R.D.G. Trading & Consulting NV

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • R.D.G. Trading & Consulting NV
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • R.D.G. Trading & Consulting NV

Contactgegevens R.D.G. Trading & Consulting NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R.D.G. Trading & Consulting NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

R.D.G. Trading & Consulting NV

Regio (region): Brugge (Sint-Andries), België

Adres (address): Wilgenroosstraat 5,8200, België

Telefoon (phone): 050 33 47 54 050 33 47 54

Fax (fax): 050 33 21 61 050 33 21 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R.D.G. Trading & Consulting NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R.D.G. Trading & Consulting NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R.D.G. Trading & Consulting NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R.D.G. Trading & Consulting NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R.D.G. Trading & Consulting NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R.D.G. Trading & Consulting NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R.D.G. Trading & Consulting NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R.D.G. Trading & Consulting NV
Products information R.D.G. Trading & Consulting NV

BTW identificatienummer (tax): BE01580352783
Ondernemingsnummer: 2346923828
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 747,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in R.D.G. Trading & Consulting NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R.D.G. Trading & Consulting NV
(Get full report from official database of BE for R.D.G. Trading & Consulting NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor R.D.G. Trading & Consulting NV
Addition kinds of activities for R.D.G. Trading & Consulting NV

519900. Nondurable goods, nec | Nondurable goods, nec
20230101. Gebottelde babyformule | Bottled baby formula
22960301. Snoer voor het versterken van brandstofcellen | Cord for reinforcing fuel cells
35310614. Tractoren, constructie | Tractors, construction
36690101. Inbraakalarm apparaat, elektrisch | Burglar alarm apparatus, electric
38420109. Ruisbeveiligers, persoonlijk | Noise protectors, personal
39999933. Tinten, lamp of kaars | Shades, lamp or candle
48139900. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec
57190502. Linens | Linens
59430000. Kantoorartikelen | Stationery stores

Werken bij R.D.G. Trading & Consulting NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R.D.G. Trading & Consulting NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R.D.G. Trading & Consulting NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R.D.G. Trading & Consulting NV. Looking for open vacancies in other companies

  • zorgkundige maand 75% (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

  • Heftruck- en vrachtwagenchauffeur CE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf uit Ieper zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en heftruckattest. De ene dag zal je rijden met de oplegger, de andere dag werk je als heftruckchauffeur in het magazijn. Je wisselt continu af.

  • Hulpploegchef productie in 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen •Dit houdt onder meer volgende taken in: •Opstarten van de lijn •Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen •Ombouw van de lijn bij productwissel •Reinigen van machines tijdens ombouw •Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck •Afvoer afvalstroom met de heftruck •Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerker

  • Strijkster (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijkt u graag alle plooien glad dan is dit de ideale job voor u. U staat in voor het inventariseren, strijken en plooien van de particulier kledij van onze klanten. U heeft zin voor initiatief en gaat zeer zindelijk te werk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Paralegal (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: VANDELANOTTE

    Type: Vaste Job

    In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

  • Operator 2-ploegen (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Staden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Je staat in voor het vlot en correct laten verlopen en een productielijn.

  • *** Plaatser Zonnepanelen bij Go-solar/WaasSolar in Waasmunster *** (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: WAASSOLAR

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich dagelijks inzet voor het verkopen en plaatsen van zonne-installaties bij onze klanten. Dit zowel voor particulieren, bedrijven als land-en tuinbouw. Wij werken hier in Waasmunster momenteel met een 45 tal personen, maar wensen uit te breiden wegens overweldigend succes. Zin in een nieuwe uitdaging? Kan je zelfstandig werken, maar ook in teamverband? Heb je ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? Wil je werken in één van de meestbelovende sectoren van de toekomst? Ja? contacteer ons dan ! Als plaatser zonnepanelen ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO 's en zorg jij voor de realisatie van hun dromen: het besparen op hun energie factuur ! Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uitkijken!

