LA CHAISE DELMEE SA

Contactgegevens LA CHAISE DELMEE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA CHAISE DELMEE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA CHAISE DELMEE SA

Regio (region): Ath, België

Adres (address): Rue du Rempart 10,7800, België

Telefoon (phone): 068 28 21 04 068 28 21 04

Fax (fax): 068 28 74 39 068 28 74 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA CHAISE DELMEE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA CHAISE DELMEE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA CHAISE DELMEE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA CHAISE DELMEE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA CHAISE DELMEE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA CHAISE DELMEE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA CHAISE DELMEE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA CHAISE DELMEE SA
Products information LA CHAISE DELMEE SA

BTW identificatienummer (tax): BE03450225830
Ondernemingsnummer: 2766601562
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 222,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in LA CHAISE DELMEE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA CHAISE DELMEE SA
(Get full report from official database of BE for LA CHAISE DELMEE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA CHAISE DELMEE SA
Addition kinds of activities for LA CHAISE DELMEE SA

384102. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
598499. Liquefied petroleumgas dealers, nec | Liquefied petroleum gas dealers, nec
22730302. Kunst pleinen: gedraaid papier, gras, riet, coir, sisal, enz. | Art squares: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, etc.
22849901. Onderwerp: bleken, verven en afwerken | Thread: bleaching, dyeing, and finishing
30890213. Picknickpotten, kunststoffen | Picnic jugs, plastics
32970202. Cement, magnesia | Cement, magnesia
42229901. Kaasopslag | Cheese warehouse
63219904. Wederkerige interinsurance uitwisselingen | Reciprocal interinsurance exchanges
87219900. Boekhouding, auditing en boekhouding, nv | Accounting, auditing, and bookkeeping, nec
87349904. Forensisch laboratorium | Forensic laboratory

Werken bij LA CHAISE DELMEE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA CHAISE DELMEE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA CHAISE DELMEE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA CHAISE DELMEE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Medewerker Inpak 3 ploegen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor het inpakken en verpakken van de geproduceerde producten. Op termijn zal je ook regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. Je precisie en oog voor detail vertalen zich rechtstreeks in de kwaliteit van het eindproduct.

  • Schoonmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • Werkvoorbereider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De projectleider bezorgt je een volledig uitgewerkt 3D ontwerp (in Solidworks). Dan coördineer je alles tussen het ontwerp en montage van het ontwikkeld product. Concreet houdt dit in: - Bestellijsten opmaken; - Leveranciers contacteren om materiaal/materieel te bestellen; - Offertes opmaken; - Montagedossiers en detailtekeningen opmaken; - Monteurs aansturen in atelier; - Kwaliteitscontrole. Naargelang je eigen ambitie en mogelijkheden, kan dit takenpakket sterk uitgebreid worden.

  • Technisch medewerker productie (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de snijsystemen in de friet-en vlokkenlijn in onze verschillende vestigingen. - Het continu verbeteren van de optische controle systemen is voor u een grote uitdaging. - U hebt oog voor detail, bent communicatief sterk waardoor er een vlotte communicatie is naar de productie en technische dienst. - Deze functie is een job " on the floor" met enige administratieve taken.

  • Metser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een metser. Dit bedrijf is gespecialiseerd in woningbouw en industriële projecten van A tot Z: ruwbouw, grondwerken, dakwerken,.... 

  • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een mobiele schoonmaak(st)er om op volgende politiekantoren te poetsen: Dinsdag in Grobbendonk van 9 - 12 Woensdag in Herenthout van 9 - 12 Donderdag in Olen van 9 - 12

  • Allround technisch medeweker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Allround technisch medewerker Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een allround technisch medewerker Je verzorgt aanpassingen aan schrijnwerk Je installeert huishoudtoestellen en extra's in keukens en badkamers Je installeert water en gastoevoer en elektriciteit Je voorziet zonnepanelen, luifels, fietsendragers, Tv-satellieten,...

Zoek naar antwoorden van LA CHAISE DELMEE SA in sociale netwerken
Look for responds of LA CHAISE DELMEE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA CHAISE DELMEE SA. Laat een reactie achter voor LA CHAISE DELMEE SA. LA CHAISE DELMEE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA CHAISE DELMEE SA. Leave a respond for LA CHAISE DELMEE SA. LA CHAISE DELMEE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA CHAISE DELMEE SA op de google maps. Adres en contacten LA CHAISE DELMEE SA
Location of LA CHAISE DELMEE SA on the google maps. Address and contacts of LA CHAISE DELMEE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LA CHAISE DELMEE SA LA CHAISE DELMEE SA: Beeldtaal BVBA | ABR/BVI | BRACKEZ KRISTOF | European Federation of Green Parties | Meeussen Dirk

Other related companies as LA CHAISE DELMEE SA: Beeldtaal BVBA | ABR/BVI | BRACKEZ KRISTOF | European Federation of Green Parties | Meeussen Dirk

LA CHAISE DELMEE SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Ath, België. De volledige naam van het bedrijf is LA CHAISE DELMEE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03450225830. Het bedrijf LA CHAISE DELMEE SA bevindt zich op het adres: Rue du Rempart 10,7800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 222,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LA CHAISE DELMEE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA CHAISE DELMEE SA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA CHAISE DELMEE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA CHAISE DELMEE SA, openstaande posities, locatie van LA CHAISE DELMEE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LA CHAISE DELMEE SA is a company, that was registered 1990 in Ath region, Belgium. Full name of company is LA CHAISE DELMEE SA, company assigned to the tax number BE03450225830. The company LA CHAISE DELMEE SA is located at the address: Rue du Rempart 10,7800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 222,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LA CHAISE DELMEE SA were not found.
The main activity of LA CHAISE DELMEE SA is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LA CHAISE DELMEE SA is not available. You also can look at reviews of LA CHAISE DELMEE SA, open positions, location of LA CHAISE DELMEE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA CHAISE DELMEE SA, Ath: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA CHAISE DELMEE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA CHAISE DELMEE SA, Ath: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA CHAISE DELMEE SA, employees, financial statistics.