Ghesquiere metaalwerken NV

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • Ghesquiere metaalwerken NV

Contactgegevens Ghesquiere metaalwerken NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ghesquiere metaalwerken NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ghesquiere metaalwerken NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Industrieweg 21,8800, België

Telefoon (phone): 051 20 32 09; 051 25 45 11 051 20 32 09; 051 25 45 11

Fax (fax): 051 20 22 37 051 20 22 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ghesquiere metaalwerken NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ghesquiere metaalwerken NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ghesquiere metaalwerken NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ghesquiere metaalwerken NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ghesquiere metaalwerken NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ghesquiere metaalwerken NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ghesquiere metaalwerken NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ghesquiere metaalwerken NV
Products information Ghesquiere metaalwerken NV

BTW identificatienummer (tax): BE03372497558
Ondernemingsnummer: 7783233642
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 273,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Ghesquiere metaalwerken NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ghesquiere metaalwerken NV
(Get full report from official database of BE for Ghesquiere metaalwerken NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ghesquiere metaalwerken NV
Addition kinds of activities for Ghesquiere metaalwerken NV

809302. Respiratoire gezondheidskliniek | Respiratory health clinic
30210109. Pacs: rubber of rubber gesolde stof | Pacs: rubber or rubber soled fabric
32720708. Spoelen, beton | Joists, concrete
34230100. Tuin- en landbouwgereedschap, inclusief schoppen | Garden and farm tools, including shovels
36249905. Elektroden, thermische en elektrolytische toepassingen: koolstof, grafiet | Electrodes, thermal and electrolytic uses: carbon, graphite
36340504. Drogers, elektrisch: hand en gezicht | Dryers, electric: hand and face
36799904. Cryogene koelapparatuur voor infrarood detectoren, masers | Cryogenic cooling devices for infrared detectors, masers
42139902. Vervoer van bouwmaterialen | Building materials transport

Werken bij Ghesquiere metaalwerken NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ghesquiere metaalwerken NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ghesquiere metaalwerken NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ghesquiere metaalwerken NV. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijk, boodschappen te doen en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • STUDENT WIJNHANDEL OP WOENSDAG EN/OF ZATERDAG (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie wijnzaak in Oudenaarde zoeken wij een student die op woensdagnamiddag of op zaterdag kan bijspringen. Je takenpakket zal heel polyvalent zijn: - Verkoop en aanvullen - Geschenkverpakkingen maken - Voorraadbeheer, bestellingen klaarmaken, magazijn - Proper houden van de winkel

  • Gepassioneerde Logistieke Medewerker (Jobstudent) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat onze klanten de juiste bestellingen krijgen. Je neemt goederen in ontvangst, registreert deze en zet deze op de juiste locatie in de vestiging. Samen met je collega’s zal je met zorg de bestellingen voor onze klanten samenstellen. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van producten en het melden van schade.

  • LESGEVER YOGA (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks yoga aan volwassenen (start 6/11 - 18/12) in Kruibeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op dinsdag van 12:30-13:30u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Bulk internationaal - chauffeur CE (VAC016) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in dedicated transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE uit de omgeving van Antwerpen voor bulk transport. Je staat in voor de leveringen van materialen en grondstoffen voor de bouw zoals bv cement, vulstoffen, zand en grind. Ook zal je bereid moeten zijn om 5 overnachtingen te doen. Regio Benelux - Noord-Frankrijk en Duitsland. Je vertrekt tussen 5u - 6u 's morgens en werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

Zoek naar antwoorden van Ghesquiere metaalwerken NV in sociale netwerken
Look for responds of Ghesquiere metaalwerken NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ghesquiere metaalwerken NV. Laat een reactie achter voor Ghesquiere metaalwerken NV. Ghesquiere metaalwerken NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ghesquiere metaalwerken NV. Leave a respond for Ghesquiere metaalwerken NV. Ghesquiere metaalwerken NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ghesquiere metaalwerken NV op de google maps. Adres en contacten Ghesquiere metaalwerken NV
Location of Ghesquiere metaalwerken NV on the google maps. Address and contacts of Ghesquiere metaalwerken NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Ghesquiere metaalwerken NV Ghesquiere metaalwerken NV: Grafisch Huis (Het) | Sales & Marketing Partners | Merco Machines N.V. | Sylis S.A. | Viek BVBA

Other related companies as Ghesquiere metaalwerken NV: Grafisch Huis (Het) | Sales & Marketing Partners | Merco Machines N.V. | Sylis S.A. | Viek BVBA

Ghesquiere metaalwerken NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is Ghesquiere metaalwerken NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03372497558. Het bedrijf Ghesquiere metaalwerken NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 21,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 273,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Ghesquiere metaalwerken NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ghesquiere metaalwerken NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ghesquiere metaalwerken NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ghesquiere metaalwerken NV, openstaande posities, locatie van Ghesquiere metaalwerken NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ghesquiere metaalwerken NV is a company, that was registered 2013 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is Ghesquiere metaalwerken NV, company assigned to the tax number BE03372497558. The company Ghesquiere metaalwerken NV is located at the address: Industrieweg 21,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 273,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Ghesquiere metaalwerken NV were not found.
The main activity of Ghesquiere metaalwerken NV is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ghesquiere metaalwerken NV is not available. You also can look at reviews of Ghesquiere metaalwerken NV, open positions, location of Ghesquiere metaalwerken NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ghesquiere metaalwerken NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ghesquiere metaalwerken NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ghesquiere metaalwerken NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ghesquiere metaalwerken NV, employees, financial statistics.