PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING
Private companiesLeather and Leather Products • PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING

Contactgegevens PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING: address, phone, fax, email, website, opening hours

PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING

Regio (region): Wingene, België

Adres (address): Gravestraat 9D,8750, België

Telefoon (phone): 051 65 88 83 051 65 88 83

Fax (fax): 051 65 88 84 051 65 88 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING
Products information PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING

BTW identificatienummer (tax): BE01824798583
Ondernemingsnummer: 8895324707
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 354,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING
(Get full report from official database of BE for PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING)

Aanvulling soorten activiteiten voor PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING
Addition kinds of activities for PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING

103101. Loodertsmijnen | Lead ores mining
213100. Kauw en rook tabak | Chewing and smoking tobacco
363401. Elektrische huishoudelijke kooktoestellen | Electric household cooking appliances
14999900. Diverse niet-metaalhoudende mineralen, nec | Miscellaneous nonmetallic minerals, nec
22210402. Acryl breedgeweven stoffen | Acrylic broadwoven fabrics
28229905. Ethyleen-propyleenrubber, epdm-polymeren | Ethylene-propylene rubbers, epdm polymers
34790103. Etsen op metalen | Etching on metals
50399909. Joists | Joists
59619917. Postorder huis, alleen bestellen kantoor | Mail order house, order taking office only

Werken bij PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Genk zijn we op zoek naar een technisch operator. Je staat vnl in voor het bedienen en manipuleren van machines lijnen bevoorraden kwaliteitscontrole basis onderhoud van productielijnen Het gaat om een opdracht voor langere duur met kans op een vast contract na een succesvolle interimperiode. Een interne opleiding wordt door het bedrijf voorzien. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

  • ORDERPICKERS GEZOCHT - VOLVO LOGISTICS - OOSTAKKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Reachtruckchauffeur of heftruckchauffeur (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: - wegzetten van goederen (laden en lossen van camions) - orderpicken en -packen - scannen en labellen - replenishment Je wilt niet altijd op het toestel zitten, maar wilt ook andere taken leren

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • Enthousiaste Poetshulp / Huishoudhulp (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Vakantiejobbers bouw - Go work they said, it'll be fun they said (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Buldit is een bedrijf in het centrum van Geraardsbergen met een jong en vooral supertof team. Naast grappen en zinvolle discussies leiden over wat er deze middag op het menu staat, beheren we een 100 tal websites in de interieur- en bouwsector. Voor een nieuw project, 50 meter verder dan ons kantoor, hebben we grote verbouwplannen op de agenda staan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jobstudent die kan helpen met de afbraakwerken. Zwaar werk schrikt jou niet af. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en vooral dat je het werk ziet liggen. Wil je graag solliciteren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je CV en motivatiebrief.

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • VERPLEEGKUNDIGE DIALYSE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JAN YPERMAN ZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    De centra voor de behandeling van chronische nierinsufficiëntie worden erkend als medisch-technische dienst. De entiteit is organisatorisch en functioneel in een ziekenhuis geïntegreerd en daar wordt aan de patiënt met chronische nierinsufficiëntie de meest geëigende nierfunctie vervangende behandeling aangeboden. Functie-inhoud: Als dialyseverpleegkundige verzeker je het goede verloop van de dialysesessies door de uitvoering van de nodige medisch-technische behandelingen, het permanente toezicht en het verlenen van zorgen aan de patiënten met nierfalen teneinde het proces zo optimaal en comfortabel mogelijk te laten verlopen voor de patiënten. Meer bepaald: Verricht je medisch-technische handelingen, houd je toezicht op de patiënten en dien je hen verpleegkundige verzorging toe tijdens de dialysesessies, zoals de dialysemachine voorbereiden, het voorbereiden van het medisch materiaal en de nodige medicatie, het onthalen van de patiënt en hen voorbereiden, het installeren van de patiënten en het waken over hun comfort, het controleren van de vasculaire toegangspoorten, deze voorbereiden en verzorgen, het verzekeren van een permanent toezicht op de patiënt en de vereiste verzorging toedienen tijdens de sessie (observeren en parameters nemen, waken over de toegangspoorten, anticiperen op crisissituaties), de medicatie voorbereiden, controleren, toedienen en de bijwerkingen opvolgen, het waken over het welzijn en algemeen comfort van de patiënt tijdens de dialysesessies, het begeleiden van de arts bij de patiëntenronde, diens vragen beantwoorden, de behandelingsindicaties in het patiëntendossier noteren, de dialyse beëindigen, de machine demonteren, de spoeling en desinfectering starten, de nodige elementen naar de sterilisatie sturen, de reiniging aan de buitenkant verzekeren en opnieuw voorbereiden voor de volgende patiënt Voer je de administratieve patiëntgebonden taken uit, zoals het registreren van de gegevens van de patiënt en de uitgevoerde handelingen, het rapporteren over de gezondheidstoestand van de patiënt, het actueel houden van het verpleegkundig dossier en alle observaties noteren, het verzekeren van het contact met betrekking tot de terugkeer van de patiënt naar huis of naar de eenheid na beëindiging van de dialyse Informeer je en ondersteun je de dialysepatiënten en naasten op psychosociaal vlak, zoals het uitleg geven omtrent de gezondheidstoestand van de patiënt en het dialyseproces, het luisteren naar de bekommernissen en hen geruststellen, het begeleiden en ondersteunen tijdens moeilijke of emotionele momenten Draag je mede zorg voor de continuïteit en de kwaliteit van de zorgverlening, zoals het aan de collega’s de nodige informatie leveren om de continuïteit van de lopende dialyse te verzekeren, het informeren van de artsen, deze op de hoogte stellen van de observaties tijdens de patiëntenronde, het adviseren van de patiënten en hun naasten voor hun dagelijkse verzorging en levensstijl (bv. voeding, dialyse tijdens reizen) Je werkt onder leiding van de hoofdverpleegkundige en van de adjunct-hoofdverpleegkundigen.

  • CALCULATOR bouw (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een groot bouwbedrijf vooral actief in de bouw van appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen en openbare werken Uw functie • Verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes en lastenboeken • Opvolging van deze offertes en lastenboeken tijdens de verkoopfase • Opvolging van de verrekeningen en technische besprekingen tijdens de dossiervoorbereiding in overleg met de projectleider

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

  • Trainer Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING in sociale netwerken
Look for responds of PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING in social networks

Lees alle opmerkingen voor PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING. Laat een reactie achter voor PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING. PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING. Leave a respond for PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING. PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING op de google maps. Adres en contacten PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING
Location of PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING on the google maps. Address and contacts of PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING

Andere gerelateerde bedrijven als come PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING: PARDAEN | AB-Interieur nv | Derito | Datek N.V. | Georges Rivel

Other related companies as PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING: PARDAEN | AB-Interieur nv | Derito | Datek N.V. | Georges Rivel

PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Wingene, België. De volledige naam van het bedrijf is PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01824798583. Het bedrijf PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING bevindt zich op het adres: Gravestraat 9D,8750. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 354,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING, openstaande posities, locatie van PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING is a company, that was registered 1994 in Wingene region, Belgium. Full name of company is PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING, company assigned to the tax number BE01824798583. The company PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING is located at the address: Gravestraat 9D,8750. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 354,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING were not found.
The main activity of PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING is not available. You also can look at reviews of PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING, open positions, location of PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING, Wingene: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING, Wingene: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PPCI COMPUTERGESTUURDE METAALBEWERKING, employees, financial statistics.