ACCENT MEUBEL & INTERIEUR

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • ACCENT MEUBEL & INTERIEUR
Private companiesTransportation by Air • ACCENT MEUBEL & INTERIEUR

Contactgegevens ACCENT MEUBEL & INTERIEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACCENT MEUBEL & INTERIEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACCENT MEUBEL & INTERIEUR

Regio (region): Houthulst, België

Adres (address): Poelkapellestraat 40,8650, België

Telefoon (phone): 051 70 85 90 051 70 85 90

Fax (fax): 051 70 28 21 051 70 28 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACCENT MEUBEL & INTERIEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACCENT MEUBEL & INTERIEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACCENT MEUBEL & INTERIEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACCENT MEUBEL & INTERIEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACCENT MEUBEL & INTERIEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACCENT MEUBEL & INTERIEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACCENT MEUBEL & INTERIEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACCENT MEUBEL & INTERIEUR
Products information ACCENT MEUBEL & INTERIEUR

BTW identificatienummer (tax): BE04356048583
Ondernemingsnummer: 3551574707
Hoofdstad (capital): 202,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 178,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ACCENT MEUBEL & INTERIEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACCENT MEUBEL & INTERIEUR
(Get full report from official database of BE for ACCENT MEUBEL & INTERIEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACCENT MEUBEL & INTERIEUR
Addition kinds of activities for ACCENT MEUBEL & INTERIEUR

3261. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
326102. Loodgieterswerk, glanzend china | Plumbing fixtures, vitreous china
17529902. Installatie van asfalt tegel | Asphalt tile installation
32110102. Optisch glas, plat | Optical glass, flat
32970305. Ramming mixes, nonclay | Ramming mixes, nonclay
34710105. Elektroplating van metalen of gevormde producten | Electroplating of metals or formed products
35410204. Deburring machines | Deburring machines
39490301. Dumbbells en andere gewichtheffen apparatuur | Dumbbells and other weightlifting equipment
48139900. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec

Werken bij ACCENT MEUBEL & INTERIEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACCENT MEUBEL & INTERIEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACCENT MEUBEL & INTERIEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACCENT MEUBEL & INTERIEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (interim: donderdag + vrijdag) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Ham zijn we op zoek naar een reachtruckchaffeur voor de vaste dagshift. Je taken zijn: - Vrachtwagens laden en lossen - Paletten en colli's op postcode sorteren - Goederen in rekken zetten - Goederen orderpicken en verzendklaar maken - Gebruik van computersystemen in magazijn

  • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een magazijnier Deze magazijnier heeft tot taak de goederenontvangst en de goederenopslag alsmede het interne transport van de goederen gestructureerd en overeenkomstig planning te laten verlopen  Tevens verpakken/tellen en controleren van goederen  laden en lossen van vrachtwagens en containers 

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Uikhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UIKHOVEN)

    Regio: UIKHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten 2-ploegen of dag (Vakanties of gedurende Academiejaar) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    •Je werkt actief mee aan een productie- of verpakkingslijn (bandwerk) : bijvoorbeeld : het vullen van maaltijddoosjes met vers bereide componenten, het inleggen van componenten in een maaltijdschaaltje, manueel etiketteren van producten, stockeren van maaltijden in bakken, stapelen van bakken op paletten, met folie omwikkelen van verzendklare paletten, goederen verplaatsen met manueel transpalet, klaarzetten van orders aan de hand van pickinglists,…. •Je draagt mee zorg voor de kwaliteit en hygiëne binnen je afdeling. •Je voert fysiek intensieve arbeid uit aan een hoog tempo, ook in gekoelde omgeving (+/- 7°C) •#oneteam

  • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

  • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Select HR ICT

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

  • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: CHAUVET EUROPE

    Type: Vaste Job

    - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

  • Verkopers M/V regio Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

Zoek naar antwoorden van ACCENT MEUBEL & INTERIEUR in sociale netwerken
Look for responds of ACCENT MEUBEL & INTERIEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACCENT MEUBEL & INTERIEUR. Laat een reactie achter voor ACCENT MEUBEL & INTERIEUR. ACCENT MEUBEL & INTERIEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACCENT MEUBEL & INTERIEUR. Leave a respond for ACCENT MEUBEL & INTERIEUR. ACCENT MEUBEL & INTERIEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACCENT MEUBEL & INTERIEUR op de google maps. Adres en contacten ACCENT MEUBEL & INTERIEUR
Location of ACCENT MEUBEL & INTERIEUR on the google maps. Address and contacts of ACCENT MEUBEL & INTERIEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come ACCENT MEUBEL & INTERIEUR ACCENT MEUBEL & INTERIEUR: Zakenkantoor Berghmans BVBA | FLANDRIA FEESTZAAL | Bibitor N.V. | Adinfo Consult bvba | PRANGER JESSICA

Other related companies as ACCENT MEUBEL & INTERIEUR: Zakenkantoor Berghmans BVBA | FLANDRIA FEESTZAAL | Bibitor N.V. | Adinfo Consult bvba | PRANGER JESSICA

ACCENT MEUBEL & INTERIEUR is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Houthulst, België. De volledige naam van het bedrijf is ACCENT MEUBEL & INTERIEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04356048583. Het bedrijf ACCENT MEUBEL & INTERIEUR bevindt zich op het adres: Poelkapellestraat 40,8650. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 202,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 178,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ACCENT MEUBEL & INTERIEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACCENT MEUBEL & INTERIEUR is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACCENT MEUBEL & INTERIEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACCENT MEUBEL & INTERIEUR, openstaande posities, locatie van ACCENT MEUBEL & INTERIEUR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACCENT MEUBEL & INTERIEUR is a company, that was registered 1991 in Houthulst region, Belgium. Full name of company is ACCENT MEUBEL & INTERIEUR, company assigned to the tax number BE04356048583. The company ACCENT MEUBEL & INTERIEUR is located at the address: Poelkapellestraat 40,8650. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 202,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 178,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ACCENT MEUBEL & INTERIEUR were not found.
The main activity of ACCENT MEUBEL & INTERIEUR is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACCENT MEUBEL & INTERIEUR is not available. You also can look at reviews of ACCENT MEUBEL & INTERIEUR, open positions, location of ACCENT MEUBEL & INTERIEUR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACCENT MEUBEL & INTERIEUR, Houthulst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACCENT MEUBEL & INTERIEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACCENT MEUBEL & INTERIEUR, Houthulst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACCENT MEUBEL & INTERIEUR, employees, financial statistics.