VERGO-COATING

Particuliere bedrijvencommunicatie • VERGO-COATING
Private companiesCommunications • VERGO-COATING

Contactgegevens VERGO-COATING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERGO-COATING: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERGO-COATING

Regio (region): Moeskroen, België

Adres (address): Royennestraat 92,7700, België

Telefoon (phone): 056 33 06 31 056 33 06 31

Fax (fax): 056 33 00 59 056 33 00 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERGO-COATING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERGO-COATING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERGO-COATING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERGO-COATING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERGO-COATING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERGO-COATING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERGO-COATING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERGO-COATING
Products information VERGO-COATING

BTW identificatienummer (tax): BE04154174804
Ondernemingsnummer: 6435760498
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VERGO-COATING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERGO-COATING
(Get full report from official database of BE for VERGO-COATING)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERGO-COATING
Addition kinds of activities for VERGO-COATING

263105. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
651400. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments
22580201. Doek, warpbrei | Cloth, warp knit
32319905. Industrieel glaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Industrial glassware: made from purchased glass
35370213. Stackers, power (truck truck stackers) | Stackers, power (industrial truck stackers)
35430000. Industriële patronen | Industrial patterns
79220103. Casting bureau, theatraal | Casting bureau, theatrical

Werken bij VERGO-COATING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERGO-COATING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERGO-COATING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERGO-COATING. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Diepenbeek (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • STRIJKSTERS/STRIJKERS - POETSHULPEN (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SANITA.COM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als strijker/strijkster in ons strijkatelier en je staat in voor poetsopdrachten bij mensen thuis.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-KRUIS (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • Chauffeur C regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Gentse Zeehaven, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C regio Genk om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Industrieel elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om jouw teamgenoten iedere dag te ondersteunen met de wil om de handen uit de mouwen te steken? Ben je klaar om kansen en uitdagingen aan te nemen? Ben je klaar om onze klant te verbazen met jouw praktische kennis en motivatie? Blaas ons omver met jouw kunnen! We zijn namelijk dringend op zoek naar mensen die onze klant met de volgende dingen kunnen bijstaan: Je staat mee in voor de diverse industriële installaties. Je vertrekt van een plan om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken. Dit gaat van het plaatsen van kabelbanen en het trekken van kabels over het monteren, aansluiten, testen en inbedrijfstellen van verdeelborden. Met andere woorden, een veelzijdige job waarin je flexibel bent naar taakinhoud, en dan ook niet verveeld raakt!

  • Adjunct teamcoach fulltime (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ONZE LIEVE VROUW TER RIVE

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de teamcoach en vervangt deze indien nodig Je helpt de werking van het team te optimaliseren Je bewaakt en ondersteunt samen met de teamcoach de continuïteit van de zorg Je streeft naar een hoge bewonerstevredenheid Je bouwt een goede relatie uit met de bewoners, familie, collega’s, interne en externe hulpverleners

  • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

Zoek naar antwoorden van VERGO-COATING in sociale netwerken
Look for responds of VERGO-COATING in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERGO-COATING. Laat een reactie achter voor VERGO-COATING. VERGO-COATING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERGO-COATING. Leave a respond for VERGO-COATING. VERGO-COATING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERGO-COATING op de google maps. Adres en contacten VERGO-COATING
Location of VERGO-COATING on the google maps. Address and contacts of VERGO-COATING

Andere gerelateerde bedrijven als come VERGO-COATING VERGO-COATING: ARTEMIA DIFFUSION CULTURELLE | UNILECTRIC SA | Derudder Cleaning NV | Atelfond N.V. | SID Benelux S.A.

Other related companies as VERGO-COATING: ARTEMIA DIFFUSION CULTURELLE | UNILECTRIC SA | Derudder Cleaning NV | Atelfond N.V. | SID Benelux S.A.

VERGO-COATING is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Moeskroen, België. De volledige naam van het bedrijf is VERGO-COATING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04154174804. Het bedrijf VERGO-COATING bevindt zich op het adres: Royennestraat 92,7700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 467,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VERGO-COATING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERGO-COATING is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERGO-COATING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERGO-COATING, openstaande posities, locatie van VERGO-COATING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERGO-COATING is a company, that was registered 2010 in Moeskroen region, Belgium. Full name of company is VERGO-COATING, company assigned to the tax number BE04154174804. The company VERGO-COATING is located at the address: Royennestraat 92,7700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 467,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VERGO-COATING were not found.
The main activity of VERGO-COATING is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VERGO-COATING is not available. You also can look at reviews of VERGO-COATING, open positions, location of VERGO-COATING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERGO-COATING, Moeskroen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERGO-COATING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERGO-COATING, Moeskroen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERGO-COATING, employees, financial statistics.