  • Administratief logistiek bediende met coachende vaardigheden (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de Gentse zeehaven, zoeken wij een administratief logistiek bediende. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring, die snel de zaken aanleert. Ervaring met administratieve afhandeling van pickdocumenten, zendnota's, magazijnbeheer en dergelijke is dus zeer belangrijk. Je houdt je dus bezig met 95 procent administratie. Door het goede beheer van de administratie moet je de verzending in goede banen kunnen leiden en moet je dus het personeel van het magazijn kunnen aansturen. Dagelijks komt eenzelfde transporteur langs voor het oppikken van de goederen. Jouw taken: • Aansturen van magazijniers. • Het doorgeven van de bestellingen en staalaanvragen via magazijnbons aan de magazijnmedewerkers of via productieorders aan de productieassistent of de verantwoordelijke voor kleine producties. • Het organiseren van binnenlands en buitenlands transport (behalve speciale bestemmingen en klanten): levering v/d orders, levering van stalen, ook retours van goederen. • Het indienen en opvolgen van transportklachten bij de transportfirma's. • Het controleren en goedkeuren van de aankoopfacturen van de transportfirma's. • Het opmaken van de verzendnota's voor bestellingen en stalen in binnen- en buitenland. • Het versturen van orderbevestigingen buitenlandse orders. • Het bepalen van de volgorde voor het klaarzetten van bestellingen en deze doorgeven aan de magazijnmedewerkers. • Informatie verstrekken aan de klanten bij vragen over de levering van hun bestelling of van stalen. • Optimalisatie stockbeheer, magazijnbeheer en algemene werking van het magazijn • Overzichtslijsten genereren. • Dagelijks de backorders doornemen en opvolgen met de planning, de besteldienst en de verzending. • Indien nodig: klaarzetten van goederen voor leveringen.

  • Junior Sales Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SELLSIOR

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende job? Weet je hoe je mensen kan overtuigen? Vind je het onbekende spannend? Lees dan vooral verder! Ben jij de startende salesprofessional met een winning attitude die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het creëren van kansen en mogelijkheden? Overtuig ons dan van je commerciële skills! Wie zijn we? Sellsior helpt bedrijven groeien! Wij nemen het salesproces van een bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als sales consultant ben jij hierin een belangrijke schakel. Zo kan je worden ingezet om nieuwe business te genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, tot het opleiden van het salesteam bij onze klant en de implementatie van het salesoptimalisatieplan. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

  • Dierenverzorger (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DIERENHOTEL DE HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verzorgen van honden en katten in het pension. Schoonmaken van de dierenverblijven. Ontvangen/afgeven van de dieren van/aan de eigenaars. Uitlaten van de honden op de speelweiden. Voederen/water geven aan de dieren.

  • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

Zoek naar antwoorden van R.D.G. Trading & Consulting NV in sociale netwerken
Look for responds of R.D.G. Trading & Consulting NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor R.D.G. Trading & Consulting NV. Laat een reactie achter voor R.D.G. Trading & Consulting NV. R.D.G. Trading & Consulting NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R.D.G. Trading & Consulting NV. Leave a respond for R.D.G. Trading & Consulting NV. R.D.G. Trading & Consulting NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R.D.G. Trading & Consulting NV op de google maps. Adres en contacten R.D.G. Trading & Consulting NV
Location of R.D.G. Trading & Consulting NV on the google maps. Address and contacts of R.D.G. Trading & Consulting NV

Andere gerelateerde bedrijven als come R.D.G. Trading & Consulting NV R.D.G. Trading & Consulting NV: ARABESK DANSKLUB vzw | D-Style BVBA | Sto Isoned NV | Tool & Record Industry SPRL | MUZIEKCENTRUM DE MONTE

Other related companies as R.D.G. Trading & Consulting NV: ARABESK DANSKLUB vzw | D-Style BVBA | Sto Isoned NV | Tool & Record Industry SPRL | MUZIEKCENTRUM DE MONTE

R.D.G. Trading & Consulting NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Andries), België. De volledige naam van het bedrijf is R.D.G. Trading & Consulting NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01580352783. Het bedrijf R.D.G. Trading & Consulting NV bevindt zich op het adres: Wilgenroosstraat 5,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 747,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in R.D.G. Trading & Consulting NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R.D.G. Trading & Consulting NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R.D.G. Trading & Consulting NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R.D.G. Trading & Consulting NV, openstaande posities, locatie van R.D.G. Trading & Consulting NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

R.D.G. Trading & Consulting NV is a company, that was registered 2014 in Brugge (Sint-Andries) region, Belgium. Full name of company is R.D.G. Trading & Consulting NV, company assigned to the tax number BE01580352783. The company R.D.G. Trading & Consulting NV is located at the address: Wilgenroosstraat 5,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 747,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in R.D.G. Trading & Consulting NV were not found.
The main activity of R.D.G. Trading & Consulting NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of R.D.G. Trading & Consulting NV is not available. You also can look at reviews of R.D.G. Trading & Consulting NV, open positions, location of R.D.G. Trading & Consulting NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over R.D.G. Trading & Consulting NV, Brugge (Sint-Andries): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R.D.G. Trading & Consulting NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R.D.G. Trading & Consulting NV, Brugge (Sint-Andries): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R.D.G. Trading & Consulting NV, employees, financial statistics.