Heck Halmes GmbH SPRL

Contactgegevens Heck Halmes GmbH SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Heck Halmes GmbH SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Heck Halmes GmbH SPRL

Regio (region): Bütgenbach, België

Adres (address): Seestrasse 7-16,4750, België

Telefoon (phone): 080 44 50 51 080 44 50 51

Fax (fax): 080 44 43 85 080 44 43 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Heck Halmes GmbH SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Heck Halmes GmbH SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Heck Halmes GmbH SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Heck Halmes GmbH SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Heck Halmes GmbH SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Heck Halmes GmbH SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Heck Halmes GmbH SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Heck Halmes GmbH SPRL
Products information Heck Halmes GmbH SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05510986328
Ondernemingsnummer: 4254974365
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 443,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Heck Halmes GmbH SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Heck Halmes GmbH SPRL
(Get full report from official database of BE for Heck Halmes GmbH SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Heck Halmes GmbH SPRL
Addition kinds of activities for Heck Halmes GmbH SPRL

013902. Voedselgewassen | Food crops
017400. Citrus vruchten | Citrus fruits
349601. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
505202. Steenkool en Coke | Coal and coke
23390309. Sneeuwpakken: vrouwen, missen 'en junioren' | Snow suits: women's, misses', and juniors'
23920505. Wasdoeken en badmatten: gemaakt van aangekochte materialen | Washcloths and bath mitts: made from purchased materials
60810000. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
73890500. Reserveringsdiensten | Reservation services

Werken bij Heck Halmes GmbH SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Heck Halmes GmbH SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Heck Halmes GmbH SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Heck Halmes GmbH SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpkok (M/V) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer mooi Spaans restaurant te Knokke zijn wij op zoek naar een gemotiveerde hulpkok. Al de vis- en vleesgerechten worden bereid in een houtskooloven en zijn dagvers. Dankzij de open keuken kunnen klanten ook perfect volgen hoe de chefs hun kunsten bovenhalen om hun unieke gerechten op tafel te brengen.

  • Bijverdienste / Poolkracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een warehouse te Zele - om bepaalde (onvoorspelbare) pieken op te vangen, hebben zij geregeld nood aan extra handen. (labelen, laden/lossen, inputten van gegevens,...) Zij zoeken mensen die bepaalde dagen per week vrij zijn, om zo een team op te bouwen. Dit bvb als bijverdienste - maar wel op lange termijn.

  • Magazijnier (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker in een koud magazijn (8°). U werkt lijsten met bestellingen af en zet ze klaar voor de vrachtwagenchauffeurs. U helpt klanten bij het inladen van materiaal. Indien u beschikt over een rijbewijs B of C is dit een pluspunt. U werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag (8u30-12u en 13u-17u30)

  • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kipperchauffeur ken je de knepen van het vak. Je rijdt tussen Kortrijk Antwerpen en Brussel. Je start en stopt in Aalter. De werkuren zijn vastgesteld van 6u00 tot 17u00. Je staat in voor het vervoeren van puin grond zand en steen. Verder ben je flexibel inzetbaar en kun je ook overweg met een dieptelader en/of een betonmixer.

  • JUNIOR CALCULATOR 7098198 / 18 C (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower Hasselt zoekt een junior calculator. Onze klant is actief in de interieurbouw en is gelegen te Hasselt. - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor het opmaken en opvolgen van offertes. - Daarnaast zal je prijzen onderhandelen met leveranciers en klanten. - Je maakt bestellingen aan en geeft deze in.

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • Elektrotechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • PLC programmeur (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

  • Verko(o)p(st)er Merkkleding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je adviseert de klanten deskundig over het assortiment Je verzorgt de etalage Je zorgt voor een nette en propere winkel  Bedrijfsprofiel: Voor een multi - merkenwinkel  regio Kuurne zijn wij op zoek naar een commerciële, dynamische voltijdse en/of deeltijdse verko(o)p(st)er

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van Heck Halmes GmbH SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Heck Halmes GmbH SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Heck Halmes GmbH SPRL. Laat een reactie achter voor Heck Halmes GmbH SPRL. Heck Halmes GmbH SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Heck Halmes GmbH SPRL. Leave a respond for Heck Halmes GmbH SPRL. Heck Halmes GmbH SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Heck Halmes GmbH SPRL op de google maps. Adres en contacten Heck Halmes GmbH SPRL
Location of Heck Halmes GmbH SPRL on the google maps. Address and contacts of Heck Halmes GmbH SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Heck Halmes GmbH SPRL Heck Halmes GmbH SPRL: Stuckens & Partners SPRL | De Cooman Jos | PIERARD L | Eurofer Services | I D Marketing NV

Other related companies as Heck Halmes GmbH SPRL: Stuckens & Partners SPRL | De Cooman Jos | PIERARD L | Eurofer Services | I D Marketing NV

Heck Halmes GmbH SPRL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Bütgenbach, België. De volledige naam van het bedrijf is Heck Halmes GmbH SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05510986328. Het bedrijf Heck Halmes GmbH SPRL bevindt zich op het adres: Seestrasse 7-16,4750. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 443,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Heck Halmes GmbH SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Heck Halmes GmbH SPRL is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Heck Halmes GmbH SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Heck Halmes GmbH SPRL, openstaande posities, locatie van Heck Halmes GmbH SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Heck Halmes GmbH SPRL is a company, that was registered 1998 in Bütgenbach region, Belgium. Full name of company is Heck Halmes GmbH SPRL, company assigned to the tax number BE05510986328. The company Heck Halmes GmbH SPRL is located at the address: Seestrasse 7-16,4750. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 443,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Heck Halmes GmbH SPRL were not found.
The main activity of Heck Halmes GmbH SPRL is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Heck Halmes GmbH SPRL is not available. You also can look at reviews of Heck Halmes GmbH SPRL, open positions, location of Heck Halmes GmbH SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Heck Halmes GmbH SPRL, Bütgenbach: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Heck Halmes GmbH SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Heck Halmes GmbH SPRL, Bütgenbach: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Heck Halmes GmbH SPRL, employees, financial statistics.