanten. U helpt eventueel bij de strijk en de was en doet sporadisch boodschappen. Bij sommige klanten bereidt u de maaltijden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO URSEL (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots.

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • Zaalverantwoordelijke (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: RESTAURANT ZITA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar zaalverantwoordelijken om ons team te versterken. Je zal instaan voor volgende taken: -Bestellingen opnemen, borden opdienen en afruimen -dranken serveren -tafels afruimen en opnieuw dekken, etc. Daarnaast help je mee voor de reservaties, het beantwoorden van e-mails en het opvolgen van bestellingen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Junior Lawyer Real Estate (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen. Voor een groot advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Junior Advocaat voor het Real Estate team. Het team bestaat uit een 25 tal advocaten die zich focussen op alle aspecten van het vastgoedrecht. Ze hanteren steeds een pragmatische en no-nonsense aanpak met het oog op een lange termijn oplossing voor de klant. Door blijvende groei zijn zij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair voor het kantoor in Brussel. ? Jouw takenpakket als Junior Advocaat Real Estate: Je adviseert en ondersteunt je cli?nteel bij alles aspecten van het vastgoedrecht Je werkt nauw samen met de andere departementen Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en nalezen van contracten

Zoek naar antwoorden van ACERO-INTERIEUR in sociale netwerken
Look for responds of ACERO-INTERIEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACERO-INTERIEUR. Laat een reactie achter voor ACERO-INTERIEUR. ACERO-INTERIEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACERO-INTERIEUR. Leave a respond for ACERO-INTERIEUR. ACERO-INTERIEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACERO-INTERIEUR op de google maps. Adres en contacten ACERO-INTERIEUR
Location of ACERO-INTERIEUR on the google maps. Address and contacts of ACERO-INTERIEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come ACERO-INTERIEUR ACERO-INTERIEUR: BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL | Metallisatie YMA NV | Groeneveld-Intersafe Belgium NV | School for Coaching SVC bvba | ys accounting and computing nv

Other related companies as ACERO-INTERIEUR: BUREAU COMPTABLE JACQUES PICRON SPRL | Metallisatie YMA NV | Groeneveld-Intersafe Belgium NV | School for Coaching SVC bvba | ys accounting and computing nv

ACERO-INTERIEUR is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Moorslede, België. De volledige naam van het bedrijf is ACERO-INTERIEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02716888427. Het bedrijf ACERO-INTERIEUR bevindt zich op het adres: Gentsestraat 83,8890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ACERO-INTERIEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACERO-INTERIEUR is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACERO-INTERIEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACERO-INTERIEUR, openstaande posities, locatie van ACERO-INTERIEUR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACERO-INTERIEUR is a company, that was registered 2017 in Moorslede region, Belgium. Full name of company is ACERO-INTERIEUR, company assigned to the tax number BE02716888427. The company ACERO-INTERIEUR is located at the address: Gentsestraat 83,8890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ACERO-INTERIEUR were not found.
The main activity of ACERO-INTERIEUR is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ACERO-INTERIEUR is not available. You also can look at reviews of ACERO-INTERIEUR, open positions, location of ACERO-INTERIEUR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACERO-INTERIEUR, Moorslede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACERO-INTERIEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACERO-INTERIEUR, Moorslede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACERO-INTERIEUR, employees, financial statistics.