KREA KEUKEN NV

Contactgegevens KREA KEUKEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KREA KEUKEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

KREA KEUKEN NV

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Dascottelei 130-132,2100, België

Telefoon (phone): 03 366 00 55 03 366 00 55

Fax (fax): 03 366 09 61 03 366 09 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KREA KEUKEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KREA KEUKEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KREA KEUKEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KREA KEUKEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KREA KEUKEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KREA KEUKEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KREA KEUKEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KREA KEUKEN NV
Products information KREA KEUKEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE07077911376
Ondernemingsnummer: 9725341796
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in KREA KEUKEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KREA KEUKEN NV
(Get full report from official database of BE for KREA KEUKEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor KREA KEUKEN NV
Addition kinds of activities for KREA KEUKEN NV

336499. Nonferrous die-castings behalve aluminium, nec | Nonferrous die-castings except aluminum, nec
737800. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
01719905. Dewberry boerderij | Dewberry farm
36790202. Phonograph naalden | Phonograph needles
39140303. Ecclesiastische ware, tin | Ecclesiastical ware, pewter
82990501. Diction school | Diction school

Werken bij KREA KEUKEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KREA KEUKEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KREA KEUKEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KREA KEUKEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

  • Telefonist (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

  • Poetshulp Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Welke taken mag je verwachten als autotechnieker ? Klein & groot onderhoud Vervangen van slijtage onderdelen ( remmen , schokdempers , draagarmen , distributieriemen , …..) Vervangen van airco onderdelen Werken aan recente wagens Werken met een diagnose apparaat (resetten van indicators en uitlezen van storingen)

  • Ervaren PLC programmeur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je wordt autonoom verantwoordelijk voor telkens nieuwe maatwerkprojecten in automatisatie vanaf de aanvraag t.e.m. de oplevering. Dit omvat: Inschatting ter plaatse of o.b.v. de plannen voorstudie bestemd voor de offertedienst (materialen, werkuren, ...) ontwerp en programmering van de software afspraken voor de aankopen, het tekenwerk, de kablage en de bordenbouw opvolging van de montage, testing en opstart ter plaatse bij de klant.

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: A.B.C.D

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

  • Schrijnwerker atelier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: STANDMARK

    Type: Vaste Job

    - Voorbereiden van de beursstanden of interieurprojecten - Vervaardigen van meubilair op maat voor onze beursstanden en interieurprojecten - Interpreteren van technische plannen en productielijsten - Oplappen van de houtbouw panelen: schuren, plamuren, herstellen - Uitsorteren van houtbouw panelen die terugkomen van afgebouwde standen volgens maat en type - Schilderen van gemaakte meubels

  • Vivid Resourcing - C++ R&D Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our dynamic situational awareness client based in Leuven are looking for C++ Software Engineers to join their team. The ideal candidate will be living in Belgium and have a passion to solve development challenges within 3D graphics and or mathematical problems.     Role You apply cutting edge techniques in the domains of object-oriented methodology, computer graphics, applied mathematics and Web technology. Taking the research within R&D seriously. Working on rendering technology and that brings this technology to C++ and C#/.NET developers through a well-designed API and attractive UI. Implement relevant test procedures.   Knowledge/Experience Software engineer with a heart for C++ and or C# / .NET development. Degree in computer science, or equivalent through experience. Knowledge of C++ and C# application frameworks (QT, WPF and WinForms). Any experience with graphics APS's (OpenGL, Directx),  GPU (OpenCL, CUDA) programming is considered a bonus. Fluent in English.   Package Above market rate salaries. Flexible working hours. Company car + fuel card. Group and health insurance. Meal vouchers and other fringe benefits.   If interested please feel free to apply below.

  • IT-Planet - Analist Programmeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden Systeemontwikkeling: Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. Technisch ontwerp: De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen Acceptatietesten: Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). Implementatie: Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten. Profiel Taal: Nederlands of Frans met goede kennis van de andere landstaal + Engels Must have: A1 of universitaire opleiding informatica of gelijkwaardig door ervaring in een gelijkaardige functie Ervaring met opstellen van een technische analyse (bij voorkeur UML) Ervaring met ontwikkeling in Mainframe omgeving (Cobol, PL/1, DB2, Datacom, CICS...) Ervaring met JCL creation en Mainframe tools Ervaring met IKAN/ALM, Eclipse Kennis van test methodologie Nice to have: Kennis van Prince2 Ervaring met Enterprise Architect Kennis van enn versioning systeem (subversion, SVN, GIT...) Ervaring met Jira Ervaring met Agile/Scrum

  • Medewerkers Operatoren (m/v) - 2 ploegen ZEEBRUGGE GLASBEDRIJF IN VOLLE GROEI (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor een glasbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar een operator/machinebediener. Na opleiding en coaching op de werkvloer staat u in voor - het mengen van de verfcomponenten - machines in te stellen - Met behulp van werkmiddelen leg je glas op de lijn en kan je die zonder schade er ook afhalen

  • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ROSENBURG

    Type: Flexijob

    Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

Zoek naar antwoorden van KREA KEUKEN NV in sociale netwerken
Look for responds of KREA KEUKEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor KREA KEUKEN NV. Laat een reactie achter voor KREA KEUKEN NV. KREA KEUKEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KREA KEUKEN NV. Leave a respond for KREA KEUKEN NV. KREA KEUKEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KREA KEUKEN NV op de google maps. Adres en contacten KREA KEUKEN NV
Location of KREA KEUKEN NV on the google maps. Address and contacts of KREA KEUKEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come KREA KEUKEN NV KREA KEUKEN NV: Hof Van Watervliet-Hof Lanchals VZW | Selfmatic NV | Mobile Control Systems S.A. | FABIEN ISERENTANT SPRL | ELIEN CLEYMANS

Other related companies as KREA KEUKEN NV: Hof Van Watervliet-Hof Lanchals VZW | Selfmatic NV | Mobile Control Systems S.A. | FABIEN ISERENTANT SPRL | ELIEN CLEYMANS

KREA KEUKEN NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is KREA KEUKEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07077911376. Het bedrijf KREA KEUKEN NV bevindt zich op het adres: Dascottelei 130-132,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 755,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in KREA KEUKEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KREA KEUKEN NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KREA KEUKEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KREA KEUKEN NV, openstaande posities, locatie van KREA KEUKEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KREA KEUKEN NV is a company, that was registered 1986 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is KREA KEUKEN NV, company assigned to the tax number BE07077911376. The company KREA KEUKEN NV is located at the address: Dascottelei 130-132,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 755,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in KREA KEUKEN NV were not found.
The main activity of KREA KEUKEN NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KREA KEUKEN NV is not available. You also can look at reviews of KREA KEUKEN NV, open positions, location of KREA KEUKEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KREA KEUKEN NV, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KREA KEUKEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KREA KEUKEN NV, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KREA KEUKEN NV, employees, financial statistics.