Polygones Intérieurs SA

Contactgegevens Polygones Intérieurs SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Polygones Intérieurs SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Polygones Intérieurs SA

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Washingtonstraat 90A,1050, België

Telefoon (phone): 02 647 85 41 02 647 85 41

Fax (fax): 02 647 84 29 02 647 84 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Polygones Intérieurs SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Polygones Intérieurs SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Polygones Intérieurs SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Polygones Intérieurs SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Polygones Intérieurs SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Polygones Intérieurs SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Polygones Intérieurs SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Polygones Intérieurs SA
Products information Polygones Intérieurs SA

BTW identificatienummer (tax): BE02586700439
Ondernemingsnummer: 3863037109
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 167,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Polygones Intérieurs SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Polygones Intérieurs SA
(Get full report from official database of BE for Polygones Intérieurs SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Polygones Intérieurs SA
Addition kinds of activities for Polygones Intérieurs SA

9711. nationale veiligheid | National security
259101. Schaduw-, gordijn- en gordijnhardware | Shade, curtain, and drapery hardware
26750203. Indexkaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Index cards, die-cut: made from purchased materials
32629901. Bone China | Bone china
38410420. Chirurgische lasers | Surgical lasers
39910101. Duw bezems | Push brooms

Werken bij Polygones Intérieurs SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Polygones Intérieurs SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Polygones Intérieurs SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Polygones Intérieurs SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tekenaar (6 maanden) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt als tekenaar een ruime verantwoordelijkheid. Je staat in voor het uittekenen van verschillende plannen: technische plannen communicatieve omleidingsplannen bereikbaarheidskaarten. Het uittekenen hiervan gebeurt digitaal; ervaring met ArcGis, Autocad en/of Adobe Illustrator zijn daarbij een pluspunt. Je ondersteunt verdere, opmaak van de plannen en mobiliteitscommunicatoren. Je adviseert IT systemen en databeheer. Tenslotte zorg je ook voor de bewaking van de datakwaliteit.

  • Chauffeur rijbewijs C (LEMBEEK)

    Regio: LEMBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor het vervoeren van goederen naar particulieren en dit over heel BE.

  • Junior IT-medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare dat tot de internationale top van de toeleveranciers voor standenbouw en evenementensector behoort zijn wij op zoek naar een Junior IT-medewerker. Je staat in voor volgende taken: Het installeren (hardware/software) en operationeel houden van de verschillende netwerken, desktops, servers, printers en telefonie Het voortdurend zoeken naar structurele verbeteringen om de goede werking en stabiliteit te garanderen Kleine programeeropdrachten bij het aanmaken van rapporten Het doorgronden van verschillende softwarepakketten (CRM, ERP, BI...) Het verzorgen van de documentatie, handleidingen en eventueel interne opleidingen

  • Verkoper/Verkoopster Bakkerij Beerzel & Putte (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderstaand takenpakket neem jij voor jouw rekening Bediening klanten met een glimlach Kassa Charcuterie versnijden Onderhoud van de winkel

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Student afwasser (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student afwasser (m/v) werk je in een brasserie te Kruishoutem. Je wast alle bestek, borden, pannen,…af en zet alles netjes terug op de juiste plaats. Dit doe je snel, maar ook nauwkeurig.

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • Contract Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Stegmann HR solutions

    Type: Vaste Job

    Je beheert alle contracten van A tot Z. Je sluit ook nieuwe contracten af met dienstenleveranciers. Je voert marktstudies uit en lanceert nieuwe tenders op de markt indien nodig.Je houdt hiermee rekening met alle randvoorwaarden zoals veiligheids-, kwaliteits- en milieu eisen, TCO, leveringstermijnen, ... Je rapporteert aan het afdelingshoofd aankoop en materiaalbeheer.

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

  • Servicetechnieker gezocht! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zoeken we een servicetechnieker die bereid is om te werken over heel de Benelux. Je zorgt primair voor het verrichten van inspecties, onderhoud en reparaties aan geleverde systemen en componenten. Tevens ook het uitvoeren van montages. Je zorgt ervoor dat de klant in staat is zijn apparatuur optimaal te bedienen en dat de apparatuur binnen de gestelde eisen en klanttevredenheid functioneert. Je draagt zorg voor: Het effectief en efficiënt verrichten van inspecties, reparaties en onderhoud aan alle apparatuur; Het geven van instructies en adviezen aan de klant; Het inventariseren, signaliseren en communiceren van problemen en het niet optimaal functioneren van apparatuur met zijn leidinggevende; Het oplossen van problemen en het doen van verbeteringsvoorstellen ter voorkoming van problemen en/of verbeteren van de werking van de apparatuur; Het adequaat uitvoeren van montages en inbedrijfnames, binnen de gestelde technische specificaties en commerciële afspraken; Het inventariseren van en het pro-actief adviseren over de benodigde reserve onderdelen aan de klant; Het pro-actief onderhouden van contacten.

Zoek naar antwoorden van Polygones Intérieurs SA in sociale netwerken
Look for responds of Polygones Intérieurs SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Polygones Intérieurs SA. Laat een reactie achter voor Polygones Intérieurs SA. Polygones Intérieurs SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Polygones Intérieurs SA. Leave a respond for Polygones Intérieurs SA. Polygones Intérieurs SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Polygones Intérieurs SA op de google maps. Adres en contacten Polygones Intérieurs SA
Location of Polygones Intérieurs SA on the google maps. Address and contacts of Polygones Intérieurs SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Polygones Intérieurs SA Polygones Intérieurs SA: Phenix | Job@ | Verboom LSE | OPTIEK VAN WESEMAEL NV | BAZE INTERNATIONAL sprl

Other related companies as Polygones Intérieurs SA: Phenix | Job@ | Verboom LSE | OPTIEK VAN WESEMAEL NV | BAZE INTERNATIONAL sprl

Polygones Intérieurs SA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Polygones Intérieurs SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02586700439. Het bedrijf Polygones Intérieurs SA bevindt zich op het adres: Washingtonstraat 90A,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 167,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Polygones Intérieurs SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Polygones Intérieurs SA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Polygones Intérieurs SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Polygones Intérieurs SA, openstaande posities, locatie van Polygones Intérieurs SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Polygones Intérieurs SA is a company, that was registered 1989 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Polygones Intérieurs SA, company assigned to the tax number BE02586700439. The company Polygones Intérieurs SA is located at the address: Washingtonstraat 90A,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 167,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Polygones Intérieurs SA were not found.
The main activity of Polygones Intérieurs SA is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Polygones Intérieurs SA is not available. You also can look at reviews of Polygones Intérieurs SA, open positions, location of Polygones Intérieurs SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Polygones Intérieurs SA, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Polygones Intérieurs SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Polygones Intérieurs SA, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Polygones Intérieurs SA, employees, financial statistics.