PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)
Private companiesMotion Pictures • PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)

Contactgegevens PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE): address, phone, fax, email, website, opening hours

PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)

Regio (region): Sint-Gillis-Waas, België

Adres (address): Expressweg,9170, België

Telefoon (phone): 070 22 21 21 070 22 21 21

Fax (fax): 03 727 13 05 03 727 13 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)
Products information PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)

BTW identificatienummer (tax): BE09433380126
Ondernemingsnummer: 4627685546
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)
(Get full report from official database of BE for PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE))

Aanvulling soorten activiteiten voor PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)
Addition kinds of activities for PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)

5112. Kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden | Stationery and office supplies
24529902. Log cabines, geprefabriceerde, hout | Log cabins, prefabricated, wood
38269904. Colorimeters (optische instrumenten) | Colorimeters (optical instruments)
67320000. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.
79991111. Judo instructie | Judo instruction

Werken bij PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je hoeft de vrachtwagen niet de laden, dit wordt voor jou gedaan. Het is wel de bedoeling dat je zelf aankoppelt en 's avonds dan weer afkoppeld. Je dag begint om 05u00 en je bent terug thuis tussen 15u00 en 18u00. Indien je over ADR beschikt, is dit een groot pluspunt. Zit je graag in de vrachtwagen en kom je graag in het hele land? Dan is dit misschien jouw ideale job! Solliciteer vandaag nog.

  • tijdelijke magazijnier voor winkel met specialisatie in sanitair (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak in sanitair zijn we op zoek naar een tijdelijke magazijnier. Je staat in voor volgende taken: Laden, lossen en controleren van binnenkomende goederen. Aanvullen van rekken en instaan voor de productpresentatie. Opvolgen van het stockbeheer in de winkel. Onderhouden van het winkelpunt (orde en netheid). Ondersteunen van andere collega's (klanten op een vriendelijke manier doorverwijzen naar de juiste collega)

  • Chauffeur CE kipvervoer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Brugse transportfirma gespecialiseerd in kipvervoer zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor vervoer van grond, grind, steenslag, asfalt, .... Je rijdt nationaal, dagwerk. Je moet goed kunnen achteruitrijden, want moeten gaan laden onder machine. Zaterdagwerk enkel op vrijwillige basis, geen nachtwerk.

  • Chauffeur C - kiptransport (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het grondtransport in de wegenbouw. Daarnaast kan je ook worden ingeschakeld voor het vervoer van bouwmaterialen zoals bakstenen en stabilise. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je start op tussen en 5 en 6u. Doorgaans heb je gedaan rond 16à18u. Je werkt voornamelijk in de provincie Antwerpen.

  • Spoelmeester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Poetshulp Vosselaar (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financi?le en juridische profielen, ondersteunt een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam en een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

Zoek naar antwoorden van PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) in sociale netwerken
Look for responds of PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE). Laat een reactie achter voor PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE). PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE). Leave a respond for PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE). PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) op de google maps. Adres en contacten PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)
Location of PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) on the google maps. Address and contacts of PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE)

Andere gerelateerde bedrijven als come PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE): 6bears Magazine | Henac | BEST BEVEILIGING | Cervantes Institut | EURO-FLAT SA

Other related companies as PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE): 6bears Magazine | Henac | BEST BEVEILIGING | Cervantes Institut | EURO-FLAT SA

PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Sint-Gillis-Waas, België. De volledige naam van het bedrijf is PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09433380126. Het bedrijf PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) bevindt zich op het adres: Expressweg,9170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 313,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE), openstaande posities, locatie van PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) is a company, that was registered 1994 in Sint-Gillis-Waas region, Belgium. Full name of company is PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE), company assigned to the tax number BE09433380126. The company PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) is located at the address: Expressweg,9170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 313,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) were not found.
The main activity of PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) is not available. You also can look at reviews of PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE), open positions, location of PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE), Sint-Gillis-Waas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE), Sint-Gillis-Waas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIRAMIDEN (MEUBELPLEIN DE), employees, financial statistics.