SKS Machines

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • SKS Machines
Private companiesMetal Mining • SKS Machines

Contactgegevens SKS Machines: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SKS Machines: address, phone, fax, email, website, opening hours

SKS Machines

Regio (region): Niel, België

Adres (address): Potaardestraat 74,2845, België

Telefoon (phone): 03 844 41 64; 0475 39 65 64 03 844 41 64; 0475 39 65 64

Fax (fax): 03 844 87 91 03 844 87 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SKS Machines: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SKS Machines"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SKS Machines"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SKS Machines, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SKS Machines. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SKS Machines, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SKS Machines. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SKS Machines
Products information SKS Machines

BTW identificatienummer (tax): BE04495025634
Ondernemingsnummer: 8447631835
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 426,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in SKS Machines zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SKS Machines
(Get full report from official database of BE for SKS Machines)

Aanvulling soorten activiteiten voor SKS Machines
Addition kinds of activities for SKS Machines

20920202. Fish Sticks | Fish sticks
32630000. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
35899907. Zandstralen apparatuur | Sandblasting equipment
36510106. Compact disc-spelers | Compact disk players
72180102. Behandelde apparatuur: matjes, tapijten, mops, doeken, enz. | Treated equipment supply: mats, rugs, mops, cloths, etc.

Werken bij SKS Machines: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SKS Machines: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SKS Machines. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SKS Machines. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediener kantenverlijmer/schuurmachine (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in het atelier en je staat in voor de houtbewerking van de deuren. Je verlijmt de kantlatten en fineerkanten op deuren. Je volgt de planning goed op en houdt rekening met veiligheidsvoorschriften.

  • Tijdelijke medewerker zuivel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de zuivelafdeling. D.w.z dat u de vershoud-datums dagelijks nakijkt en schikt volgens houdbaarheid. U vult de tekorten aan en zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. U helpt klanten bij vragen en blijft steeds vriendelijk. U springt bij waar nodig.

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FRITUUR FRANKY

    Type: Studentenjob

    Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ... 

  • Vastgoedmakelaar als regioverantwoordelijke bij Century 21 Waterinckx. (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

      Wenst u deel uit te maken van het grootste vastgoednetwerk ter wereld? U bent een zelfstandig ingesteld commercieel talent? Is immo uw passie? 3x ja? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Functie Regioverantwoordelijke van een nader te bepalen regio. Taakomschrijving U staat in voor uw eigen afgebakende regio om volgende activiteiten uit te voeren: Prospectie om onze vastgoedportefeuille uit te breiden Zelfstandig verkoopgesprekken voeren met de benaderde prospecten Begeleiden van bezichtigingen van onroerende goederen Onderhandelingen voeren met verkopers en kopers Zorgvuldig de contacten met klanten onderhouden Vereiste competenties Zowel zelfstandig als in team kunnen functioneren Commercieel ingesteld zijn Stipt en punctueel zijn Flexibel zijn wat betreft werkuren en -dagen Bereid zijn om ’s weekend te werken Houder zijn van een rijbewijs type B Houder van een bachelor-diploma (afstudeerrichting 'vastgoed' is geen vereiste) Houder zijn van een B.I.V.-nummer Uw voordelen U bepaalt zelf uw uren en werkt volledig zelfstandig Interessante verloning. Hard werken wordt bij ons beloond! Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om uw (technische) kennis uit te breiden     Interesse? Lees hier meer over ons kantoor te Dendermonde. Solliciteren kan altijd via de rode sollicitatieknop!

Zoek naar antwoorden van SKS Machines in sociale netwerken
Look for responds of SKS Machines in social networks

Lees alle opmerkingen voor SKS Machines. Laat een reactie achter voor SKS Machines. SKS Machines bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SKS Machines. Leave a respond for SKS Machines. SKS Machines on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SKS Machines op de google maps. Adres en contacten SKS Machines
Location of SKS Machines on the google maps. Address and contacts of SKS Machines

Andere gerelateerde bedrijven als come SKS Machines SKS Machines: Pellikaan Bouwbedrijf NV | Désinvoltes | WNS Designs | Aqua-Net | Nasimo BVBA

Other related companies as SKS Machines: Pellikaan Bouwbedrijf NV | Désinvoltes | WNS Designs | Aqua-Net | Nasimo BVBA

SKS Machines is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Niel, België. De volledige naam van het bedrijf is SKS Machines, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04495025634. Het bedrijf SKS Machines bevindt zich op het adres: Potaardestraat 74,2845. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 426,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SKS Machines zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SKS Machines is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SKS Machines is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SKS Machines, openstaande posities, locatie van SKS Machines op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SKS Machines is a company, that was registered 2004 in Niel region, Belgium. Full name of company is SKS Machines, company assigned to the tax number BE04495025634. The company SKS Machines is located at the address: Potaardestraat 74,2845. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 426,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SKS Machines were not found.
The main activity of SKS Machines is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SKS Machines is not available. You also can look at reviews of SKS Machines, open positions, location of SKS Machines on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SKS Machines, Niel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SKS Machines, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SKS Machines, Niel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SKS Machines, employees, financial statistics.