Aan- en Verkoop Antiek

Contactgegevens Aan- en Verkoop Antiek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aan- en Verkoop Antiek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aan- en Verkoop Antiek

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Steenhouwersvest 3,2000, België

Telefoon (phone): 03 226 10 74 03 226 10 74

Fax (fax): 03 830 44 17 03 830 44 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aan- en Verkoop Antiek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aan- en Verkoop Antiek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aan- en Verkoop Antiek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aan- en Verkoop Antiek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aan- en Verkoop Antiek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aan- en Verkoop Antiek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aan- en Verkoop Antiek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aan- en Verkoop Antiek
Products information Aan- en Verkoop Antiek

BTW identificatienummer (tax): BE02585876464
Ondernemingsnummer: 8209503173
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 185,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Aan- en Verkoop Antiek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aan- en Verkoop Antiek
(Get full report from official database of BE for Aan- en Verkoop Antiek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aan- en Verkoop Antiek
Addition kinds of activities for Aan- en Verkoop Antiek

238901. Mannen accessoires | Men's miscellaneous accessories
253199. Openbare bouw- en bijbehorend meubilair, nec | Public building and related furniture, nec
08519901. Brandbestrijdingsdiensten, bos | Fire fighting services, forest
14469905. Gieterij zandwinning | Foundry sand mining
20130102. Rundvlees, gedroogd: uit gekocht vlees | Beef, dried: from purchased meat
20460102. Eetbaar zetmeel | Edible starch
37130210. Hoorlichamen | Hearse bodies
38610106. Warmtegevoelig papier gemaakt van gekocht papier | Heat sensitized paper made from purchased paper
79220400. Theatrale producenten | Theatrical producers

Werken bij Aan- en Verkoop Antiek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aan- en Verkoop Antiek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aan- en Verkoop Antiek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aan- en Verkoop Antiek. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker openbare verlichting (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert werken uit aan de bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent het netsysteem en bent in staat om fouten op te sporen Samen met je collega sta je in voor het plaatsen of wegnemen (verlichtings-)palen Je brengt signalisatie aan en maakt gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • OPERATOR (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Gent zoeken we een OPERATOR. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van machines en het opvolgen van GMP regels die eigen zijn aan artikelen die in de farmaceutische industrie gebruikt worden. Daarnaast zal je ook leiding geven aan een team van 2 a 3 mensen.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES DESTELBERGEN - HEUSDEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden. Aantal dagen en uren zijn overeen te komen.

  • Jobstudent stagehand (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • Logopedist(e) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van kinderen met taal- spraak- en leermoeilijkheden.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ARTES ROEGIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

  • ZELFSTANDIGE UITBATER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1614845-inline.html?cid=Partner_VDAB Word (m/v) ZELFSTANDIGE UITBATER In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (regio’s van de kust, Gent, Antwerpen, Limburg en Deinze),  en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning  van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. Geen investering vereist. Attractieve commissies. Ongeacht uw leeftijd (min. 18 jaar), uw opleiding, uw werkervaring of uw woonplaats, wij hechten er veel belang aan alle mogelijkheden in ons netwerk met u te bestuderen. Van onze 305 agentschappen in België, is er vast één dat aan uw profiel en aan uw ambities beantwoordt. Enkele essentiële eigenschappen vormen uiteraard een belangrijke troef bij het beoordelen van uw kandidatuur. Graag verkopen en de dienst aan het cliënteel zijn het allerbelangrijkst. Sociale vaardigheden en contacten kunnen leggen met personen van allerlei aard, nationaliteit of sociale klasse, zijn grote voordelen. DE FUNCTIE … VOLLEDIG ZELFSTANDIG WERKEN ! Bij Ladbrokes is het werkelijkheid: de zelfstandige commissionair organiseert zijn activiteiten op de manier die hij de beste acht in naleving van de contractuele verplichtingen voorzien in het commissiecontract. De commissionair is in de eerste plaats een verkoper die: zijn klanten in een net, ordelijk en comfortabel verkooppunt ontvangt  potentiële klanten aantrekt door een ideale schikking van het marketing materiaal dat hem gratis ter beschikking wordt gesteld leven in zijn verkooppunt blaast door de promotionele acties te ondersteunen die Ladbrokes voorstelt of die hij op basis van zijn eigen ideeën op touw zet zijn klanten bindt door met hen een band te scheppen die steunt op vertrouwen, service en wederzijds respect aan zijn habitués nieuwe speel- en winstmogelijkheden aanbiedt in de vorm van pronostieken, speelpotten of voorbeelden van minder bekende weddenschappen vriendschappelijke relaties onderhoudt met zijn buren en de andere handelaars uit de buurt, die eenieders verkoop ten goede komen  

  • Installateur centrale verwarming en schouwrenovatie (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MEULEMANS MICHAEL

    Type: Leercontract

    Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

Zoek naar antwoorden van Aan- en Verkoop Antiek in sociale netwerken
Look for responds of Aan- en Verkoop Antiek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aan- en Verkoop Antiek. Laat een reactie achter voor Aan- en Verkoop Antiek. Aan- en Verkoop Antiek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aan- en Verkoop Antiek. Leave a respond for Aan- en Verkoop Antiek. Aan- en Verkoop Antiek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aan- en Verkoop Antiek op de google maps. Adres en contacten Aan- en Verkoop Antiek
Location of Aan- en Verkoop Antiek on the google maps. Address and contacts of Aan- en Verkoop Antiek

Andere gerelateerde bedrijven als come Aan- en Verkoop Antiek Aan- en Verkoop Antiek: Ma Campagne-GIRBOUX Etienne | SMIDT-IMEX BVBA | AFT-International NV | GONDRAND NV | William Van Der Gucht nv

Other related companies as Aan- en Verkoop Antiek: Ma Campagne-GIRBOUX Etienne | SMIDT-IMEX BVBA | AFT-International NV | GONDRAND NV | William Van Der Gucht nv

Aan- en Verkoop Antiek is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Aan- en Verkoop Antiek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02585876464. Het bedrijf Aan- en Verkoop Antiek bevindt zich op het adres: Steenhouwersvest 3,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 185,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Aan- en Verkoop Antiek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aan- en Verkoop Antiek is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aan- en Verkoop Antiek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aan- en Verkoop Antiek, openstaande posities, locatie van Aan- en Verkoop Antiek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aan- en Verkoop Antiek is a company, that was registered 1990 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Aan- en Verkoop Antiek, company assigned to the tax number BE02585876464. The company Aan- en Verkoop Antiek is located at the address: Steenhouwersvest 3,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 185,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Aan- en Verkoop Antiek were not found.
The main activity of Aan- en Verkoop Antiek is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Aan- en Verkoop Antiek is not available. You also can look at reviews of Aan- en Verkoop Antiek, open positions, location of Aan- en Verkoop Antiek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aan- en Verkoop Antiek, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aan- en Verkoop Antiek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aan- en Verkoop Antiek, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aan- en Verkoop Antiek, employees, financial statistics.