BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA
Private companiesUnited States Postal Service • BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA

Contactgegevens BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA

Regio (region): Bonheiden, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 211,2820, België

Telefoon (phone): 015 55 05 15 015 55 05 15

Fax (fax): 015 55 45 20 015 55 45 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA
Products information BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06407745361
Ondernemingsnummer: 7851074218
Hoofdstad (capital): 904,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 592,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA
(Get full report from official database of BE for BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA
Addition kinds of activities for BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA

357599. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
20450202. Deeg, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Doughs, frozen or refrigerated: from purchased flour
31110702. Roller leer | Roller leather
35320303. Grinders, steen: stationair | Grinders, stone: stationary
38250203. audiometers | Audiometers
45810300. Luchthavens en vliegvelden | Airports and flying fields
50230502. Frames en framing, foto en spiegel | Frames and framing, picture and mirror
80490102. voedingsdeskundige | Nutritionist
83999908. Sociale verandering associatie | Social change association

Werken bij BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

  • Bordenbouwer - elektricien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij bieden een uitdagende en afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf in volle expansie. Je wordt ingezet op verschillende projecten waarbij je telkens van thuis uit naar de werkplaats vertrekt. Elk medewerker van ons krijgt een bestelwagen met tankkaart én eigen materiaal ter beschikking. Uw taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en kablage van elektrische stuur- en regelborden als onderdeel van machines. Je plaatst de onderdelen en elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten elektrische onderdelen en breng je de bedrading en bekabeling aan. Ten slotte test je de kast en werk je ze af.

  • Commercieel bediende binnendienst (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je administratief sterk en vind je een goede service geven aan klanten zeer belangrijk? Ben je op zoek naar een voltijdse functie in Kortenberg? Voor onze klant zoeken wij een commercieel bediende voor de binnendienst (M/V). Je zal verantwoordelijk zijn voor het klantenbestand in Nederland. Je taken bestaan onder ander uit: Orderinput Backorderlijst verwerken Opvolging van leveringen Opvolgen van facturatie Oplossen van verzendingsproblemen Opvolgen van voorraad Klachtenbehandeling : garanties behandelen en opvolgen Assistentie van de vertegenwoordigers Klanten opbellen en opvolgen (gaande van productvragen, voorraden doorgeven, prijzen, klachten, ...) Regelmatig in contact met klanten via evenementen, bezoeken, ... Vervullen van ad hoc administratieve taken : telefonie, bijhouden van dealerlijsten, onderhouden van klantengegevens, bestellen van kantoormateriaal, plannen van benodigdheden voor beurzen en evenementen, ...

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Huishoudhulp regio Lembeke- voltijds / deeltijds (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kaprijke zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE - TERNAT - DILBEEK (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse, Dilbeek en Ternat zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Studenten voor weekendwerk mobiele ploeg winkelmedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde studenten voor het vullen van rekken in winkels en andere aanverwante taken. Vanuit Alken vertrek je met een team naar diverse winkels om te remoddelen, prijsindicaties aan te brengen, prijsindicaties uit te lezen e.d. Onze klant is een familiaal bedrijf met een open klimaat. Iedereen wordt er gewaardeerd en heerst een toffe onderlinge sfeer. Je vertrekt met een team naar een winkel waar je aan de hand van een plan, rekken gaat vullen, electronische prijsindicaties gaat aanbrengen, enzovoort. Heb je zin om een aantal zaterdagnamiddagen een centje bij te verdienen ? Hou je van afwisseling en is werken in een fabriek niets voor jou ? Wil je samen met je collega's instaan voor het remoddelen van winkels ? Je brengt digitale prijsindicaties aan op de rekken en allerhande aanverwante taken. Het is een leuke job voor iemand die graag van teamwork houdt en samen met het team een leuk resultaat wil neerzetten.

  • ZELFSTANDIGE, sportieve VERDELERS van voedingssuplementenM/V (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financi?le en juridische profielen, ondersteunt een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam en een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • Flexi/ Extra voor de middagen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: NJAMM

    Type: Flexijob

    Voor het “Mister Spaghetti” restaurant in Aalst zijn wij op zoek naar een bar/zaalmedewerker. Voor de middagen op te vangen. Beperkte ervaring mag (2-tal jaar). Onze ideale kandidaat is goed georganiseerd, stressbestendig, dynamisch en kan heel goed om met klanten. Je zal helpen bij de bediening door het opnemen van bestellingen, het brengen van eten en drinken naar de klanten afrekenen en het afruimen van tafels. Verder sta je ook in voor de bar, het onderhoud ervan en de afwas. Als Bar - en Zaalmedewerker bezorg je de klanten een aangenaam bezoek aan de zaak in een losse sfeer. Je draagt bij tot een vlotte service en kijkt vooruit op de noden van de gasten.

Zoek naar antwoorden van BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA. Laat een reactie achter voor BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA. BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA. Leave a respond for BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA. BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA op de google maps. Adres en contacten BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA
Location of BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA on the google maps. Address and contacts of BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA: GEHOORCENTRUM HORIZON VZW | GS-Soft | Primus-Sievert Belgium | Alratec NV | HP Linden S.P.R.L.

Other related companies as BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA: GEHOORCENTRUM HORIZON VZW | GS-Soft | Primus-Sievert Belgium | Alratec NV | HP Linden S.P.R.L.

BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Bonheiden, België. De volledige naam van het bedrijf is BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06407745361. Het bedrijf BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 211,2820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 904,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 592,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA, openstaande posities, locatie van BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA is a company, that was registered 2013 in Bonheiden region, Belgium. Full name of company is BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA, company assigned to the tax number BE06407745361. The company BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA is located at the address: Mechelsesteenweg 211,2820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 904,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 592,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA were not found.
The main activity of BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA is not available. You also can look at reviews of BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA, open positions, location of BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA, Bonheiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA, Bonheiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA, employees, financial statistics.