ALTO CHIAPPARO SPRL

Contactgegevens ALTO CHIAPPARO SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALTO CHIAPPARO SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALTO CHIAPPARO SPRL

Regio (region): Courcelles, België

Adres (address): Rue de Trazegnies 183B,6180, België

Telefoon (phone): 071 45 55 28; 071 46 08 21 071 45 55 28; 071 46 08 21

Fax (fax): 071 46 06 75 071 46 06 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALTO CHIAPPARO SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALTO CHIAPPARO SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALTO CHIAPPARO SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALTO CHIAPPARO SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALTO CHIAPPARO SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALTO CHIAPPARO SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALTO CHIAPPARO SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALTO CHIAPPARO SPRL
Products information ALTO CHIAPPARO SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03887207031
Ondernemingsnummer: 1690765380
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 539,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ALTO CHIAPPARO SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALTO CHIAPPARO SPRL
(Get full report from official database of BE for ALTO CHIAPPARO SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALTO CHIAPPARO SPRL
Addition kinds of activities for ALTO CHIAPPARO SPRL

373100. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
20139915. Gerookte vlees, van gekocht vlees | Smoked meats, from purchased meat
20139917. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Spiced meats, from purchased meat
22310400. Vezelvezels, met uitzondering van wol: geweven | Animal fiber fabrics, except wool: woven
28999912. Deicing of ontdooien van vloeistof | Deicing or defrosting fluid
34239908. Snijden sterft, behalve metalen snijden | Cutting dies, except metal cutting
76992201. Vliegtuig instrument reparatie | Aircraft flight instrument repair

Werken bij ALTO CHIAPPARO SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALTO CHIAPPARO SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALTO CHIAPPARO SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALTO CHIAPPARO SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • Administratief bediende certificatie (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken en verantwoordelijkheden De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie ? Algemeen secretariaatswerk: o beheer van de binnenkomende en uitgaande briefwisseling certificaten offertes en conventies. o scanning klassering documentopmaak power point presentaties templates opmaak van begeleidingsbrieven voor offertes overeenkomsten verslagen ... o vertalingen: verslagen van vergaderingen inspectieverslagen interne documenten ? ? Ondersteuning aan een team ingenieurs in hun dagdagelijkse opdrachten (vergaderingen rapporten communicatie met klanten en stakeholders ...) ? Voorbereiding van de certificatieraden en opvolging van de deadlines ? Coördinatie en toepassing van de interne administratieve flows voor goedkeuring van documenten en certificaten ? Telefoononthaal voor klanten en interne en externe contacten.

  • Renovatie-arbeider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een metselaar/renovatie arbeider. - Je hebt reeds ervaring als metselaar of bent een gemotiveerde schoolverlater. - Je staat open voor feedback en bent leergierig ingesteld. - Je bent flexibel. Vereisten: - Je volgde een opleiding bouw of hebt reeds ervaring in de bouwsector. - Je leert graag en snel bij. - Rijbewijs B is pluspunt. Aanbod: - Een marktconform loon, volgens pc 124. - Fulltime job, met optie vast, mits positieve interimperiode. - Je komt terecht in een aangenaam team. Interesse? Stuur dan je meest recente cv door naar [email protected] of bel ons op het nr 053/70.60.25.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE FOLDER MANAGEMENT (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lier, gespecialiseerd in het bieden van huishoudproducten, speelgoed en meer, zijn we op zoek naar een administratief bediende binnen het folder management team. Het takenpakket: - Controle winkelvoorraad - Controle van het aantal geplande folderproducten - Bepalen van leveringen: push order, herbestellingen, eigen voorraad - Verdeling push order met distro+ - Voorwoord aktiebestelboek - Communiceren van de lijsten naar assortiment beheer te Nederland, volgens folder planning - Optimalisatie verdeling - Optimalisatie filiaalorders tov het distributie center en de voorraad beschikbaarheid

  • Magazijnier - Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ontvang je dagelijks goederen en maak je orders klaar Met de reachtruck verplaats je verschillende pakketten, groot en klein. Je bent verantwoordelijk voor orde en veiligheid op de werkvloer.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diets-Heur - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • jobstudent 18+ (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Studentenjob

    Je zult de winkel op orde houden en de kledij op een correctie manier etaleren / plooien Je zult de klanten adviseren en helpen aan de kassa / paskamers

  • Chauffeur/fietser Bpost Knokke (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Knokke zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op dinsdag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 06.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 07.00u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Knokke. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EDISAC OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor onze winkel in Oostende voor zowel weekends als vakanties. Je wordt vooral ingezet voor de kassa, de levering, producten klaarmaken om in de winkel te zetten en eventueel klanten helpen indien nodig

  • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

    Type: Vaste Job

    Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

Zoek naar antwoorden van ALTO CHIAPPARO SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ALTO CHIAPPARO SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALTO CHIAPPARO SPRL. Laat een reactie achter voor ALTO CHIAPPARO SPRL. ALTO CHIAPPARO SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALTO CHIAPPARO SPRL. Leave a respond for ALTO CHIAPPARO SPRL. ALTO CHIAPPARO SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALTO CHIAPPARO SPRL op de google maps. Adres en contacten ALTO CHIAPPARO SPRL
Location of ALTO CHIAPPARO SPRL on the google maps. Address and contacts of ALTO CHIAPPARO SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALTO CHIAPPARO SPRL ALTO CHIAPPARO SPRL: Houtekier Anne | S T A G | Containerdienst Van Roy NV | DAENEKINDT-SAFE LOKEREN | INTERBREW S.A

Other related companies as ALTO CHIAPPARO SPRL: Houtekier Anne | S T A G | Containerdienst Van Roy NV | DAENEKINDT-SAFE LOKEREN | INTERBREW S.A

ALTO CHIAPPARO SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Courcelles, België. De volledige naam van het bedrijf is ALTO CHIAPPARO SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03887207031. Het bedrijf ALTO CHIAPPARO SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Trazegnies 183B,6180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 539,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ALTO CHIAPPARO SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALTO CHIAPPARO SPRL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALTO CHIAPPARO SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALTO CHIAPPARO SPRL, openstaande posities, locatie van ALTO CHIAPPARO SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALTO CHIAPPARO SPRL is a company, that was registered 1999 in Courcelles region, Belgium. Full name of company is ALTO CHIAPPARO SPRL, company assigned to the tax number BE03887207031. The company ALTO CHIAPPARO SPRL is located at the address: Rue de Trazegnies 183B,6180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 539,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ALTO CHIAPPARO SPRL were not found.
The main activity of ALTO CHIAPPARO SPRL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALTO CHIAPPARO SPRL is not available. You also can look at reviews of ALTO CHIAPPARO SPRL, open positions, location of ALTO CHIAPPARO SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALTO CHIAPPARO SPRL, Courcelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALTO CHIAPPARO SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALTO CHIAPPARO SPRL, Courcelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALTO CHIAPPARO SPRL, employees, financial statistics.