MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN

Contactgegevens MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN

Regio (region): Halle, België

Adres (address): Bergensesteenweg 426,1500, België

Telefoon (phone): 02 356 77 84 02 356 77 84

Fax (fax): +32 (61) 686-83-13 +32 (61) 686-83-13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN
Products information MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN

BTW identificatienummer (tax): BE07699737548
Ondernemingsnummer: 5592285156
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 344,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN
(Get full report from official database of BE for MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN
Addition kinds of activities for MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN

514600. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
721800. Industriële wasmachines | Industrial launderers
07110000. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
14990503. Steatite mijnbouw | Steatite mining
34239918. Mallets, printers ' | Mallets, printers'
35480103. Elektrodehouders, voor elektrische lasapparatuur | Electrode holders, for electric welding apparatus
35689900. Krachtoverbrenging apparatuur, nec, nec | Power transmission equipment, nec, nec
62110104. Vloerhandelaars, veiligheid | Floor traders, security
76990402. Septische tank schoonmaakdienst | Septic tank cleaning service

Werken bij MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Textielarbeider: operator spacelijn Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste producenten van textiel vloerbekleding in Europa zijn we op zoek naar een operator spacelijn. Als operator spacelijn sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van de space (=brei) machine. Je regelt daarbij de knoppen af en stelt de machine in.

  • Chauffeur CE - dringend (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zwijndrecht zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE voor nationaal transport in de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Je zal voltijds instaan voor transport met kipper. Ervaring met dieplader en/of haakwagen is een pluspunt.

  • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

  • Teamleider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal het team aansturen van de vulploeg en hen hierin opleiden via regelmatig overleg je organiseert de ontvangst van goederen en bent verantwoordelijk voor de juiste voorraden, het afprijzen van artikelen en registreren en afvoeren van te vernietigen artikelen je leeft de opgestelde hygiënenormen na en werkt volgens de vastgestelde veiligheidsprocedures je zorgt voor het behalen van de vastgestelde productiviteitsnormen je zal mede verantwoordelijk zijn voor het openen en sluiten van de winkel zelf fungeer je als voorbeeld wat betreft klantvriendelijkheid en de cultuurwaarden je plant medewerkers in en zet uren in op basis van het vastgestelde budget en de verwachte goederenstroom. Je zorgt voor vervanging bij ziekte medewerkers bij afwezigheid van de bedrijfsleider of de assistent zal je mee instaan voor het aansturen van de winkel je draagt bij aan de werving en selectie van medewerkers verkoopklaar en signaleert talentvolle winkelbedienden om dit door te geven aan het management

  • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

  • Huishoudhulp te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Studenten Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (18+)voor onze grote logistieke klant: Katoen Natie Gent!

  • Afwasser weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Studentenjob

    Afwassen en poetsen

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN in sociale netwerken
Look for responds of MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN. Laat een reactie achter voor MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN. MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN. Leave a respond for MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN. MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN op de google maps. Adres en contacten MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN
Location of MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN on the google maps. Address and contacts of MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN

Andere gerelateerde bedrijven als come MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN: Nieuwdorp Roeland | Gerhar | Adpro | MARY'N CENTER SPRL | Agrifor Consult SPRL

Other related companies as MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN: Nieuwdorp Roeland | Gerhar | Adpro | MARY'N CENTER SPRL | Agrifor Consult SPRL

MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Halle, België. De volledige naam van het bedrijf is MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07699737548. Het bedrijf MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN bevindt zich op het adres: Bergensesteenweg 426,1500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 344,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN, openstaande posities, locatie van MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN is a company, that was registered 2003 in Halle region, Belgium. Full name of company is MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN, company assigned to the tax number BE07699737548. The company MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN is located at the address: Bergensesteenweg 426,1500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 344,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN were not found.
The main activity of MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN is not available. You also can look at reviews of MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN, open positions, location of MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN, Halle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN, Halle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOLTENI & C STUDIO-MOWI DESIGN, employees, financial statistics.