Al Dente Interieur EBVBA

Contactgegevens Al Dente Interieur EBVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Al Dente Interieur EBVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Al Dente Interieur EBVBA

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Ninoofsesteenweg 252,1700, België

Telefoon (phone): 02 460 84 86 02 460 84 86

Fax (fax): 02 460 84 87 02 460 84 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Al Dente Interieur EBVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Al Dente Interieur EBVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Al Dente Interieur EBVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Al Dente Interieur EBVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Al Dente Interieur EBVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Al Dente Interieur EBVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Al Dente Interieur EBVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Al Dente Interieur EBVBA
Products information Al Dente Interieur EBVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02288146972
Ondernemingsnummer: 3732574462
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 110,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Al Dente Interieur EBVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Al Dente Interieur EBVBA
(Get full report from official database of BE for Al Dente Interieur EBVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Al Dente Interieur EBVBA
Addition kinds of activities for Al Dente Interieur EBVBA

3331. Primaire koper | Primary copper
3624. Koolstof- en grafietproducten | Carbon and graphite products
344901. Gestoffeerde staafbalken en betonnen wapens | Fabricated bar joists and concrete reinforcing bars
357701. Printers en plotters | Printers and plotters
29110202. Benzine mengende planten | Gasoline blending plants
33129905. Hoepels, ijzer en staal | Hoops, iron and steel
35990100. Pretpark apparatuur | Amusement park equipment
39990901. Honingraatfundamenten (bijenteeltbenodigdheden) | Honeycomb foundations (beekeepers' supplies)
61410106. Persoonlijke financiën licentie lening bedrijven, klein | Personal finance licensed loan companies, small

Werken bij Al Dente Interieur EBVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Al Dente Interieur EBVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Al Dente Interieur EBVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Al Dente Interieur EBVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Media markt (GANSHOREN)

    Regio: GANSHOREN

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Media markt gelegen te Ganshoren zijn we op zoek naar een technieker die aanwezig is in de winkel. Deze persoon (M/V) moet kennis hebben van soft-en hardware van smartphones, computers en tablets. Het is de bedoeling dat je mensen verderhelpt die allerlei problemen hebben met deze appartatuur. We zijn op zoek naar iemand die gebeten is door hard-en software! Je begint met een interim contract met zicht op een vast contract.

  • Carrossier - Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Herstellen koetswerk • Herstellen van ongeval schade (bv. uitblutsen, enz…) • Voorbereiden spuiterij (bv. schuren, enz…) • Pistoolspuiter (Nebim heeft een eigen mengcentrale) • Je zorgt samen met je collega’s voor de netheid van de werkomgeving • Je bent verantwoordelijk voor de goede uitvoering van het werk • Je werkt nauw samen met je collega’s en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • Productievoorbereider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Oudenaarde zijn wij dringend op zoek naar een productie voorbereider. Taken : - Opstellen van en voorbereiden van productie-orders gebaseerd op diverse parameters zoals beschikbare grondstoffen en verwachte levertermijnen ; - Coördinatie met de verantwoordelijke van de planning, alsook met andere collega's van andere afdelingen zoals sales, expeditie en klachtenbehandeling ; - Controle na de productie van de output tegenover de verwerkte grondstoffen ; - Technische fiches, met name de verwachtingen van de klanten, helpen beheren ; - Diverse administratieve taken gerelateerd aan productie en administratie van de producten Profiel : - Niveau professioneel bachelor ; - Sterk logisch redeneervermogen aanwezig, gezien vele (rekenkundige) optimalisaties ; - Goed kunnen functioneren onder bepaalde tijdsdruk ; - Nederlands zeer goed, Frans/Engels begrijpen, Duits is een pluspunt ; - Kunnen functioneren in een klein en flexibel team ; - Punctueel en gestructureerd kunnen werken ; - Voldoende affiniteit om hoofdzakelijk met software te werken Gezien de specifieke inhoud van deze functie, zal de nieuwe persoon intern opgeleid worden.

