SUBLIM MEUBELEN

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • SUBLIM MEUBELEN
Private companiesMetal Mining • SUBLIM MEUBELEN

Contactgegevens SUBLIM MEUBELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUBLIM MEUBELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUBLIM MEUBELEN

Regio (region): Lokeren, België

Adres (address): Kerkstraat 27,9160, België

Telefoon (phone): 09 348 36 86 09 348 36 86

Fax (fax): 09 349 14 31 09 349 14 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUBLIM MEUBELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUBLIM MEUBELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUBLIM MEUBELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUBLIM MEUBELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUBLIM MEUBELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUBLIM MEUBELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUBLIM MEUBELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUBLIM MEUBELEN
Products information SUBLIM MEUBELEN

BTW identificatienummer (tax): BE06521728515
Ondernemingsnummer: 9589935302
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 570,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in SUBLIM MEUBELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUBLIM MEUBELEN
(Get full report from official database of BE for SUBLIM MEUBELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUBLIM MEUBELEN
Addition kinds of activities for SUBLIM MEUBELEN

9651. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors
281999. Industriële anorganische chemicaliën, nec, nec | Industrial inorganic chemicals, nec, nec
01610204. Snap boan farm (struik en pole) | Snap bean farm (bush and pole)
07829902. Snelweg gazon en tuin onderhoud diensten | Highway lawn and garden maintenance services
24260106. Rondes of rungs, meubels: hardhout | Rounds or rungs, furniture: hardwood
27890304. Pamfletten, bindend | Pamphlets, binding
28920209. Buskruit | Gunpowder
50490102. Apparatuur en benodigdheden van ingenieurs, nec | Engineers' equipment and supplies, nec

Werken bij SUBLIM MEUBELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUBLIM MEUBELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUBLIM MEUBELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUBLIM MEUBELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Postbode Tienen (m/v) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • HUISHOUDHULP REGIO EVERGEM (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particulieren. Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde dienstenchequesconsulenten zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking. Functieomschrijving Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Naaiwerkjes Bereiden van maaltijden

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Parkingwachter Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor het aanduiden van de plaatsen op de parking en houdt tevens toezicht. Indien nodig beman je zelf de kassa.

  • Winkelbediende bakkerij (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio van Meise zijn we op zoek naar extra personeel. Heb je reeds een job en kom je in aanmerking om als Flexi aan de slag te gaan? Of ben je naar een deeltijdse baan op zoek? Neem met ons contact op !

  • Tuinarbeider (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: Tuinen en Parken Demuynck

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring, voor tewerkstelling in een familiaal bedrijf met vijf generaties ervaring. Je staat in voor het uitvoeren van onderhouds- en inrichtingswerkzaamheden van groenzones in de omgeving van Eernegem (voornamelijk openbare werken). Je voert diverse taken uit zoals o.a.: Gazons onderhouden, gras inzaaien Onderhouden van groenzones Bomen snoeien Basisonderhoud van machines of uitrustingen Uitvoeren van infrastructuurwerken (Tuin)paden en opritten aanleggen Meubilair in parken en tuinen installeren en onderhouden Tuinafval opruimen en verwerken

  • Aankomend Meetspecialist (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als aankomend Meetspecialist? Als aankomend meetspecialist op de meetkamer van de afdeling Quality Inspection ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van maatvoering-controles, specialistische (scan) 2D/3D metingen, productanalyses en het initiëren van acties bij geconstateerde afwijkingen. Aan de hand van de specificaties beoordeel je de resultaten en indien nodig bespreek je die met de Quality Engineer. Er wordt zorg gedragen voor een gedegen opleiding c.q. training 'on the job'. Kerntaken van de aankomend Meetspecialist op de afdeling Quality Inspection: Programmeren en bedienen van (geautomatiseerde) 3D-scan meetapparatuur. Programmeren van digitale en geautomatiseerde meetmiddelen (bv. CNC-meetmachines of 3D-meettafels). Uitvoeren van specialistische 2D/3D analyse metingen. Uitvoeren van keuringen en metingen aan de hand van controlebladen, tekeningen, CATIA modellen of andere documenten waarin de maatvoering beschreven staat. Bewaken van procesgrenzen (onderhouden, signaleren, rapporteren) en indien nodig het initiëren van correctieve acties. Dimensioneel en functioneel verifiëren van meet/controlemiddelen. In de gewenste staat houden van alle toegewezen keuring- en meetmiddelen door o.a. het uitvoeren van eerstelijns onderhoud, kalibratie en modificatie. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van SUBLIM MEUBELEN in sociale netwerken
Look for responds of SUBLIM MEUBELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUBLIM MEUBELEN. Laat een reactie achter voor SUBLIM MEUBELEN. SUBLIM MEUBELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUBLIM MEUBELEN. Leave a respond for SUBLIM MEUBELEN. SUBLIM MEUBELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUBLIM MEUBELEN op de google maps. Adres en contacten SUBLIM MEUBELEN
Location of SUBLIM MEUBELEN on the google maps. Address and contacts of SUBLIM MEUBELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SUBLIM MEUBELEN SUBLIM MEUBELEN: Altavia Belgium Pentagone Advertising | Step Up SA | Florizoone (Agence) | Intercub B.V.B.A. | LANGE,LAURENT

Other related companies as SUBLIM MEUBELEN: Altavia Belgium Pentagone Advertising | Step Up SA | Florizoone (Agence) | Intercub B.V.B.A. | LANGE,LAURENT

SUBLIM MEUBELEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Lokeren, België. De volledige naam van het bedrijf is SUBLIM MEUBELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06521728515. Het bedrijf SUBLIM MEUBELEN bevindt zich op het adres: Kerkstraat 27,9160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 570,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SUBLIM MEUBELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SUBLIM MEUBELEN is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUBLIM MEUBELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUBLIM MEUBELEN, openstaande posities, locatie van SUBLIM MEUBELEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SUBLIM MEUBELEN is a company, that was registered 1999 in Lokeren region, Belgium. Full name of company is SUBLIM MEUBELEN, company assigned to the tax number BE06521728515. The company SUBLIM MEUBELEN is located at the address: Kerkstraat 27,9160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 570,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SUBLIM MEUBELEN were not found.
The main activity of SUBLIM MEUBELEN is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SUBLIM MEUBELEN is not available. You also can look at reviews of SUBLIM MEUBELEN, open positions, location of SUBLIM MEUBELEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUBLIM MEUBELEN, Lokeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUBLIM MEUBELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUBLIM MEUBELEN, Lokeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUBLIM MEUBELEN, employees, financial statistics.