G.G.M. SA

Contactgegevens G.G.M. SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G.G.M. SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

G.G.M. SA

Regio (region): Herve (Battice), België

Adres (address): Rue Nazareth 11,4651, België

Telefoon (phone): 087 69 27 47 087 69 27 47

Fax (fax): 087 66 12 83 087 66 12 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G.G.M. SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G.G.M. SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G.G.M. SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G.G.M. SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G.G.M. SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G.G.M. SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G.G.M. SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G.G.M. SA
Products information G.G.M. SA

BTW identificatienummer (tax): BE06187744140
Ondernemingsnummer: 7357513427
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in G.G.M. SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G.G.M. SA
(Get full report from official database of BE for G.G.M. SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor G.G.M. SA
Addition kinds of activities for G.G.M. SA

371104. Bus en andere grote speciaal voertuig assemblage | Bus and other large specialty vehicle assembly
478501. Tolverrichtingen | Toll operations
39491100. Baseball, softball en cricket sportartikelen | Baseball, softball, and cricket sports equipment
51360502. Broeken, mannen en jongens ' | Trousers, men's and boys'
51820200. Sterke drank | Liquor

Werken bij G.G.M. SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G.G.M. SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G.G.M. SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G.G.M. SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatbewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons bedrijf actief in ramen, deuren, schuiframen en verandas zijn we op zoek naar een plaatbewerker. Dit om ons team in het atelier te vervoegen. Je zal in staan voor volgende taken: aluminium platen snijden, plooien, ponsen, CNC vlakfrezen.

  • Grondwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in grondwerker zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. Als grondwerker sta je in voor het uitvoeren van allerhande wegeniswerken, het plaatsen van bewapening, bekisten en het plaatsen van funderingen.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen een kledingszaak in Oudenaarde: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt ingeschakeld op jouw lesvrije dag!

  • PAYROLL CONSULTANT (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Na een vooral praktijkgerichte opleiding on-the-job sta je als Payroll Consultant in voor:  De volledige loonverwerking van een eigen klantenportefeuille op basis van een correcte toepassing van de sociale wetgeving; De verwerking van alle sociale documenten en bijhorende administratie; Het beantwoorden van sociaal-juridische vragen van klanten in samenwerking met onze juridische dienst; Het pro-actief en klantgericht onderhouden van de klantenrelaties; Bedrijfsprofiel: Voor een full service HR partner gevestigd in Evere zijn we op zoek naar een Payroll Consultant.

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Service Technician - foreign experience - Just graduated (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Voor een grote klant, wereldwijd actief binnen de plaatbewerking, zijn wij op zoek naar een ambitieuze service technieker. Heb jij passie voor montage? Ben je bereid voor regelmatig buitenlandse verplaatsingen te doen onder andere naar Australië? En ben je probleemoplossend? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Service verlenen bij de klant achter installatie van de machines Opleidingen geven Complexe en technische problemen oplossen

  • Service Technieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

  • Sauna medewerker/ uitbater (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAUNA L'EAU PURE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature sauna medwerker/uitbater ( full time) Takenpakket : -Ontvangst en rondleiding klanten -Afrekenen klanten -Klaarmaken van units voor verhuur -Grondig onderhoud van units en ontsmetting -Poetsen van algemene delen -Verwerken van verbruikte badlinnen -Aannemen en inboeken van reservaties -Informatie verschaffen per telefoon en e-mail

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • English language trainer (company - sector: SW engineering) (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centres (www.cll.be), founded by the Catholic University of Louvain (UCL), is a Belgian Institute for ongoing language training. For over 30 years CLL has organised language courses for companies, public institutions, adults, as well as kids and teens. CLL offers 37 languages and collaborates with over 600 qualified trainers.*******CLL is looking for an English language trainer to provide courses in a company (sector: software engineering and space systems). = = > 1 full day of teaching (4 smalls groups - Tuesdays from 9am until 4:15pm) - You will lead in-company courses that focus on business English in a professional context (business and professional needs, practice of the oral aspects of the language, grammatical refreshment) - You will coach and motivate learners in their learning path - You will ensure lessons are based on communicative activities that focus on speaking, oral expression and interaction

  • Leerjongere administratief medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SYNTRA - MIDDEN VLAANDEREN

    Type: Leercontract

    Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk? Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een overeenkomst alternerende opleiding bij SYNTRA. Voor onze campus in Aalst hebben wij een vacature voor een leerjongere. Dat wil zeggen dat je 1 dag per week opleiding volgt; je gaat daarnaast 4 dagen per week in de leer op de werkvloer. Je zal leren om samen met je collega’s van het administratief team in te staan voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.) De ondersteuning van de logistieke organisatie van opleidingen (syllabi afdrukken en kopiëren, enz.) Vlotte en gerichte contacten met docenten, cursisten en bezoekers om het praktisch verloop van de opleidingen in goede banen te leiden De permanentie aan de onthaalbalie (baliewerk, telefoonbehandeling)

Zoek naar antwoorden van G.G.M. SA in sociale netwerken
Look for responds of G.G.M. SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor G.G.M. SA. Laat een reactie achter voor G.G.M. SA. G.G.M. SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G.G.M. SA. Leave a respond for G.G.M. SA. G.G.M. SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G.G.M. SA op de google maps. Adres en contacten G.G.M. SA
Location of G.G.M. SA on the google maps. Address and contacts of G.G.M. SA

Andere gerelateerde bedrijven als come G.G.M. SA G.G.M. SA: RENOV-CONSTRUCT | Contrapunt | WOON DEPOT NV | TOTAL BELGIUM sa CENTRE REGIONAL | VAN HANSEWYCK, GERRIT

Other related companies as G.G.M. SA: RENOV-CONSTRUCT | Contrapunt | WOON DEPOT NV | TOTAL BELGIUM sa CENTRE REGIONAL | VAN HANSEWYCK, GERRIT

G.G.M. SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Herve (Battice), België. De volledige naam van het bedrijf is G.G.M. SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06187744140. Het bedrijf G.G.M. SA bevindt zich op het adres: Rue Nazareth 11,4651. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in G.G.M. SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G.G.M. SA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G.G.M. SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G.G.M. SA, openstaande posities, locatie van G.G.M. SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

G.G.M. SA is a company, that was registered 1994 in Herve (Battice) region, Belgium. Full name of company is G.G.M. SA, company assigned to the tax number BE06187744140. The company G.G.M. SA is located at the address: Rue Nazareth 11,4651. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in G.G.M. SA were not found.
The main activity of G.G.M. SA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of G.G.M. SA is not available. You also can look at reviews of G.G.M. SA, open positions, location of G.G.M. SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over G.G.M. SA, Herve (Battice): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G.G.M. SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G.G.M. SA, Herve (Battice): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G.G.M. SA, employees, financial statistics.