Vanderscheuren Metaalconstructie NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Vanderscheuren Metaalconstructie NV
Private companiesMotion Pictures • Vanderscheuren Metaalconstructie NV

Contactgegevens Vanderscheuren Metaalconstructie NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanderscheuren Metaalconstructie NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanderscheuren Metaalconstructie NV

Regio (region): Diksmuide, België

Adres (address): Heernisse 7,8600, België

Telefoon (phone): +32 (57) 538-90-54 +32 (57) 538-90-54

Fax (fax): 051 50 08 50 051 50 08 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanderscheuren Metaalconstructie NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanderscheuren Metaalconstructie NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanderscheuren Metaalconstructie NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanderscheuren Metaalconstructie NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanderscheuren Metaalconstructie NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanderscheuren Metaalconstructie NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanderscheuren Metaalconstructie NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanderscheuren Metaalconstructie NV
Products information Vanderscheuren Metaalconstructie NV

BTW identificatienummer (tax): BE09032653808
Ondernemingsnummer: 3459014892
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 827,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vanderscheuren Metaalconstructie NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanderscheuren Metaalconstructie NV
(Get full report from official database of BE for Vanderscheuren Metaalconstructie NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanderscheuren Metaalconstructie NV
Addition kinds of activities for Vanderscheuren Metaalconstructie NV

30899924. Windschermen, kunststoffen | Windshields, plastics
35539913. Zaagmachines | Sawmill machines
39150102. Juwelagers, synthetisch | Jewel bearings, synthetic
55510201. kano's | Canoes
83519905. Kinderdagverblijf | Preschool center

Werken bij Vanderscheuren Metaalconstructie NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanderscheuren Metaalconstructie NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanderscheuren Metaalconstructie NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanderscheuren Metaalconstructie NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende afdeling ondergoed en parfumerie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote winkel in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de ondergoedafdeling. Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je zorgt ervoor dat alles netjes in de rekken komt, bewaart de orde in de rayons, staat de klanten te woord en geeft hen advies.

  • Loodgieter (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een loodgieter.

  • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

  • Callcentermedewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong callcenter in Zaventem zijn wij op zoek naar 10 Nederlandstalige callagents. Je beheert de agenda's van de vertegenwoordigers en probeert deze zo goed mogelijk te vullen met afspraken. Je hebt een eerste ervaring opgedaan in de verkoop. Je bent op zoek naar een job op lange termijn!

  • Poetshulp Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Werchter (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • CHAPPELEGGER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ANMAPA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar ervaren chappers. Je kunt zelfstandig chappen. Verder doe je de voorbereiding van de werkvloer en afwerking bij particulieren.

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

Zoek naar antwoorden van Vanderscheuren Metaalconstructie NV in sociale netwerken
Look for responds of Vanderscheuren Metaalconstructie NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanderscheuren Metaalconstructie NV. Laat een reactie achter voor Vanderscheuren Metaalconstructie NV. Vanderscheuren Metaalconstructie NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanderscheuren Metaalconstructie NV. Leave a respond for Vanderscheuren Metaalconstructie NV. Vanderscheuren Metaalconstructie NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanderscheuren Metaalconstructie NV op de google maps. Adres en contacten Vanderscheuren Metaalconstructie NV
Location of Vanderscheuren Metaalconstructie NV on the google maps. Address and contacts of Vanderscheuren Metaalconstructie NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanderscheuren Metaalconstructie NV Vanderscheuren Metaalconstructie NV: Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA | FERYDEL BVBA | S M G GRAVURES SC | Stereorama | golf.be

Other related companies as Vanderscheuren Metaalconstructie NV: Air Conditionning Audio Jet Cars BVBA | FERYDEL BVBA | S M G GRAVURES SC | Stereorama | golf.be

Vanderscheuren Metaalconstructie NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Diksmuide, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanderscheuren Metaalconstructie NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09032653808. Het bedrijf Vanderscheuren Metaalconstructie NV bevindt zich op het adres: Heernisse 7,8600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 827,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vanderscheuren Metaalconstructie NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanderscheuren Metaalconstructie NV is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanderscheuren Metaalconstructie NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanderscheuren Metaalconstructie NV, openstaande posities, locatie van Vanderscheuren Metaalconstructie NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanderscheuren Metaalconstructie NV is a company, that was registered 1995 in Diksmuide region, Belgium. Full name of company is Vanderscheuren Metaalconstructie NV, company assigned to the tax number BE09032653808. The company Vanderscheuren Metaalconstructie NV is located at the address: Heernisse 7,8600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 827,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vanderscheuren Metaalconstructie NV were not found.
The main activity of Vanderscheuren Metaalconstructie NV is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanderscheuren Metaalconstructie NV is not available. You also can look at reviews of Vanderscheuren Metaalconstructie NV, open positions, location of Vanderscheuren Metaalconstructie NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanderscheuren Metaalconstructie NV, Diksmuide: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanderscheuren Metaalconstructie NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanderscheuren Metaalconstructie NV, Diksmuide: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanderscheuren Metaalconstructie NV, employees, financial statistics.