INTERIEUR JOS GEURTS NV

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • INTERIEUR JOS GEURTS NV
Private companiesTextile Mill Products • INTERIEUR JOS GEURTS NV

Contactgegevens INTERIEUR JOS GEURTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERIEUR JOS GEURTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERIEUR JOS GEURTS NV

Regio (region): Maaseik, België

Adres (address): Maastrichtersteenweg 189,3680, België

Telefoon (phone): 089 56 84 13 089 56 84 13

Fax (fax): 089 56 35 53 089 56 35 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERIEUR JOS GEURTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERIEUR JOS GEURTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERIEUR JOS GEURTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERIEUR JOS GEURTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERIEUR JOS GEURTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERIEUR JOS GEURTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERIEUR JOS GEURTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERIEUR JOS GEURTS NV
Products information INTERIEUR JOS GEURTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08756072998
Ondernemingsnummer: 4422790527
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 302,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in INTERIEUR JOS GEURTS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERIEUR JOS GEURTS NV
(Get full report from official database of BE for INTERIEUR JOS GEURTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERIEUR JOS GEURTS NV
Addition kinds of activities for INTERIEUR JOS GEURTS NV

382902. Geofysische en meteorologische testapparatuur | Geophysical and meteorological testing equipment
22610209. Waterafstotend afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Water repellency finishing of cotton broadwoven fabrics
33169901. Bars, staal, koud afgewerkt, van gekocht warmgewalst | Bars, steel, cold finished, from purchased hot-rolled
50850302. Industriële uitrusting | Industrial fittings
59999924. tenten | Tents

Werken bij INTERIEUR JOS GEURTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERIEUR JOS GEURTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERIEUR JOS GEURTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERIEUR JOS GEURTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator MIG lassen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

  • Dakwerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe klant van Let\\\'s Work met heel wat in petto zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker met pit! Dit voor de regio van Hasselt en Lummen . Het bedrijf is gespecialiseerd in renovatie van landhuizen en kastelen, rustieke dakbedekking met zowel leien als pannen, zink- en koperwerken, eiken bijgebouwen en rieten daken. De ervaren firma hecht veel belang aan kwaliteit en zin voor afwerking. Klant is koning en dat spelen ze ook samen met de werknemers uit naar de buitenwereld. Ze respecteren de behoeftes van de klanten en willen er dan ook in slagen om aan hun wensen te beantwoorden. Ben jij iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en schrikt kwalitatief werken jou niet af? Dan is deze vacature iets voor jou!

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • ELEKTRICIEN- SCHOOLVERLATER WELKOM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door elektriciteit? Op zoek naar een kleiner bedrijf waar je volop kan bijleren? Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Dan heeft Forum Jobs precies wat jij zoekt! Onze klant is een modern productiebedrijf in volle expansie. Om hun technische dienst verder te ondersteunen, zijn ze op zoek naar een gemotiveerde elektricien. Zij bieden ook de kans aan pas afgestudeerden (A2 - A3 elektriciteit)! Na een grondige opleidingsperiode krijg je een zeer afwisselend en boeiend takenpakket: Vernieuwen en onderhouden van bestaande elektrische installaties Afstellen en controleren van stuurprogramma's van machines via computer Technische interventies bij eventuele defecten aan de machines Meehelpen een nieuwe projecten Onderhoud van de gebouwen en kleine klusjes Je werkt van maandag tot en met vrijdag in daguren. Op zaterdag wordt er volgens een beurtrol gewerkt, dit na jouw inwerkperiode.

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hemiksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent schoonmaak Herfstvakantie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor het ziekenhuis zijn we op zoek naar jobstudenten in de schoonmaak. Dit zowel voor de campussen in Roeselare als in Menen. Belangrijk is dat je meerdere dagen beschikbaar bent in de vakantie.

  • Student schilder (m/v) (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student die onze klant 1 dag per week helpen met schilderwerken: Voorbereidend werk Materiaal klaarzetten Opruimen ...

  • Jobstudent nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van INTERIEUR JOS GEURTS NV in sociale netwerken
Look for responds of INTERIEUR JOS GEURTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERIEUR JOS GEURTS NV. Laat een reactie achter voor INTERIEUR JOS GEURTS NV. INTERIEUR JOS GEURTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERIEUR JOS GEURTS NV. Leave a respond for INTERIEUR JOS GEURTS NV. INTERIEUR JOS GEURTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERIEUR JOS GEURTS NV op de google maps. Adres en contacten INTERIEUR JOS GEURTS NV
Location of INTERIEUR JOS GEURTS NV on the google maps. Address and contacts of INTERIEUR JOS GEURTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERIEUR JOS GEURTS NV INTERIEUR JOS GEURTS NV: Detrembleur V | PROTEC ONE | Parksuite NV | Fraikin | Proguinea SARL

Other related companies as INTERIEUR JOS GEURTS NV: Detrembleur V | PROTEC ONE | Parksuite NV | Fraikin | Proguinea SARL

INTERIEUR JOS GEURTS NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Maaseik, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERIEUR JOS GEURTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08756072998. Het bedrijf INTERIEUR JOS GEURTS NV bevindt zich op het adres: Maastrichtersteenweg 189,3680. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 302,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in INTERIEUR JOS GEURTS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERIEUR JOS GEURTS NV is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERIEUR JOS GEURTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERIEUR JOS GEURTS NV, openstaande posities, locatie van INTERIEUR JOS GEURTS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INTERIEUR JOS GEURTS NV is a company, that was registered 1999 in Maaseik region, Belgium. Full name of company is INTERIEUR JOS GEURTS NV, company assigned to the tax number BE08756072998. The company INTERIEUR JOS GEURTS NV is located at the address: Maastrichtersteenweg 189,3680. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 302,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in INTERIEUR JOS GEURTS NV were not found.
The main activity of INTERIEUR JOS GEURTS NV is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERIEUR JOS GEURTS NV is not available. You also can look at reviews of INTERIEUR JOS GEURTS NV, open positions, location of INTERIEUR JOS GEURTS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERIEUR JOS GEURTS NV, Maaseik: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERIEUR JOS GEURTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERIEUR JOS GEURTS NV, Maaseik: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERIEUR JOS GEURTS NV, employees, financial statistics.