  • Werfingenieur speciale technieken HVAC (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature werfingenieur speciale technieken HVAC ben je bereid volgende taken op te nemen binnen herbestemmingsprojecten: Bestuderen van plannen doorgronden van specificaties en bepalen van noden; Bepalen van de beste oplossing rekening houdend met de ruimte waarin deze geplaatst wordt; Overleggen met studiebureaus opvolging controle en bijsturing; Opvolging van de werven waarbij je gepast actie onderneemt indien iets niet naar wens wordt uitgevoerd.

  • Student arbeider (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

  • HR Assistant Roeselare - uren vrij te kiezen (ministens 24u/w tot max FT) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Voor onze retail afdeling te Randstad Roeselare zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter vanaf oktober. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klanten die zich in verkoopssector situeren. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Je helpt de klant ook met de opmaak van zijn wekelijkse planningen. Je werkt minstens 24u/week maar voltijds kan ook. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • Bijlesgever wiskunde (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

  • Pijpfitters te Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ATS TECHNICS nv

    Type: Vaste Job

    Als pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het prefabriceren van diverse leidingen. Dit aan de hand van tekeningen, schetsen en aanwijzingen van opdrachtgever of projectleider. De werklocatie is bij onze klant FrieslandCampina te Aalter.

  • Kinderkinesitherapeut, kinesitherapeut pediatrie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DANIELS-BOEY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut in onze groepspraktijk met baby's, peuters, kleuters, lagere school kinderen en tieners. Je geeft hen therapie omwille van neuromotorische, psychomotorische en/of respiratoire moeilijkheden. Hierbij is het belangrijk zelfstandig te kunnen werken, graag in team te werken en initiatief te kunnen nemen. Op regelmatige basis overleg je met je collega over de cliënten, agenda, behandeling, bijscholingen,... en zoeken we samen naar een zo goed mogelijk therapieplan voor onze cliënten.

Zoek naar antwoorden van Al Dente Interieur EBVBA in sociale netwerken
Look for responds of Al Dente Interieur EBVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Al Dente Interieur EBVBA. Laat een reactie achter voor Al Dente Interieur EBVBA. Al Dente Interieur EBVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Al Dente Interieur EBVBA. Leave a respond for Al Dente Interieur EBVBA. Al Dente Interieur EBVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Al Dente Interieur EBVBA op de google maps. Adres en contacten Al Dente Interieur EBVBA
Location of Al Dente Interieur EBVBA on the google maps. Address and contacts of Al Dente Interieur EBVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Al Dente Interieur EBVBA Al Dente Interieur EBVBA: Lannoo-Konstruktie BVBA | BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES | Bedstee (De)/Ergo-Relax | Maxi Buro SA | Olivier Ruyssen SA

Other related companies as Al Dente Interieur EBVBA: Lannoo-Konstruktie BVBA | BELGIUM EVENT TECHNOLOGIES | Bedstee (De)/Ergo-Relax | Maxi Buro SA | Olivier Ruyssen SA

Al Dente Interieur EBVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is Al Dente Interieur EBVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02288146972. Het bedrijf Al Dente Interieur EBVBA bevindt zich op het adres: Ninoofsesteenweg 252,1700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 110,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Al Dente Interieur EBVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Al Dente Interieur EBVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Al Dente Interieur EBVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Al Dente Interieur EBVBA, openstaande posities, locatie van Al Dente Interieur EBVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Al Dente Interieur EBVBA is a company, that was registered 1994 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is Al Dente Interieur EBVBA, company assigned to the tax number BE02288146972. The company Al Dente Interieur EBVBA is located at the address: Ninoofsesteenweg 252,1700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 110,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Al Dente Interieur EBVBA were not found.
The main activity of Al Dente Interieur EBVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Al Dente Interieur EBVBA is not available. You also can look at reviews of Al Dente Interieur EBVBA, open positions, location of Al Dente Interieur EBVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Al Dente Interieur EBVBA, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Al Dente Interieur EBVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Al Dente Interieur EBVBA, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Al Dente Interieur EBVBA, employees, financial statistics.