MARTENS STEFAAN BVBA

Contactgegevens MARTENS STEFAAN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARTENS STEFAAN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARTENS STEFAAN BVBA

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Pathoekeweg 104-106,8000, België

Telefoon (phone): 050 31 66 88 050 31 66 88

Fax (fax): 050 31 71 82 050 31 71 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARTENS STEFAAN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARTENS STEFAAN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARTENS STEFAAN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARTENS STEFAAN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARTENS STEFAAN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARTENS STEFAAN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARTENS STEFAAN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARTENS STEFAAN BVBA
Products information MARTENS STEFAAN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01874511718
Ondernemingsnummer: 7658538818
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 898,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in MARTENS STEFAAN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARTENS STEFAAN BVBA
(Get full report from official database of BE for MARTENS STEFAAN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARTENS STEFAAN BVBA
Addition kinds of activities for MARTENS STEFAAN BVBA

9651. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors
733499. Fotokopieën en duplicatiediensten, niet inbegrepen | Photocopying and duplicating services, nec
02140200. Schapen | Sheep
29110403. Minerale wassen, natuurlijk | Mineral waxes, natural
30699915. Dakbedekking, membraanrubber | Roofing, membrane rubber
38250202. Analysatoren voor het testen van elektrische eigenschappen, nec | Analyzers for testing electrical characteristics, nec
49530000. Afvalsystemen | Refuse systems
92220401. Juridische raad en vervolging, federale overheid | Legal counsel and prosecution, federal government

Werken bij MARTENS STEFAAN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARTENS STEFAAN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARTENS STEFAAN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARTENS STEFAAN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Spontane sollicitatie - Administratie en IT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: AZ Turnhout

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt, maar vond je hiervoor geen vacature in ons vacature-overzicht? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

  • Polyvalent technieker M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De polyvalent techieker is het eerste aanspreekpunt van de technische dienst om technische werkzaamheden te analyseren en te verhelpen, hoofdzakelijk onderhouds- en controlewerken. Hij/zij staat mee voor het onderhoud in en om de gebouwen. De technieker werkt onder de leiding van het technisch diensthoofd. Er wordt een algemene technische basiskennis verwacht m.b.t elektriciteit, sanitair, verwarming, schrijnwerkerij en tuinonderhoud zodat werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. De polyvalente technieker zal mee deel uitmaken van de wachtdienst. - De werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten controleren - Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren. - Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen. - Mechanische stukken en onderdelen lassen - Domein: elektriciteit en elektrotechniek - Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

  • Verkoopsmedewerker / Aanvuller - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ervaren kassier of kassierster? Dan zoeken we jou voor een supermarkt in het hartje van Leuven. Het gaat over een tewerkstelling van 36u/week en op zaterdag dien je ook beschikbaar te zijn. Onmiddellijke opstart voorzien tot eind september. Je staat in voor het aanvullen van de rekken en springt mee in bij de kassa.

  • Etiketteerder/orderpicker dagwerk (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als etiketteerder bij een verdeelcenter van niet-elektrisch huishoudmateriaal. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan voorzien van de juiste labels. Je werkt van 6u15 tot 15u en op vrijdag van 6u tot 14u. Dit betreft een tijdelijke functie, daarna kan je optie vast aan de slag als orderpicker binnen het magazijn.

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • CHAUFFEUR D (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een buschauffeur voor onze klant regio Roeselare! Jouw taak: > Je rijdt met de bussen tot aan de klant en autokeuring. > Je kan ingezet worden om bussen op te halen voor herstelling en terug te brengen naar de klant.

  • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

  • Monteur luchtkanalen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een monteur HVAC: montage van de ventilatie op grote werven, winkels,...; in werking stellen van de installatie; plaatsing van luchtgroepen, kanalen, roosters,...; je test de luchtdichtheid, debieten,...; afwerking en afsluiting van het volledige project.

  • Huishoudhulp Gits (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MAKKIE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Reach- en heftruckchauffeur 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te regio Roeselare zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur voor de plaatsing van goederen in het magazijn. U werkt in twee ploegen. U beschikt over de nodige ervaring en een reachtruckattest.

  • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

Zoek naar antwoorden van MARTENS STEFAAN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MARTENS STEFAAN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARTENS STEFAAN BVBA. Laat een reactie achter voor MARTENS STEFAAN BVBA. MARTENS STEFAAN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARTENS STEFAAN BVBA. Leave a respond for MARTENS STEFAAN BVBA. MARTENS STEFAAN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARTENS STEFAAN BVBA op de google maps. Adres en contacten MARTENS STEFAAN BVBA
Location of MARTENS STEFAAN BVBA on the google maps. Address and contacts of MARTENS STEFAAN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MARTENS STEFAAN BVBA MARTENS STEFAAN BVBA: Martine Constant & Partners | DELBEKE-CARBONEZ NV | C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA | Bruijn Translations BVBA | Theodor Patocka

Other related companies as MARTENS STEFAAN BVBA: Martine Constant & Partners | DELBEKE-CARBONEZ NV | C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA | Bruijn Translations BVBA | Theodor Patocka

MARTENS STEFAAN BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is MARTENS STEFAAN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01874511718. Het bedrijf MARTENS STEFAAN BVBA bevindt zich op het adres: Pathoekeweg 104-106,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 898,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in MARTENS STEFAAN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARTENS STEFAAN BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARTENS STEFAAN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARTENS STEFAAN BVBA, openstaande posities, locatie van MARTENS STEFAAN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MARTENS STEFAAN BVBA is a company, that was registered 2016 in Brugge region, Belgium. Full name of company is MARTENS STEFAAN BVBA, company assigned to the tax number BE01874511718. The company MARTENS STEFAAN BVBA is located at the address: Pathoekeweg 104-106,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 898,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in MARTENS STEFAAN BVBA were not found.
The main activity of MARTENS STEFAAN BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARTENS STEFAAN BVBA is not available. You also can look at reviews of MARTENS STEFAAN BVBA, open positions, location of MARTENS STEFAAN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARTENS STEFAAN BVBA, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARTENS STEFAAN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARTENS STEFAAN BVBA, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARTENS STEFAAN BVBA, employees, financial statistics.