SALONS MEUBELEN PEETERS W NV

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • SALONS MEUBELEN PEETERS W NV
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • SALONS MEUBELEN PEETERS W NV

Contactgegevens SALONS MEUBELEN PEETERS W NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALONS MEUBELEN PEETERS W NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALONS MEUBELEN PEETERS W NV

Regio (region): Putte, België

Adres (address): Mechelbaan 825,2580, België

Telefoon (phone): 015 75 64 32 015 75 64 32

Fax (fax): 015 75 22 31 015 75 22 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALONS MEUBELEN PEETERS W NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALONS MEUBELEN PEETERS W NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALONS MEUBELEN PEETERS W NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALONS MEUBELEN PEETERS W NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALONS MEUBELEN PEETERS W NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALONS MEUBELEN PEETERS W NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALONS MEUBELEN PEETERS W NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALONS MEUBELEN PEETERS W NV
Products information SALONS MEUBELEN PEETERS W NV

BTW identificatienummer (tax): BE09067810058
Ondernemingsnummer: 7009796142
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 880,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in SALONS MEUBELEN PEETERS W NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALONS MEUBELEN PEETERS W NV
(Get full report from official database of BE for SALONS MEUBELEN PEETERS W NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALONS MEUBELEN PEETERS W NV
Addition kinds of activities for SALONS MEUBELEN PEETERS W NV

213199. Kauw- en rooktabak, niet | Chewing and smoking tobacco, nec
291100. Petroleumraffinage | Petroleum refining
28190921. Tin (stannic / stannous) verbindingen of zouten, anorganisch | Tin (stannic/stannous) compounds or salts, inorganic
36430306. Soldeerloze aansluitingen (elektrische bedradingstoestellen) | Solderless connectors (electric wiring devices)
36990202. Laserslassen, boor- en snijapparatuur | Laser welding, drilling, and cutting equipment
38250200. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement
38250305. Elektrische meetapparatuur | Electrical power measuring equipment
50230305. Vensterafdekkende onderdelen en accessoires | Window covering parts and accessories
73891800. Ontwerpdiensten | Design services
80110506. Ogen-, oren-, neus- en keelspecialist: arts / chirurg | Eyes, ears, nose, and throat specialist: physician/surgeon

Werken bij SALONS MEUBELEN PEETERS W NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALONS MEUBELEN PEETERS W NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALONS MEUBELEN PEETERS W NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALONS MEUBELEN PEETERS W NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lift monteur en/of technieker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken jou!! Wij zijn op zoek naar een lift technicus met de juiste mentaliteit! Je deinst niet terug van een tegenslag en geeft niet op tot je het gewenste resultaat behaald hebt. Voor het monteren en demonteren van tijdelijke goederen- en personenliften in bouw en industrie.

  • Ervaren teamcoach call te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een extra team coach voor ons call center. Taken: -      aansturen call agents -      scripts opmaken -      rapporteringen opmaken -      echte people manager -      resultaat gericht werken -      mensen beter kunnen laten presteren -      Nederlands, Engels -      goed met software overweg kunnen

  • Verkoper ketels en sanitair (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Neerpelt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde verkoper ketels en sanitair.

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • Huishoudhulp in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp 13u/week (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Diepenbeek (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Coördinator scheepssloop (dag) - Regio Gent (h/f) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Gent zijn we op zoek naar een coördinator scheepssloop. - Je bent verantwoordelijk voor het slopen van schepen. - Je kent en volgt dit proces stap voor stap. Daartoe begeleid je verschillende teams van onderaannemers. - Je werkt de planning van a tot z uit zodat elk schip op een veilige manier en volgens de geldende wetgevingen kan gerecycleerd worden. - Je controleert de kwaliteit van de gerecycleerde materialen, leidt de recuperatie van te herbruiken scheepsonderdelen in goeie banen, en zorgt voor de correcte afvoer van het restafval. - Je hebt ook de leiding over onze interne brandweerploeg.

  • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

  • winkelmedewerker drankencentrale (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TABAK EXPRESS

    Type: Leercontract

    bestellingen klaarzetten, aanvullen, sorteren, omgaan met klanten, ondersteunend werken bij aanleveringen, eventueel kassawerk. OPGELET ENKEL LEERCONTRACT OF OPLEIDING

Zoek naar antwoorden van SALONS MEUBELEN PEETERS W NV in sociale netwerken
Look for responds of SALONS MEUBELEN PEETERS W NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALONS MEUBELEN PEETERS W NV. Laat een reactie achter voor SALONS MEUBELEN PEETERS W NV. SALONS MEUBELEN PEETERS W NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALONS MEUBELEN PEETERS W NV. Leave a respond for SALONS MEUBELEN PEETERS W NV. SALONS MEUBELEN PEETERS W NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALONS MEUBELEN PEETERS W NV op de google maps. Adres en contacten SALONS MEUBELEN PEETERS W NV
Location of SALONS MEUBELEN PEETERS W NV on the google maps. Address and contacts of SALONS MEUBELEN PEETERS W NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SALONS MEUBELEN PEETERS W NV SALONS MEUBELEN PEETERS W NV: Van Doorselaer M | iDPP | Europareizen BVBA | AMAY-BARRISOL-BATAILLE R SPRL | WestSite nv

Other related companies as SALONS MEUBELEN PEETERS W NV: Van Doorselaer M | iDPP | Europareizen BVBA | AMAY-BARRISOL-BATAILLE R SPRL | WestSite nv

SALONS MEUBELEN PEETERS W NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Putte, België. De volledige naam van het bedrijf is SALONS MEUBELEN PEETERS W NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09067810058. Het bedrijf SALONS MEUBELEN PEETERS W NV bevindt zich op het adres: Mechelbaan 825,2580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 880,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in SALONS MEUBELEN PEETERS W NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SALONS MEUBELEN PEETERS W NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALONS MEUBELEN PEETERS W NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALONS MEUBELEN PEETERS W NV, openstaande posities, locatie van SALONS MEUBELEN PEETERS W NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SALONS MEUBELEN PEETERS W NV is a company, that was registered 2006 in Putte region, Belgium. Full name of company is SALONS MEUBELEN PEETERS W NV, company assigned to the tax number BE09067810058. The company SALONS MEUBELEN PEETERS W NV is located at the address: Mechelbaan 825,2580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 880,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in SALONS MEUBELEN PEETERS W NV were not found.
The main activity of SALONS MEUBELEN PEETERS W NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SALONS MEUBELEN PEETERS W NV is not available. You also can look at reviews of SALONS MEUBELEN PEETERS W NV, open positions, location of SALONS MEUBELEN PEETERS W NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALONS MEUBELEN PEETERS W NV, Putte: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALONS MEUBELEN PEETERS W NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALONS MEUBELEN PEETERS W NV, Putte: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALONS MEUBELEN PEETERS W NV, employees, financial statistics.